darty yi aradım içinden kulaklık ve hafıza kartı çıkıyor mu dedim. yok dedi. radyolu bi cihsazdan kulaklık çıkmadıktan sonra radyo ne işe yarayacak ki. dimi.
Geçen yıl bana gelen sıfır kutuda ikisi de vardı ancak kulaklığın performansı iyi değil.
siz nerden almıştınız darty den mi
bana genpa'dan değişim cihazı olarak gelmişti.kendim satın almamıştım.Ama sıfır kutu içeriğinde kulaklık ve hafıza kartı mevcuttu yani.
eski mesajlara baktım da. bazılarında hiçbişi çıkmamaış bazılarında 1gb kart kulaklık usb kablo çıkmış. buaarda darty de şu anda 129 tl nasıl sizce alınır yoksa artık bu telin azamanı geçti mi ne dersiniz
hocam z6 nerde 150 lira acaba çok iyi fiyat bence
quote:
Orijinalden alıntı: Zangoc
bende l9 ile z6 arasinda kaldim. l9 130 tl, z6 150 tl arada fazla fark yok. daha once kisa bir sure z6 kullandim ama l9 u iyi bilmiyorum. z6 nin tipi, hizi, ekrani daha iyi, l9 da ise radyo ve pil suresi iyi. hangisini onerirsiniz ?
Hocam ben kesinlikle z6 öneririm.Radyo lazım değilse fazla düşünecek birşey yok iki telefonun da özellikleri ortada.Mesela l9da doğru dürüst müzik çalar programı dahi yok.z6 gelişime daha çok açık bir telefon.L9un tabanı yanlış bilmiyorsam linux değil.http://motomodtr.forumcommunity.net/ bu adreste motorolalar için onlarca versiyon,program,oyun vs. bulabilirsiniz.Göreceğiniz gibi z6'da rockbox gibi detaylı bir müzik programı,mplayer ile divx,quake-doom oyunları vs. birçok şey sorunsuzca çalışmakta.
L9 yerine Z6,E6 öneririm.Biraz daha bütçe ayırabilirseniz VE66 modelini öneririm.
valla ben eş,ime z6 almıştım dartyden 199 a o zaman blutootht kulkalık hediyeliydi. çok şık bi telefon. nerdeyse herşeyi aynı l9 la gördüğüm kadarıyla
bu arada datrty yi aradım kutudan kulaklık çıkıyormuş ama hafıza kartı yokmuş
yok onu söylemedi. ben kutu içeriği ne dedim. ama data kablosu demedi bir de bunun saer değeeriyle ilgili değişki bilgiler var hb da 1,02 mi ne diyor bir arkadaş burda 0,59 demiş. yabancı sitelerde amerikan standardına göre 1,29 avrupaya göre 0,99 gibi rakamalar var anlamadım gitti
quote:
Orijinalden alıntı: Sentinel_85
şu tarih itibariyle en ucuz nerden bulunur arkadaşlar L9?
darty de 129 tl.
ben bımeksten aldım 2 ay once 180 e fıyatı baya ucuzlamıs ama eskı bır alcatel kullanıcısı olarak pek memnun degılım malzeme kalıtesı guzel 7 yıl oncekı telefonum alcatel hala sarjı 3 gun gıdıyor bununkı 4 gun sadece
2007 Mart ayından beri kullanıyorum. Şarjı hala 4 gün gidiyor ve hiç bir sorun yok. Dış kapması soyuldu biraz sadece. (Bu arada çok hoyrat bir kullanıcıyımdır.) wireless özellikli bir telefona ihtiyaç duyduğum için bir PDA aldım daha bugün ama ikinci telefon olarak tutuyorum. Özellikleri ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa hemen alın derim. Çok iyi bir telefon...
dqarty den 5 taksit 129 liraya aldım. syahı biraz oyuncak gibi duruyordu o yüzden burda önerilenin aksine grsini aldım .m.etal gibi görünüyor gri kısım. gayet güzel tel. kutudan kulaklık çıktı sadece hafıza kartı yok
hayırlı olsun. hafıza kartı pahalı bir aksesuar değil
merhaba bende bu tel çok uzun zaman önce almak istedim bazı sebeplerden dolayı se 700 almıştım şimdi darty fiyatı hoşuma gitti sipariş verdim paylaşıma emeği geçenlere tşkler arkadaşlar
İkinci hattım için telefon ararken Darty nin bu telefonu 129 TL ye sattığını duyunca hemen gidip aldım. Telefon her yönüyle hoşuma gitti. Öncelikle dış görünüşü çok hoş, malzemesi kaliteli ve çok sağlam duruyor. En çok ta radyosunu beğendim. En ufak bir frekansı dahi atlamıyor, çok güzel çekiyor. Kutudan çıkan kulaklık çok iyi. 600 TL ye aldığım Nokianın kulaklığı bunun yanında sıfır kalır. Dış sesi güzel, ahize kuvvetli. Kısacası verdiğim paranın çok üzerinde bir telefon. Bu arada kutudan data kablosu ve yazılım cd si filan çıkmıyor, bilginize.
Arkadaşlar L9 almak istiyorum video çekimi nasıl iş görür mü? Bir de telefon görüşmelerinin sesini kaydediyor mu? Adres veya benzeri tariflerde çok işe yarıyor. Kalem, kağıttı tekrarlatmaktı gerek kalmıyor.
arkadaşlar telefon çok güzel.. blootooh dan tut sd memory, rds radyo, Ct talk, vs herşeyiyle all in one bir telefon ve 130 liraya süper...
şimdi eski telefonumdaki kişi listesini sim2e attım ancak kontak bilgileri soyadları diğer cep noları hepsi ayrı ayrı sime kayıt oldu,
bunu L9a attım ancak, bu kadar kişinin listesini düzenlemem lazım toptan ve kolay yoldan nasıl yapabilirim. phone toolsda'da tek tek ve tel nolar birleşmiyor help ?
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
hayırlı olsun. hafıza kartı pahalı bir aksesuar değil
teşekkürler. vatandan 11,8 tl ye kingistn 2gb aldım
bu arada bu l9 a oyun atabileceğimiz site biliyormusunuz. önceki sayfalardaki linkler hep bozuk.