Şimdi Ara

Motorola L9 Aldım. İsteyenlerin sorunu cevaplayabilirim.ÇEkilen Resimler içerde (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
60.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya nasıl heyecenlendım seslere giriyorum klasör halinde mp3 ler yaptım hafıza kartı mobile audio dalar seslere girince hepsi bir arada gözüküyor * veya # ye basıyorum bekleyin cihaza ulaşılıyor diyor fakat klasörler yok yine aynı yeri gösteriyor hepsi birarada

Aaaaa pardon heartless klasör şeklinde deilde klasörün içini gösteriyor diğerlerini eliyerek teşekkürler kardeşim allah razı olsun bide miniusb 3.5 jack adaptör bulursam tamamdır herşeyi çözdüm çok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1 -- 2 Mart 2009; 21:02:57 >
  • Arkadaşlar Bu Radio olayını nasıl yapıcam ?

ben radyo yu ayarlıyamadım .. yani frekans giremiyorum .. 87.6 gibi felan .
  • Sürekli tiss sesi var tara diyorum tarıyor yine aynı ses ... hiçbirşey dinliyemiyorum radyo dan
  • arkadaşlar l9 un menüsünü 12 ikonlu nasıl yapabilirizz..?
  • slm bende geçen ay l9 aldım..bişi sorucam bilenınız varsa bekleme ekranına koyduğumuz hareketli resimler donuk oluyor bunu gidermeye yarayan bi proğram varmı?
  • arkadaşlar bende benq p50 var bu telle takas edemi
  • Benq p50 kağıt üzerinde ne kadar özellikli olsa da hiçbirşeyi düzgün yapamayan sorun bir cihaz. L9 ise kağıtta ne yazıyorsa hakkıyla yapıyor. En azından sorun çıkarmaz, bence takasla.
  • sağol hocam ilgin ve alakan için çok tşkür
  • şu tarih itibariyle en ucuz nerden bulunur arkadaşlar L9?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mericx

bende e2 var

L9 nasıl E2 ye göre eskidi biraz benim makinada

E2 mi

L9 mu ?

tamam konu anlaşıldı E2 bunu eviri çevir ikiye 5e katlar. :)

ben de e2 kullanıyorum. bundan önce de l9 la aynı kasaya sahip l7 yi kullanıyordum. revize edilmiş özellikleri dışında l9 la aynı kalitede olduğunu tahmin ediyorum. kulaklık ses seviyesi ve kalitesi e2 den daha düşüktü ama dış ses konusunda tam tersiydi. dış sesi daha yüksek değildi ama daha kaliteliydi ve hiç bozma yapmıyordu. bunun dışında az kurcalayınca bekleme süresi e2 ye göre daha uzundu. kurcalayınca tam tersi. görüntü ve karizma açısından e2 yi katlar. e2 nin ise üstünlük olarak kulaklık sesi 3.5mm girişi kısacası müzik teli olması-ekranının çok daha iyi olması-hafıza kartına çok hızlı ve sorunsuz transfer yapması - kamera flaşı - çok detaylı ve ince özelliklere sahip menüsünün olması. e2 den sonra o ekrana alışmak zor. ekranı e2 çözünürlüğünde olsaydı satar ondan alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinel_85 -- 23 Haziran 2009; 2:17:21 >

• ereyon.com.tr de 180 küsürdü.
  • Motorola L9 aldım, şık ve güzel. şimdi bunu bilgisayara nasıl bağlayacaz. mp3 leri resimleri nasılekleyecez. ara kablo çıkmadı kutuda...
  • Telefonun hayırlı olsun. Standart mini usb kablosu kullanabilirsin, 5 lira falan.
  • Telefonun ana menüsündeki "Google" simgesine tıkladığımda google açılıyor fakat herhangi bir arama yaptığımda sayfa görüntülenemiyor benzeri bir hata alıyorum, bunun çözümü nedir bilen var mı?

Bir de telefona Opera Mini 4.2 yükledim fakat kurulum sırasında sürekli hata veriyor, bir türlü kuramadım. Her kurma girişimimde olan 1-2 kontörüme oluyor, bu konularda yardımlarınızı bekliyorum.

İyi forumlar...
  • http://modmymotorola.blogspot.com/

Arkadaşlar bu blogda L9u nasıl modlayacağımız uzun uzun anlatılmış. İngilizcesi iyi bir arkadaş yardımcı olursa telefonlarımızı modlayabiliriz.
  • Asıl sorun da orda bu motorolalar hakkında hiçbir bilgim yok
  • Buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_25703030/tm.htm flash işleminin nasıl yapıldığı detay bir şekilde anlatılmış. Dikkatli okumanızı öneririm. Tam olarak bilmeden yazılım yüklemeye çalışırsanız, telefonun çökmesine sebep olursunuz..
  • 3,5 ay üzerine sony ericsson a kızdığım için ve elimde şu anda sağlam telefon olmadığı için ben de bu telefondan ereyon dan 199 liraya aldım. Umarım memnun kalırım. Ne düşünüyorsunuz, sizce bu fiyata değer mi?
  • L9 biraz yavaş çalışıyor, bunun dışında görünümü, radyosu ve CT ile 199 liraya alınabilir bir telefon. Batarya süreside iyi.

Modlanabilirliği de var.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.