Şimdi Ara

Motorola L9 Aldım. İsteyenlerin sorunu cevaplayabilirim.ÇEkilen Resimler içerde (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
60.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: enyz

hiç şarj yoksa kırmızı yanıp sönüyor daha sonra ilerlemeye başlıyor uçuş modu olayıda ayarlarda açılışta uçuş modu sor var onu aktif edersen simsiz çalışır

olayı çözdüm eyw

ama şimdide bir sorunum var

usb ile bağlantıda tanınmadı yazısını alıyorum
    kullandığım kablo telle uyumlu fakat nerden aldığımı bilmiyorum
    motorolanın kendi kablosu değil acaba ondanmı?

yoksa tel i pc ye nasıl bağlıcam yardım lütfen
    nokialardaki gibi bi pc suide tarzı bi program varmı

• malesef programı ya yok ya ben bulamadım normalde o hatayı verse bile harıci hdd gibi görünüyor kablonun orjinal olup olmaması pek fark etmiyor. bendede bikaç defa oldu görmedigide oldu xp+vista vardı biri görüyor biri görmüyordu sonra format atınca ikiside gördü bendekide orjinal degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enyz

malesef programı ya yok ya ben bulamadım normalde o hatayı verse bile harıci hdd gibi görünüyor kablonun orjinal olup olmaması pek fark etmiyor. bendede bikaç defa oldu görmedigide oldu xp+vista vardı biri görüyor biri görmüyordu sonra format atınca ikiside gördü bendekide orjinal degil.

eyw yorum için
    okulda pc de gördü ama her taktığımda görmüyor
    yani şansa görürse :D

neyse saoL
  • slm arkadaşlar bende L9 u 9 aydır kullanıyorum çok güzel,kullanımı rahat bi tlf ama tuş takımı iyi değil..tuşları çatlıyor aldığımdan beri iki oldu servise gönderiyorum...çok kullanmaktan kaynaklanmıyor...sizdede oldu mu böyle_?
  • bende e2 var

L9 nasıl E2 ye göre eskidi biraz benim makinada

E2 mi

L9 mu ?

tamam konu anlaşıldı E2 bunu eviri çevir ikiye 5e katlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericx -- 19 Şubat 2009; 16:58:33 >
  • dediğin tlf nu bilmiyorum ama l9 dan iyi olduğu kesindr ben pişman oldum aldığıma....o fiyata daha iyi bir tlf alabilirdim.. en iyisi nokia lardan vazgeçmemek boş bu motorolalar.
  • motorola L9 telefonum göçtü critical error veriyor. ne yapmam gerektiğni tek tek resimle anlatabilecek varmı.elimde bir sürü program var.lütfen yardım.amacım şu batarya bitti sesini kapatmaktı.
  • Arkadaşlar bende bugün aldım teli 130 liraya güzel telefon bence fakat bilgisayara gösteremedim teli motorola phone toolsu kurdum fakat görmedi telden ayarmı çekicez bide arkadaşlar telin mp3 playeri yokmu ya.....
    Kulaklıklada sorun yaşarız heralde telefondan klasik data kablo girişi var 3.5 kulaklık adaptörü falan varmı telin
  • arkadaşlar ben usb kablosunu takıorm ama bi işe yaramıo..aldığım ilk gün açılmıştı bida açılmadı e yapmam lazım bilen var mı_? birde msj yazarken ifade neden çıkmıyor başkasından gelince hareketli olarak çıkıyor ama ben yazarken çıkmıyor neden acaba....
  • Arkadaşlar yokmu bi yardım teli aldık öle yatıo bilgisayar görmüyor yazılım hangisi ne yüklicez telefondan ayarmı çekecez data kablosunu takınca hiçbi tepki vermiyor
  • @Emrecan,

MPT'ye falan gerek yok. USB ayarlarından hafıza cihazı olarak bağla pc'ye, program, sürücü gerektirmeden USB Disk olarak görecektir windows. Kasa'nın arkasındaki bir slotu dene.
  • Ya varya çıldıracam ya neyi seçsem görmüyor şarj ediyor ama tık yok, kablodan dicem niye şarj edio ya bu sorun bitek bende var galiba..
  • Farklı kablo ve pc ile denemende fayda var. Hemen son kararı verme.
  • Arkadaşlar ben 5310 kullanıcısıydım satmak zorunda kaldım bu telefonda 139 ytl ye alabileceğim en güzel telefon olduğu için aldım fakat tema yükleme gibi eğlenceli işler okadara rahat yapılamıyor ve riskli anladığım kadarıyla daha teli bilgisayara tanıtamadım ben moralim bozuldu neyse böle kullanacaz bakalım
  • Sonunda kablo işini çözdüm telefonun driverini yükledim bağlantı seçeneklerinden datayı seçince görüyor hafıza kartını seçincede hafıza kartının içi açılıyor ben biraz geri kaldım skinmanı çalıştırıyorum içindeki 3 temayı buluyor yeni tema nasıl yüklüyoruz ve kaynak varmı teşekkürler
  • D.H Motorola CLUB topiğinde skin yükleme klavuzu var. Ayrıca bu topictede nasıl skin yüklenildiğine dair kaynak verildi zamanında. Biraz zaman ayırıp topiği oku lütfen.

Kolay gelsin kardeşime.
  • Evet arkadaşlar L9 topiği durdu ben tema yükleme flash atma p2k tools ile seem uygulamayı heartless hocam sayesinde öğrendim allah razı olsun diyorum, ihtiyaçlarım çerçevesinde sorularım var birincisi L9 un menüsünü hızlandırabilecek bir yol bulundumu ikincisi güzel equalizer li ve mp3 dinlerken masaüstüne dönebileceğimiz şık bi player buldunuzmu teşekkürler
  • Arkadaşlar L9 da dosya sistemi yokumu bütün mp3 ler aynı yerde duruyor klasör olarak göstermiyor aktivasyon listesi böllümünü bu iş için sanmıştım fakat değilmiş ne olduğunuda anlamadım yolunu bulan varmı teşekkürler
  • /mobile/audio klasöründe kişisel klasörlerini oluşturup mp3leri kopyalarsan telefonda sesler bölümünden, * ve # tuşlarıyla klasörlerini görüntüleyebilirsin. Ek olarak oluşturacağın playlistlerde yardımcı olacaktır.

Aktivasyon listesi drm ile korunan lisanslı dosyaları görüntülemek için kullanılır.
  • ben radyo yu ayarlıyamadım .. yani frekans giremiyorum .. 87.6 gibi felan .
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.