Şimdi Ara

Motorola L9 Aldım. İsteyenlerin sorunu cevaplayabilirim.ÇEkilen Resimler içerde (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
1
Favori
60.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: heartless

L9 biraz yavaş çalışıyor, bunun dışında görünümü, radyosu ve CT ile 199 liraya alınabilir bir telefon. Batarya süreside iyi.

Modlanabilirliği de var.

Umarım bu yavaşlık benim için çok sorun olmaz ya. Peki şarj konusundan nasıl
  • 3-4 gün götürür.
  • Sormayı unuttum bu arada CT nedir?
  • crystal talk
  • quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

crystal talk

Eywalah saol, zaten şu anda çok fazla mesaj çekmiyorum sınırsız hat aldığım için bana daha çok konuşma için lazım. Umarım memnun kalırım.
  • Telefon bu sabah elime geçti, beklediğimden de güzel çıktı yalnız ekranı gerçekten boyutuna göre biraz ufak kalıyor gibi. Ayrıca çok estetik bir telefon, malzeme kalitesi gerçekten çok iyi, ekranı gayet parlak ve net.

Denildiği gibi hafif bir yavaşlık söz konusu ancak kesinlikle sıkıntı edilecek bir yavaşlık değil bu. Ben daha kötü olacağını sanmıştım ama telefonu kullanınca içim rahat etti. Henüz radyo ve müzik performansını test etmedim şu anda telefon şarjda ancak dışa verdiği ses yeterli seviyede ve berrak.

İdareten kullandığım 1100 ın yanın koydum ve boyut olarak aralarında 3mm gibi çok ufak bir fark var.

Telefon insanın eline tam oturuyor rahat bir şekilde kavrıyorsunuz. Belki alışamadığımdan mıdır nedir telefonun numara tuşlarına basarken bazen bir kaç tanesine aynı anda basıyorum istemeden, bu belki benim parmaklarımın büyük olmasından da kaynaklanabilir. Zamanla buna da alışırım galiba.

Sadece şarj performansını test edemedim, bunu da bir kaç hafta içinde anlarım zaten.

Sonuç olarak 200 milyona alıcısını %100 memnun edecek bir telefon bana göre. Bunu almadan önce nokia 2630(160TL) düşünüyodum ve buna karar kıldım, eğer düşünen varsa almayı kesinlikle tavsiye ederim. İnternette çoğunlukla gri renginin fotoğrafı var, ben siyah rengini aldım ve bu rengi de çok hoş gerçekten

• Siyah rengi bana göre daha hoş, L9'u 10 gün falan kullandım. İşini hakkıyla yapabilen bir model. Ben 90'a almıştım 2. el :)
  • Radyo performansı fena değil, MP3 de öyle ama tahmin ediyorum kaliteli bir kulaklıkla çok daha güzel müzik dinlenebilir, acaba bu telefona uygun 3,5 çeviriciler bulunur mu piyasada

Bir de MOD yoluyla ses yükseltmek mümkün mü?, Skin yükleyebilmek için modmymoto.com sitesine baktım ama açıklayıcı bir bilgi bulamadım nedense
  • Ses yükseltmek mümkün, bu topicte açıklamıştım hem onu hemde skin olayını :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Modlanmış ses dosyası
    -------------------

Aşağıdaki dosyayı a:/mobile/system içine kopyalayın. Mp3 çalma ses seviyesi yükselecektir.

http://www.4shared.com/file/60014646/ac152996/L9_Audio_Cfg_Modded.html

Şu ses işi bana lazım, dosyayı indirdim ama ben bu system klasörünü nasıl görebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 9 Temmuz 2009; 15:42:16 >
  • ewet beyler yazilim yuklerken telefon coktu..yedeginide almadimm...nasil kurtarabilirimm ???

ekranda Critical Error hatasi veriyor flash sonuna dogru !

Nasil teli kurtarabilirim,servise gondermek istemiyorum yardimlariniz bekliorum !
  • critical error dea1 HATASI VERIYOR ! Lutfen biri el atsin ! ! ! ! nasil kurtarabilirim teli ???????????????
  • beyler telefonu hale kurtaramadimmm!
  • Ne oldu acaba son durum ? Kurtarabildin mi telefonu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heartless

Ses yükseltmek mümkün, bu topicte açıklamıştım hem onu hemde skin olayını :)

Hocam dediğini yaptım.

"audio_cfg.db" dosyasını mobile/system klasörü içine attım fakat seste herhangi bir değişiklik olmadı. Bazıları 10'a kadar çıkıyor demiş ama benimki hala 7'de. Nerde hata yapmış olabilirim acaba?
  • arkadaşlar lp u 5 ssat önce aldım optimum medıamarkt ten hiç kullanmamıştım ama hasta oldum cıhaza .. kasa çok sağlam ..kamera iyi..ses kalitesi çok iyi.. özellikler çok iyi..müzik kulaklığı var kutu içinde..kısacası bu özellıklere bır nokıa alsam 400 civarı ..bir samsung alsam 350 civarı bu ise .. 189 tl 6 taksit :)) babam nokıa 6303 aldı benım müzikler ondan iyi ses çok ve kalıtelı telefonun beyni güçlü çalışıyor samsung gibi duraksamıyor yanı :) motorolaya teşekkürler ayrıca tavsiye ederim arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentinel_85

şu tarih itibariyle en ucuz nerden bulunur arkadaşlar L9?

peki bugün tarihiyle en ucuz nerede bulabilirim?
  • Dartyde 179 tl .cihazin kilavuzunda sar degeri kaç yaziyor.kullanan biri bakabilirmi
  • L9 yerine Motorola Z6 öneririm arkadaşlar,fm radyosu ve crystal talk yok ancak birçok yönden daha gelişmiş bir telefon.Crystal talk olmamasına bakmayın gayet net duyuyor ve duyuluyorsunuz.Tasarım olarak da bence çok şık.Birkaç gün L9u kullandım değişim cihazı olarak bana gelmişti.Sonra beğenmedim Z6 teklif ettiler kabul ettim,kesinlikle L9'dan daha hızlı daha pratik. 214tl'ye ereyon.com'dan taksitle alabilirsiniz.
  • darty yi aradım içinden kulaklık ve hafıza kartı çıkıyor mu dedim. yok dedi. radyolu bi cihsazdan kulaklık çıkmadıktan sonra radyo ne işe yarayacak ki. dimi.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.