Şimdi Ara

Motorola Moto G 649 TL( + 50 tl world puan) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
8
Favori
23.675
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon ile uzun süreler görüşme yapıyorsanız, SAR değeri kaç olursa olsun, kulaklık kullanmanız lazım. Bunu uzmanlar yıllardır söylüyor.
  • Nakit paraya bana en uygun fiyata alabilecekler mesaj atsın arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 16 Nisan 2014; 21:13:48 >
  • Dun gece ben de siparis verdim, bekliyorum bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

Dun gece ben de siparis verdim, bekliyorum bakalim

Hayırlı olsun ben 2 gündür kullanıyorum,çokda memnunum.Pil çok güzel çok hızlı.Suya dayanıklılık güzel ses çıkışı (tel cebinde bile %50 ses düzeyinde duymamanıza imkan yok ) ekran 720p ve 4.5" için idealdir.vs vs
    Tam fiyat performans cihazı.

• quote:

Motorola ozel indirim kodu hala aktif mi

• quote:

Orijinalden alıntı: gokayozyer

bu arada şarj süresini uzatmak için bikaç yöntem önerebilirmisiniz.. gece kapanıp sabah açılması v.b.

kullanmazsan 3G kapat.geceleri veri ve wifi kapat.ses ayarından tuş sesi,dokunma sesi,ekran kılııdı sesi ve dokunulduğunda titreşimi kapat.Dil ve girişden dokunulduğunda ses çıkar ve titret i kapat. ekran işigini otomatik yap.
  • Askerden dönüşte alacağım. Bence çok iyi fırsat. Atrix den sonra kolay kolay motorola dan vazgeçemem. Bundan sonra da moto x alırım geldiğinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

Hayırlısıyla 1 adet sipariş verdim.(kliksa)
    Kod devam ediyor,taksit devam ediyor.
    World puan+ MTRLMOTOG kodu ile 649 TL ye maloluyor.

Elimdeki general mobile discovery 4 gb 6 aylik bir satsam 500 tl ye vallahi alacak gibiyim 640 tl avantajix ile cok iyi.ama gmd 4 gb alan yok :(

Telefonun sıfır fiyatını 400 e getiren olduktan sonra ikinci elle kim niye 500 lira verdin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

quote:

Orijinalden alıntı: gokayozyer

bu arada şarj süresini uzatmak için bikaç yöntem önerebilirmisiniz.. gece kapanıp sabah açılması v.b.

kullanmazsan 3G kapat.geceleri veri ve wifi kapat.ses ayarından tuş sesi,dokunma sesi,ekran kılııdı sesi ve dokunulduğunda titreşimi kapat.Dil ve girişden dokunulduğunda ses çıkar ve titret i kapat. ekran işigini otomatik yap.

teşekkürler dostum da. gece otomatik kapayıp açan basit bi uygulama yokmu.. kendi asisti falan var ama oda çok kapsamlı değil..teşekkürler dostum da. gece otomatik kapayıp açan basit bi uygulama yokmu.. kendi asisti falan var ama oda çok kapsamlı değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

quote:

quote:

Elimdeki general mobile discovery 4 gb 6 aylik bir satsam 500 tl ye vallahi alacak gibiyim 640 tl avantajix ile cok iyi.ama gmd 4 gb alan yok :(

Telefonun sıfır fiyatını 400 e getiren olduktan sonra ikinci elle kim niye 500 lira verdin

kim getirmis sifirini 400 e:)

• Şu uygulamayı bir deneyin. Bikaç gün öğrenme süreci var galiba.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app&hl=tr
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

quote:

quote:

kim getirmis sifirini 400 e:)

İlk çıktığında 480liraya 18 taksitle almiştim.(hizlial)
    Sanırım en para ile 400e aliniyordu,bi ara(n11)

• Arkadaşlar telefon biraz ağır atrixden 10gram fazla ve kalin degilmi sizce fikirleriniz nedir?

• gokayozyer G kullanıcısına yanıt
    Bu ve daha ötesi otomasyonlar için "Tasker" adlı uygulamayı öneririm. Örneğin evinize yakın yerdeki baz istasyonuna bağlanınca zil sesini ve WiFi'yi açıp, GPS'i kapattırmak gibi bir dizi işlem tanımlıyorsunuz, Tasker gerisini hallediyor.

Google Play - Tasker

Eğitim videoları

• quote:

quote:

evet aktifti, 699 liraya almış oldum. maalesef world kartım yoktu.
  • Baldizin oatagiyla1 ay evvel gg dan hem cek hem paraf indirim hem paraf puan yapmak icin ayn 16sinden 10 una atmistik simdi tekrar mh arayip ayin 20 sine atsak sorun olur mu bu aydan kabul gorur mu Paraf gunum indirimi olsa olur mu gecen ay ayin 16 u iken 10 una aldirdik ayin 9 undayken 10 unda yararlandik parafgunum indirimi de olmuştu bunda da olur mu paraf gunum 1 yilda kac krz degisir

• quote:

quote:

quote:

evet aktifti, 699 liraya almış oldum. maalesef world kartım yoktu.

az önce denedım kod düşmüyor 50 tl neden acab yardım

MTRLMOTOG olmuyor gecersız kod dıyor
  • http://www.gelbial.com/asp/product/13140/MOTOROLA-MOTO-G-16GB-SIYAH-Distributor-Garantilidir-Orjinal-renkli-kapaklar-27-90-TL-yerine-9-90-TL?ref=akakce&v=1.57.2 bu site güvenilirmi alan varmı kliksa kodu kapattı almak istiyorum bu telefonu en hesaplı başka önerebileceğiniz yer varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apache_45

http://www.gelbial.com/asp/product/13140/MOTOROLA-MOTO-G-16GB-SIYAH-Distributor-Garantilidir-Orjinal-renkli-kapaklar-27-90-TL-yerine-9-90-TL?ref=akakce&v=1.57.2 bu site güvenilirmi alan varmı kliksa kodu kapattı almak istiyorum bu telefonu en hesaplı başka önerebileceğiniz yer varmı.

ben sıteden havale ıle aldım ne cesaretse dırek para havalesı yaptım , sorun yasamadım.sadece sunu soylım,telefon dırek brıghstardan gelıyo,faturasını maıl atıolar , fatura orıjınalını ıstersenız kargo sıze aıt oluyor.brıghstardan daha once tecrubem var para ıadelerınde orijinal fatura istiyorlar ve fatura ustunde IMEI yazması sartı var.

• hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.