Şimdi Ara

Motorola Moto G 649 TL( + 50 tl world puan) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
8
Favori
23.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

N11 gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker80 -- 20 Nisan 2014; 0:39:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apache_45

http://www.gelbial.com/asp/product/13140/MOTOROLA-MOTO-G-16GB-SIYAH-Distributor-Garantilidir-Orjinal-renkli-kapaklar-27-90-TL-yerine-9-90-TL?ref=akakce&v=1.57.2 bu site güvenilirmi alan varmı kliksa kodu kapattı almak istiyorum bu telefonu en hesaplı başka önerebileceğiniz yer varmı.

Hayatta almam neyidüğü belirsiz 679 tl param gider sonra intihar sebebim olur neme lazım

• http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/motorola-moto-g-16-gb-akilli-telefon-cift-hat-110829786

Buradan alim yapan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taksitli 700 veya altına satan bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: apache_45

http://www.gelbial.com/asp/product/13140/MOTOROLA-MOTO-G-16GB-SIYAH-Distributor-Garantilidir-Orjinal-renkli-kapaklar-27-90-TL-yerine-9-90-TL?ref=akakce&v=1.57.2 bu site güvenilirmi alan varmı kliksa kodu kapattı almak istiyorum bu telefonu en hesaplı başka önerebileceğiniz yer varmı.

Hayatta almam neyidüğü belirsiz 679 tl param gider sonra intihar sebebim olur neme lazım

3 adet telefon aldim aldirdim burdan , teknosa ile ayni fiyat olsun tercihim gelbial olur cok ilgililer sagolsunlar , gerci ben kargoyu beklemeye usenip mediamarktdan almistim:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu telefon Çin sitelerinde 100-150 dolara satılan cihazlara benzemiyor mu? Ben mi yanlış görüyorum?

•  Motorola Moto G 649 TL( + 50 tl world puan)

Kargodan baktığımda durum böyle gözüküyor ama açıkçası bişey anlamadım
  • Arkadaşlar telefonu alalı 3 gün oldu ve telefondan acayip memnunum. Telefonu elinize alınca kalitesini anlıyorsunuz zaten. İçinizde şüphe varsa bulunduğunuz yere en yakın bir teknosa ya gidip inceleyin. İçinizde en ufak bir şüphe kalmayacağına eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

Motorola Moto G 649 TL( + 50 tl world puan)

İstanbul'dan yola çıkmış. Yarın sabah İzmir'de olur, yarın teslim edilir diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

İstanbul'dan yola çıkmış. Yarın sabah İzmir'de olur, yarın teslim edilir diyor.

Çok teşekkürler hocam. Heyecanla bekliyorum evde

• az önce ürünü sepete ekledim.kod halen aktif düşünen varsa.bende biraz inceleyip bugün biten paraf kampanyası sonrası çıkacak kampanyaya göre bakacağım.
  • Telefonum bugun geldi suan ondan yaziyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

az önce ürünü sepete ekledim.kod halen aktif düşünen varsa.bende biraz inceleyip bugün biten paraf kampanyası sonrası çıkacak kampanyaya göre bakacağım.

Motorola kpdu dusuyor mu kardes

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    muhtemelen denemişsindir ama yazdığım gibi düşüyor evet.
  • Şimdi kontrol ettim, almayı düşünenler varsa MTRLMOTOG kodu tekrar aktif olmuş. 50 TL worldpuan da geçerli.

• Paraf kampanyasi bitti de yine world kampanyasi mi basladi.

• quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Şimdi kontrol ettim, almayı düşünenler varsa MTRLMOTOG kodu tekrar aktif olmuş. 50 TL worldpuan da geçerli.

Bizim biradere alacağım galiba şu an zor duruyorum 650 lira fena fiyat değil.

• Hobar kullanıcısına yanıt
    Değil gerçekten de, dün webdenal.com 'da 616 liradan satıldı bir süreliğine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Değil gerçekten de, dün webdenal.com 'da 616 liradan satıldı bir süreliğine.

o da iyiymiş yav. avantajix %7 veriyor üstelik.
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    He bir de o vardı. :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.