Şimdi Ara

Motorola Moto G Lollipop (Android 5.0) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
8
Favori
6.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler büyük bi ihtimalle 5.0 geldiği günün ardından 5.0.1 de dağıtılacak Motorolanin biraz gevşek davranması belki de bu yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.0 değil 5.0.1 alacağız sanırım. Hintliler 5.0.1 için soak test daveti alıyorlar.
  • Motorolanın şuan ki hedefi yılbaşı olmadan tüm kıtalarda 5.0 güncellenmesini kullanıcılara sunmak bana göre 5.0.1 verilecek mi orası da muamma bildiğim kadarıyla nexsuslardaki kilit ekranında ki bir bug yüzünden yayınladılar Motorolanın boyle bi sorunu olmadığını düşünüyorum gelmeye de bilir

• Geldi bile. Brezilya ve Hindistandaki test kullanıcıları bugün 5.0.1 aldılar. Bize de en yakın zamanda gelir umarım :(

• Kur@mci K kullanıcısına yanıt
    Her sabah bi heyecanla güncellemeyi kontrol ediyorum bi umut bugün gelmiştir diye sonrası hüsran ama inşallah yılbaşından önce gelir de bu çile biter :))

• Sırayla çıkıyor. Bugün Moto X 2014 aldı, hafta içi Moto G 2014 alır, sonra bize sıra gelir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kur@mci

Sırayla çıkıyor. Bugün Moto X 2014 aldı, hafta içi Moto G 2014 alır, sonra bize sıra gelir herhalde.

2nd moto g zaten android 5 i almamis miydi?

• Almadı. Onun için resmi bir duyuru yok. Alanlar test kullanıcısı.
  • Soak test daveti için herhangi bir şey yapmak gerekiyor mu

• Bir yönerge uygulayıp kaydolduk soak test için ama mail falan gelmedi henüz, bu Hintli soak alan arkadaşlar da dosyayı bir yakalayamadılar. Kolay değil zannımca.

• yılbaşından önce gelseydi hayirlisiyla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorola teknik servisle konustum soak test daveti alabilmek icin foruma uye olmak gerekiyor bu linkten kayıt olunhttps://forums.motorola.com/pages/home

• quote:

Orijinalden alıntı: mertkislakci

Motorola teknik servisle konustum soak test daveti alabilmek icin foruma uye olmak gerekiyor bu linkten kayıt olunhttps://forums.motorola.com/pages/home

kaydolali çok oldu ama ses soluk yok maalesef :(

• Anlaşıldı , lenovo ya satıldıktan sonra ki Motorola eski Motorola değil.Google olsa çoktan gelmişti lolipop. Lenovo ya geçti habire uzuyor süreç.
    Lolipop seneye kalırsa lenovoya daha guvenmem ve Moto g , motoroladan aldığım ilk ve son telefon olur.

• SamsungAbi S kullanıcısına yanıt
    Bune şiddet bu celal çok sert konuştun :D en azından buna da şükür bi umut gelecek diye bekliyoruz diğer telefon kullanıcıları napsın :D

• Motorola öncedende kablumbağa gibiydi.. En üst modellerine bile destek vermemişti..
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    Google şirketiyken moto g güncellemeleri hızlı aldı, ilk defa almıyor güncelleme. Lenovo batırdı guncellemeleri.

• Bu telefonla aynı dönemde çıkmış, benzer donanım özelliklerine ve fiyata sahip hangi telefon Android L güncellemesini aldı. Nexus cihazlar bile henüz birkaç hafta önce bu güncellemeyi almışken, yapılan serzenişler şimdilik yersiz. Sonuçta bu cihaz sınıfındaki hiçbir rakibine verilmeyen Android L güncellemesini alacak. Ha güncelleme hiç gelmezse o zaman haklısınız, ancak herkes biliyor ki güncelleme gelecek.
  • Ben insanları anlamıyorum.Hangi marka model Nexus cihazların hemen arkasından güncelleme aldı da Moto G geç kaldı. Ki bu donanım seviyesındeki bir cihaz için. Biraz sabırlı olmak lazım. Cihazı almak isteyen arkadaşlar da bu sayfaları okuyup vazgeçiyor.Haliyle satışlar düşüyor, popülarite azalıyor ve geliştiriciler cihazla ilgilenmiyor. Biraz sabır, çok uzun sürmez güncelleme.Ve bu bekleme süreside emin olun uzun değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkislakci

Bune şiddet bu celal çok sert konuştun :D en azından buna da şükür bi umut gelecek diye bekliyoruz diğer telefon kullanıcıları napsın :D

Diğer modellerle karşılaştıracak olursak 2 yıl sonra da gelse büyük nimet. Ama google nin hızına ve stabilitesine alıştık ve ihya olduk.
    Lenovoyo satılmış olsa da ayni performansı beklememiz normal. Lenovo hem guncellemeyi gelecek seneye sarkıtır hem de şimdiye kadarkilerin aksine performansı düşük bir güncelleme yayinlarsa Motorola da eski popülaritesini mumla arar.
    inşallah performansli 5.1 güncellemesi gelir de gecikmeye deger.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.