Şimdi Ara

Motorola Moto G Lollipop (Android 5.0) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
8
Favori
6.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kiminle konuştuysam adamlar güncelleme tarihi hakkında net bir şey demiyor,güncelleme sadece soak test daveti alan kullanıcılara sunmakta romun tüm kullanıcılarla buluşması ilkbaharı bulur belki de 5.0 degil de 5.0.1 olarak vermeyi düşünüyor olabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkislakci

Kiminle konuştuysam adamlar güncelleme tarihi hakkında net bir şey demiyor,güncelleme sadece soak test daveti alan kullanıcılara sunmakta romun tüm kullanıcılarla buluşması ilkbaharı bulur belki de 5.0 degil de 5.0.1 olarak vermeyi düşünüyor olabilirler.

kısacası ölme esegim ölme, yaz gelince seni suya götüreceğim diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SamsungAbi S kullanıcısına yanıt
    Net tarih verildi, ocağın son haftasına kadar gelecek.
  • Asus nisan ayı civarı güncelleme vereceğim deyince adamlar ne kadar geciktiriyor demiştim. Ama motorola bile geciktiriyor. Her ne kadar bizim moto g kutularında a google company yazsa da artık öyle olmadığı için başımızı yakıyor firma.
  • firtilli kullanıcısına yanıt
    Nereden biliyorsun son hafta geleceğini nereden öğrendin

• motorola chatle yapilan gorusmelerde

• Android guncellemesi ile sizi bilgilendirmek isterim ancak telefonunuzun modelini bilmiyorum. Eger MOTO G ise , evert guncellemeyi alacak ama henuz tarihle ilgili bir bilgi yok elimizde. Buna ne diyorsun

• kısacası ocaktan sonra lolipop gelecek.. galiba sanirsam herhalde belki muhtemelen bir umut ..

• anakonuda ss ler paylasildi

• firtilli kullanıcısına yanıt
    Paylaşıldı da adamların bi dediği bi dediğini tutmuyor biri ocağın sonu diyor biri şubatın 2. Haftası ben sana söylüyorum ilkbahar da gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derebeyi60 -- 28 Aralık 2014; 21:52:21 >
  • Ben gpe'ye geçtim , çift sim kullanmıyorsanız sizde geçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Ben gpe'ye geçtim , çift sim kullanmıyorsanız sizde geçin.

Çok istiyorum. Ama telefonu daha üst model birşey alınca kızıma vermeyi düşünüyorum. Bu nedenle garanti beni düşündürüyor.
    Daha 1.5-2 aylık cihaz.
    Bir yıllık olsaydı ve ben kullanacak olsaydım hiç acımazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

Çok istiyorum. Ama telefonu daha üst model birşey alınca kızıma vermeyi düşünüyorum. Bu nedenle garanti beni düşündürüyor.
    Daha 1.5-2 aylık cihaz.

Sorun olmaz hocam garanti durumu çıkarsa asia retail yapar kilidi kapatıp gönderirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

Daha 1.5-2 aylık cihaz.

Sorun olmaz hocam garanti durumu çıkarsa asia retail yapar kilidi kapatıp gönderirsiniz

Slm.

Her arızada bunu yapamayabiliriz

Asus Zenfone 6 almıştım. Radyosu yoktu ve root yöntemiyle radyo yüklemeyi düşünürken daha 3. gününde ekranı açılmadı. O şekilde servise gönderip iade ile paramı aldım 21 günde.

Böyle bir durum oluşursa garanti dışı kalır.

GPE aklımı fena kurcalıyor. Tam anlamıyla saf android olması, güncellemeleri alacak olması, motorola insafında olmaması harika. Bir müddet daha bekleyeyim. Eğer kendim yeni bir cihaz almazsam geçmeyi düşünüyorum. Motorola F/P'sinden sonra hiçbir cihaz bana tatmin edici gelmiyor ne yazık ki.

G7 düşündüm. Yeni cihaz, ufak ufak yazılım vs. sorunları çıkmaya başlıyor. fiyatına göre iyi cihaz ama huaweinin güncelleme geçmişinin kötü oluşu korkutuyor.

G2 düşündüm. seven kadar yeren de var. aklım karıştı. malzemesi beğenilmiyor.

G3 için de aynısı geçerli. Bazısı seviyor, bazısı yerlere sokuyor. ama kesin olan kronik çatlama problemi var.

Bunları eleyince 1300 TL'ye kadar zaten geriye birşey kalmıyor

• Az önce Motorola yetkilisiyle yaptığım konuşmada 5.0 tam stabil olmadığını bu yüzden de biraz gecikmeli de olsa Türkiye ye geleceğini söylediler,hindistana verildi bize neden verilmediğini sordum hindistanda kullananların soak testi daveti alan kullanıcılar olduğunu ve güncellemenin tüm kullanıcılara ulaşmasının biraz zaman alacağını büyük bi ihtimalle 5.0 verdikten sonra 5.0.1 da hemen verileceğini söyledi 5.1 için henüz bi çalışma başlamamış Moto G için

• Bu nasıl iş 1sene geçti hala Lolipop yok :))

• Vereceklerse de bu espiriden sonra Türkiyeye güncellemeyi vermezler

• Yav bu ne gecikmedir arkadas,
    illa marketten Lolipop aldirtacaklar.. Bir surede öyle idare ederim en azından :D

• SamsungAbi S kullanıcısına yanıt
    arayalim motorolayi sadece size versin, sizde kurtulun bizde

• quote:

Orijinalden alıntı: firtilli

arayalim motorolayi sadece size versin, sizde kurtulun bizde

bana uyar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.