Şimdi Ara

Motorola Moto G Lollipop (Android 5.0) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
8
Favori
6.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertkislakci

Ben daha yüklemedim yarın yüklemeyi düşünüyorum sen indirip mi kurdun yoksa kendisi mi geldi

ben indirip kurdum , memnunum. Kurarken sarjiniz dolu olsun yarida kesilirse soft brick olabilir diyorlardi yalniz haberin olsun .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurdum boş RAM 500 oldu uçuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkislakci

Kurdum boş RAM 500 oldu uçuyor

hayirli olsun gule gule kullanin :)

• Bana sanki Wi-Fi üzerinden veri indirmesini bir az yavaş gibi geldi

• Benim dikkatimi cekmedi hic musait vakit bende deneyim.insallah wi fi indirme hizini.

• Hocam en çok da kamera odaklanması dikkatimi çekti eskisinden daha iyi odaklıyor

• Bana kamera.ayni geldi ama sarj suresi bariz fark ediyor.

• Arkadaşlar bende uygulama tuşuna basınca üst tarafta widget eklenemedi yazan boş bir alan oluyor orada ne widgeti olması gerekli ki ekleyemedi?
    Menü tuşu dediğim geri-ev-uygulamalar tuşları var ya en altta onların sağındaki.

Videoları izledim. Google arama kutusu varmış orada ama ben google ı devredışı bıraktığım için gözükmüyor doğal olarak. Bunu nasıl kaldırabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 17 Ocak 2015; 23:37:55 >
  • Beyler manuel olarak nasıl yükleyebilirim? Bir de telefonun bi kodunu yazıyor xt.... vs diye onu nasıl öğrenebilirim?
  • Erdem2602 kullanıcısına yanıt
    xt kodu telefonun kapağını çıkarın batarya üzerine yazar. XT1033'dür türkiyeye dağıtılan modeller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Arkadaşlar bende uygulama tuşuna basınca üst tarafta widget eklenemedi yazan boş bir alan oluyor orada ne widgeti olması gerekli ki ekleyemedi?
    Menü tuşu dediğim geri-ev-uygulamalar tuşları var ya en altta onların sağındaki.

Videoları izledim. Google arama kutusu varmış orada ama ben google ı devredışı bıraktığım için gözükmüyor doğal olarak. Bunu nasıl kaldırabilirim?

google uygulamasini ayarlar -uygulamalar/-google uygulamasi seceneginden devre disi birakin
    guncellediyseniz guncellemeler de kaldurilsin mi diye sorar onay verin ve devre disi birakin.
    sonra ayarlar -uygulamalara girip devre disi birakilanlar sekmesi var oradan google a gelip etkinlestur deyin ve play storeden guncelleyin sorun bir sure sonra duzelecektir.
    Duzelmezse telefonu yrniden baslatin.

widget goruntulenemedi hatasi google arama widgeti acilamadiginda oluyir. google i devre disi biraktigimizda widget hatasi veriyor sizde oldugu gibi. Hem google i kaldirip hem de widget goruntulenemedi hatasini engelleme yolunu bulan yok bildigim kadariyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamsungAbi -- 19 Ocak 2015; 19:42:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

Beyler manuel olarak nasıl yükleyebilirim? Bir de telefonun bi kodunu yazıyor xt.... vs diye onu nasıl öğrenebilirim?

Asagidaki linkteki konuda ayrintili anlatmis.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101542307

• Sonunda güncelleme geldi ama yüklemek konusunda tereddutteyim.

• Motorola Moto G Lollipop Android 5.0.2
    güncellemesini ben yaptım telefonuma çok güzel stabil bir şekilde çalışıyor sorunsuz tavsiye ederim arkadaşlar
  • Hayirli olsun :))

sayaras eger lolipop senin ilgini çekmiyor sa subat mart gibi 5.01 resmi surum yayinlanacak diyirlar onu bekleyebilirsin. O daha stabil olur 5.0a gore.

• an itibari ile lollipop güncellemesi normal yoldan geldi ve iniyor telefonuma..
  • Bende indiriyorum su anda indirmek için 850 MB alan istiyor

• Bana da geldi uyarı, zipli dosyayı yüklemeye gerek yok mu artık?

• İndirin kurulumu onaylayın yeterli

• tevafuk_06 T kullanıcısına yanıt
    Lolipop son versiyon mu?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.