Şimdi Ara

Motorola Moto G Lollipop (Android 5.0) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
8
Favori
6.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5.0.2 sürümü, bizdekiler soak test otadan alanlar final ama aynı sürüm fark yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana geldi uyarı ama şimdi yok ortada ona tekrar nasıl ulaşabiliriz???
  • tevafuk_06 T kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim, belki ilerde o da gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuyu tam okumadım kızmayın lütfen. Bir sorum olacak. 5 ile uygulamalar rootsuz sd karta atılabiliniyor mu?

• Arkadaslar ben de bugün ota ile gelen 5.0.2 güncellemesini kurdum, herhangi bir sorun yok. Fakat nexus serisi cihazlardakilerden farklı bir arayüzü var lolipopun, sizde de öyle mi? Lolipopun kendine has arkaplan resimleri gelmemiş, uygulamaların yer aldığı menü eskiden olduğu gibi siyah? Bazı animasyonlar eksik. Oysa ki lolipopun tanıtım videolarında farklı bir arayüz var. Telefon su hali ile hafif makyajlanmis gibi duruyor. Benim beklediğim arayüz şu idi;

https://m.youtube.com/watch?v=vflIMO08yH8

Sizin telefonlarınız nasil?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Arkadaslar ben de bugün ota ile gelen 5.0.2 güncellemesini kurdum, herhangi bir sorun yok. Fakat nexus serisi cihazlardakilerden farklı bir arayüzü var lolipopun, sizde de öyle mi? Lolipopun kendine has arkaplan resimleri gelmemiş, uygulamaların yer aldığı menü eskiden olduğu gibi siyah? Bazı animasyonlar eksik. Oysa ki lolipopun tanıtım videolarında farklı bir arayüz var. Telefon su hali ile hafif makyajlanmis gibi duruyor. Benim beklediğim arayüz şu idi;

https://m.youtube.com/watch?v=vflIMO08yH8

Sizin telefonlarınız nasil?

Evet bizde de aynı, arka planlar neden gelmemiş anlamadım ben de. Final sürüm de yayınlanacak, belki onda eklenecektir, bilmiyorum.

• giovannidrogo kullanıcısına yanıt
    Hmm tamam o zaman, ben de benim telefona has bir problem diye endiselenmistim :) bekleyelim bakalım son guncellemeyi.

Bu arada google olay service hata verip duruyor, çok can sıkıcı. Bildirimleri kapattim görmemek için. Kalıcı bir çözümü var mi acaba

• Bu yukaridaki kısayol butonlari surekli degisiyor. En cok hangi araci kullaniyorsak ona gore sekilleniyor galiba

• Beyler güncellemeyi yaptım 10-20 dakika sonra ekran simsiyah oldu gelen mesajlarda ses geliyo arayanlarda arama geliyo ama ekran yok napmam lazım?
  • bende guncelledim sorun yok cok iyi calisiyor :)

• nedense android 5 bana symbian anna yı andırdı görünüş olarak
  • Arkadaşlar ben lollipop u yükledim telefon aşırı yavaşladı öyle böyle degil menu geçişleri felan yerlerde whatsapptan konusma acarken 3 4saniye bekliyorum ne yapmaliyim çözümü yoksa eğer kit kat a tekrar dönebilir miyim

• sayokhan kullanıcısına yanıt
    dostum telefonun garantisini çizmeden sürüm düşüremezsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFakeSlimShady

dostum telefonun garantisini çizmeden sürüm düşüremezsin

Peki hızlandırmanın yolu yok mu

• Wipe işlemi bir miktar rahatlama yaşatabilir fakat telefon içeriğini yedeklemek gerek. Yoksa hepsi ile vedalaşmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: tevafuk_06

Wipe işlemi bir miktar rahatlama yaşatabilir fakat telefon içeriğini yedeklemek gerek. Yoksa hepsi ile vedalaşmak lazım

Nasıl yapabilirim peki

• Ana konu içinde arama yapabilirsiniz orada arkadaşlar anlatmıştı.

• arkadaşlar bu arada 1 önceki gece telefonun şarjı %90 dı sabah kalktığımda %30 kalmıştı bu gece %55 te bıraktım sabah kapanmış telefon şarjı bitmiş nedir sorun açık bişey yoktu son günlerde telefonda tek yaptığım değişiklik yandex navigasyon yüklemek
  • Yandex arka planda açık kalmış olabilir mi acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: tevafuk_06

Yandex arka planda açık kalmış olabilir mi acaba.

yok 2 kez oldu wipe attım şuan hep hızlandı hem şarj sorunu bitti güncelleme yapıp sorun yaşayanlar kesin wipe atsın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.