Şimdi Ara

Motorola Moto G 'Ucuz, Hızlı, Karizmatik' video inceleme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
7.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PlayMakers

100 TL TRT bandrolünü unutmayın fiyat hesabı yaparken cihazda dahili FM Radyo var

100 TL'ye Samsung aldım çift hatlı, onda da var radyo, telefonu bedavaya getirmişim ne güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosica

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

100 TL TRT bandrolünü unutmayın fiyat hesabı yaparken cihazda dahili FM Radyo var

100 TL'ye Samsung aldım çift hatlı, onda da var radyo, telefonu bedavaya getirmişim ne güzel.

radyo, televizyon, video ve birleşik cihazlardan alınacak ücretlerin tespitine ilişkin ekli karar’ın yürürlüğe konulması; devlet bakanlığı’nın 16/12/2004 tarihli ve 5289 sayılı yazısı üzerine, 3093 sayılı türkiye radyo-televizyon kurumu gelirleri kanunu’nun 4 üncü maddesine göre, bakanlar kurulu’nca 20/12/2004 tarihinde kararlaştırılmıştır.

Yanlıs hatırlamıyorsam Cihazın belirlenen fiyatının yüzde 16 sıdır trt bandrolu.

Yanı sizin aldıgınız cihazda bu vergi 16 tl ediyor akıllı arkadaşım hadi başka konularda başka millete laf sokmaya çalış burda ekmek yok.

• ne işim var laf sokmakla ya. burada sadece radyo bandrol fiyatına radyolu çift hatlı telefon kullanıyorum dedim bunda alınacak ne var bu kadar, bu kadar alıngan olma.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    arkadaş celallenmemiş gayet güzel size durumu anlatmış moto g ile gmd kıyaslanırmı Allahını seversin..moto g nin yanından bile geçemez gmd.. şimdiden alanların 4 te 1inin elindepatladı bile gmd.
  • sirkesurat S kullanıcısına yanıt
    gmd ile moto g direkt olarak aynı segmentin telefonları ve piyasa değerleri de birbirine çok yakın olmalı.

aslında moto g'nin eksiklikleri olmasa gmd'den ayrıntılar ile öne geçerdi (ayrıntılar ile öne geçerdi, temel özelliklerle değil) ama o konumda bile değil.

bana üstüne para versen moto g almam ama bu moto g yi kötü telefon yapmaz, ihtiyaç meselesi, moto g benim ihtiyaçlarımı karşılayamıyor.

bir başkasının ihtiyaçlarını da gmd karşılayamaz, bu da gmd'yi kötü telefon yapmaz, ihtiyaçlar kişiden kişiye değişir.

gmd ile moto g kıyaslanamaz demek ağır fanboyluk + akıl tutulmasından başka hiçbirşey değil, allah acil şifalar nasib eylesin.
  • moto g gmd yi öper
    hadi fiyata kaliteye performansa bakmıyosun ordan nesede hiç eline b moto aldınmı bu yorumları yapıyosun?
  • moto g gmd ye basar geçer. su gibi net bi durum bu. bütün forumlarda gmdcilerden gına geldi valla. gmd s5 tende iyi he he size.ucuza alıp kar ettiğinizi sanıyorsunuz ve ispata çalışıyrsunuzkendinizi rahatlatmaya çalışmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkesurat

hadi fiyata kaliteye performansa bakmıyosun ordan nesede hiç eline b moto aldınmı bu yorumları yapıyosun?

yahu öyle bir bahsediyorsun ki gören de moto g uzaydan indi sanacak.

moto g'yi elime de aldım, elime almadan önce telefon tavsiyesi isteyen arkadaşlarıma da önerdim. alınabilir-güzel bir alet. ama gmd de alınabilir güzel bir alet. söylediğim gibi, ikisinin de artıları ve eksileri var.

moto g özellikle 4.4 ile süper akıcı çalışıyor. buyüzden de güzel alet.

gerçi mesele akıcılık ise gmd'de çok iyi, ben çok memnunum, en azından S3 e göre 328764673475 kat daha iyi (zaten kullandığı rom çok hafif, saf rom'a çok yakın)

yani şu forumda bir sony fanboyları bir de htc fanboyları vardı lafdan anlamayan, burnu havada olan (akşama kadar htc one ile G2 kıyaslanamaz deyip duruyolar) şimdi bu gidişle bide moto g'ciler doluşacak başımıza. moto g'yi böyle ilahlaştıran adam ya hayatında hiç telefon görmemiştir ya da fanboyluk yapıyodur.

oturup tartıştığımız şeye bak moto g ile gmd'nin kıyaslanıp kıyaslanamayacağını anlatıyoz şaka gibi

• çoğu reklamcı hocam yorumcuların.

moto g sorunsuz ve güncellendi.fp ürünü.her yönüyle üstün bir telefon.
    her cihazın artısı eksisi var nokia 3110un radyosu vardı samsung galaxy s4 ün yok mesela 3110 dahamı üstün telefon şimdi:) bizim ddğimiz gmd fanlığı yapılmasın yada reklamcılığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirkesurat -- 27 Mart 2014; 19:17:19 >
    gmd istediği kadar akıcı olsun gmd kullanıyor mediatek işlemci moto g kullanıyor snapdragon 400 aynı segmentle bir tutamazsın gmd gelmiş akıcı diyosun 4.4.2 aldıktan sonra güncelleme bile alacağı belli değil şarj soketi arızası yok ekran arızası servis kötü motorola moto g gmdyle kıyaslanabilecek bir telefon değil tutup lg g2 miniyle kıyasla eyvallah lg nexus 4le kıyasla onuda anlarım ama gmd gibi mediatek işlemci ve kalitesiz bir telefonla şu var gmd ilk çıktığında 550-600tlyken en mantıklı cihazdı ozaman şimdi üstüne kaç ay geçti bir sürü cihaz çıktı gmd eskidi discovery 2 çıktığında onla kıyaslayabilirsin anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

gmd istediği kadar akıcı olsun gmd kullanıyor mediatek işlemci moto g kullanıyor snapdragon 400 aynı segmentle bir tutamazsın gmd gelmiş akıcı diyosun 4.4.2 aldıktan sonra güncelleme bile alacağı belli değil şarj soketi arızası yok ekran arızası servis kötü motorola moto g gmdyle kıyaslanabilecek bir telefon değil tutup lg g2 miniyle kıyasla eyvallah lg nexus 4le kıyasla onuda anlarım ama gmd gibi mediatek işlemci ve kalitesiz bir telefonla şu var gmd ilk çıktığında 550-600tlyken en mantıklı cihazdı ozaman şimdi üstüne kaç ay geçti bir sürü cihaz çıktı gmd eskidi discovery 2 çıktığında onla kıyaslayabilirsin anca

kardeş neden moto g nin eksilerini yazmıyorsun? onları da yaz.

gmd işlemcisi ile moto g işlemcisi başa baş, arada atla deve bi fark yok. öyle bir konuşuyorsun ki sanki biri sd400 diğeri sd800 gibi.

tekrarlıyorum, akıl tutulması yaşıyorsun. akıl tutulması.

daha çok yazarım da ülkenin şu gündeminde seninle bu saçma sapan tartışmaya devam edecek değilim ayrıca mobilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

her cihazın artısı eksisi var nokia 3110un radyosu vardı samsung galaxy s4 ün yok mesela 3110 dahamı üstün telefon şimdi:) bizim ddğimiz gmd fanlığı yapılmasın yada reklamcılığı.

verdiğin örnek okadar boş ve konuyla alakasız ki ne diyeceğimi bilemedim. cevap vermeye bile değmeyecek kadar boş bi mesaj.

ama benimle ilgili yazdığın kısma cevap vermem gerek, 28 yaşında biri tanımadığı firmanın fanboyu olmaz. fanboy dediğiniz ben bu forumda GM müdürüne neredeyse küfrettim. gerçekleri söylemek fanboyluk değildir.

dediğim gibi ülke gündemi bu haldeyken bu boş konularda vakit öldürmek istemiyorum, size telefonunuz ile mutluluklar ve iyi günler. saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: Traktorrrrr

HALEN GENERAL MOBİLE DİSCOVERY GİBİ BİR TELEFONLA BU TELEFONU KIYASLAYANALAR VAR.GENERAL MOBİLE DİSCOVERY İLE BU TELEFONU KIYASLAMAK MOTO G YE HAKARETTİR ! BU TELEFONUN KIYASLANACAĞI TEK TELEFON GENERAL MOBİLE DİSCOVERY 2 Kİ O BİLE BU TELEFONUN YANINDAN GEÇEMEZ GEREK MALZEME KALİTESİ (SUYA KARŞI DAYANIKLILIGI SAGLAMLIGI TUTUŞ HİSSİ) GEREK GÜNCELLEME DESTEĞİ (4.4 KİTKAT ALDI VE DAHADA ALACAK) VE DAHA SAYAMAYACAĞIM TONLARCA ÖZELLİKTEN DOLAYI.NE DİSCOVERY MİŞ YAHU !

discovery'nin neredeyse iki katı kalınlığa sahip bu telefon hocam. gmd dünyanın en ince telefonlarından biri. ip5s'den bile ince denebilir yani aynı ama 0.01mm ince

gmd malzeme kalitesi kötü ama ben ve 8 tanıdığım kullanıyor, sıkıntı yaşayan olmadı. incelik hissi harika hakkaten.

bir de şu malzeme kalitesi iyi diye BU TELEFON KIYASLANAMAAAAAZZZ!!! diye feryad edenleri de anlamıyorum. malzeme kalitesi iyi olabilir ama piyasada malzeme kalitesi iyi olan telefonlar genelde kalın ve büyük oluyolar. bu kıyaslanamayacak bi durum yaratmıyor. üstelik gmd malzeme kalitesi bana yeterli (cebimde kılıfsız-jelatinsiz kullanıyorum, zerre sıkıntı yok, kılcal çizilme bile yok) ve ince olması da cabası. üstüne para verseler iki katı kalınlıkta telefonu alıp kullanmam ama kullanana da saygım sonsuz tabi.

Hocam fanlığa gerek yok ince demişsiniz ince olması dışında en ufak avantajı yok artık şu telefonu her yerde en iyi ilan etmekten vazgeçin her telefon haberinde illa biri çıkıp gmd diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

verdiğin örnek okadar boş ve konuyla alakasız ki ne diyeceğimi bilemedim. cevap vermeye bile değmeyecek kadar boş bi mesaj.

ama benimle ilgili yazdığın kısma cevap vermem gerek, 28 yaşında biri tanımadığı firmanın fanboyu olmaz. fanboy dediğiniz ben bu forumda GM müdürüne neredeyse küfrettim. gerçekleri söylemek fanboyluk değildir.

dediğim gibi ülke gündemi bu haldeyken bu boş konularda vakit öldürmek istemiyorum, size telefonunuz ile mutluluklar ve iyi günler. saygılar

benim telefonum galaxy s4 genede teşekkürler.. haklısınız ülke gündemi daha kötü onlarla ilgilenmemiz gerek. iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Traktorrrrr

HALEN GENERAL MOBİLE DİSCOVERY GİBİ BİR TELEFONLA BU TELEFONU KIYASLAYANALAR VAR.GENERAL MOBİLE DİSCOVERY İLE BU TELEFONU KIYASLAMAK MOTO G YE HAKARETTİR ! BU TELEFONUN KIYASLANACAĞI TEK TELEFON GENERAL MOBİLE DİSCOVERY 2 Kİ O BİLE BU TELEFONUN YANINDAN GEÇEMEZ GEREK MALZEME KALİTESİ (SUYA KARŞI DAYANIKLILIGI SAGLAMLIGI TUTUŞ HİSSİ) GEREK GÜNCELLEME DESTEĞİ (4.4 KİTKAT ALDI VE DAHADA ALACAK) VE DAHA SAYAMAYACAĞIM TONLARCA ÖZELLİKTEN DOLAYI.NE DİSCOVERY MİŞ YAHU !

discovery'nin neredeyse iki katı kalınlığa sahip bu telefon hocam. gmd dünyanın en ince telefonlarından biri. ip5s'den bile ince denebilir yani aynı ama 0.01mm ince

gmd malzeme kalitesi kötü ama ben ve 8 tanıdığım kullanıyor, sıkıntı yaşayan olmadı. incelik hissi harika hakkaten.

bir de şu malzeme kalitesi iyi diye BU TELEFON KIYASLANAMAAAAAZZZ!!! diye feryad edenleri de anlamıyorum. malzeme kalitesi iyi olabilir ama piyasada malzeme kalitesi iyi olan telefonlar genelde kalın ve büyük oluyolar. bu kıyaslanamayacak bi durum yaratmıyor. üstelik gmd malzeme kalitesi bana yeterli (cebimde kılıfsız-jelatinsiz kullanıyorum, zerre sıkıntı yok, kılcal çizilme bile yok) ve ince olması da cabası. üstüne para verseler iki katı kalınlıkta telefonu alıp kullanmam ama kullanana da saygım sonsuz tabi.

Hocam fanlığa gerek yok ince demişsiniz ince olması dışında en ufak avantajı yok artık şu telefonu her yerde en iyi ilan etmekten vazgeçin her telefon haberinde illa biri çıkıp gmd diyor

ben en iyi ilan etmiyorum, ayrıca moto g çıkmadan önce daha düşük fiyattan çıkacağını beklediğimiz iin arkadaşlarıma moto g yi önerdim hep. ama yüksek fiyattan çıktı.

inceliğe gelince, kasa kalitesi yüksek telefonlar genelde daha büyük kasalara sahip oluyolar. gmd ise çok çok ince ama dayanıksız bi kasaya sahip.

moto g en ufak dezavantajı yok demişsiniz ama, daha küçük ekran, sanal tuş, kart takamama ve kasa kalınlığı birer farklılık. tabi sanal tuş tercih meselesidir gerçi, ama çoğu kişi sevmiyor.

pil değiştirebilmeyi birçok insan gereksiz görür, ben ise vazgeçilemez bir özellik olarak görüyorum, tüm telefonlarımın pili değişiyor. S3 de de gmd de de çoklu pil kullanıyorum. biten pili harici şarj cihazında şarj ederek telefonu kablo bağlamadan kullanıyorum. bu çok çok büyük bir lüks. mesela ben bisiklet kullanan biriyim, bisiklet turlarında gps'i aktif oalrak kullanınca bir pil yetersiz kalıyor gün boyu. ben sadece pili değiştirerek yoluma devam ediyorum mis gibi.

elife-e3 (yani gmd) bence hoş ve güzel bi telefon ama aynı şeyi GM firması için söyleyemem, bu firmayı sevmiyorum.

moto g nin gmd'den en büyük üstünlüğü güncelleme alması. gerçi ben şahsen güncelleme yüklemem (çünkü rom'dan çok memnunum zaten, süper akıcı ve pil ömrü olağan üstü iyi) ama gmd'de custom rom da bol. yinede birçok insan custom rom yükleyemez, bu da moto g adına bi üstünlük.

yukarıda da yazdım, şahsen ben moto g'yi asla alıp kullanmam, ama bu moto g kötü olduğu için değil. ben sanal tuştan iğreniyorum ve pili değişmeyen telefon kullanmam. bunun dışında gmd'nin ince olmasını da çok ama çok seviyorum.
    bu telefonu önerirmisin diyenlere ilk olarak soket sorunu tehlikesini söylüyorum ama ben ve 8 tanıdığım (toplam 9) hiçbirimizin bu problemi yaşamamış olduğumuzu da ekliyorum.
    aynı fiyatta olsa moto g yi önerirdim herkese, ama artılarını ve eksilerini anlatınca benim gibi gmd alanlar gene olurdu çünkü pili değişmeyen telefon kullanmak istemeyen çok arkadaşım var.

iyi akşamlar.

• Son çıkan üst seviye cihazların; büyük bir bölümü sabit pil ile piyasaya çıkarılıyor. Üreticilerin çoğuda pile garanti veriyor. Teknik servislerinde ücretsiz değiştiriyorlar.

Zaten bende Iphone'umu satıp dis_go almaya niyetliyim. 2. el temiz bir dis_go bulur isem 5s'imin üzerinede 200 USD daha verip almayı düşünüyorum.

Bu arada işim gereği diğer hatlarımı değerlendirmek için satın aldığım Moto G'den de memnunum. Amiral gemisi diye lanse edilen modellerin yapabildiklerini, kullanım amacım ve ihtiyacıma göre, karşılıyor. Pil ömrüde oldukça yeterli. Iphone'un pil gücü olarak günü çıkaramamasına, hem bana çok güzel bir uyum sağladı. Duvarlarda priz arama çabalarımız, neredeyse bitti. Ortak grup çalışmamız, oldukça başarılı, şükürler olsun.

İyi akşamlar...
  • Bu telefona hafıza kartı eklenebilir olacaktı ki o zaman işler değişirdi..
  • Müzikleri kim yüklediyse benimle aynı zevke sahip :D

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.