Şimdi Ara

Motorola Moto G 'Ucuz, Hızlı, Karizmatik' video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
7.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısmen haklısınız ama sürekli olarak "Yarabbi Şükür" zihniyeti ile de bir yere gelinemez, ne yazık ki tepemizdeki yöneticilerin "üretmek" gibi bir gayeleri yok.
  • Bu telefonda GMD2 gibi snapdragon 400 ac versiyonunu kullanıyor sanırım. GMD2 de bu fiyatla gelirse bu motoralının yüzüne bakan çok olmayacaktır. GMD2'de hafıza kart desteği, 2 gb ram olması ve 2500 Mah batarya olması daha albenili duruyor.
  • Az daha kamerası iyi olsa discovery satıp alırdım. hem daha küçük hemde malzeme kalıtesi iyi.

• fiyatı 700-750 olsa alınır ama bu haliyle pahalı. gmd çok daha iyi fiyatına göre.

• 600 luk olsa neysede 400 luk bu hızlı denmez

• Bu konuyu da GM elite deki gibi kitlemezsiniz ins. Acikcasi o konuyu kitlemenizi size hic yakistiramadim. Kisisel hirslarinizi bence bu isten uzak tutmalisiniz. Herkese laf yetistiremezsiniz zaten. Teknik bilginiz hepimizi aydinlatiyor eyw ama bu isi yapmak istiyorsaniz bunlara alisin. Tabi bunlar benim sahsi dusuncelerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkAfter

quote:

Orijinalden alıntı: huseyintat

Turkiye de yasamak hem cok ucuza calisip hemde herseyi pahaliya almaktir.Daha dogrusu alamamaktir...Dunya'nin en iyi 10 ekonomisinden biriyiz ya...

10 değil 16

bu arada Allahtan kork be

bana burda fakir edebiyatı yapmayın ben yeri geldim günlük 10 liraya sanayide çalıştım.Yeri gedi küfür yedim dayak yedim 13 yaşımdan beri her tatil haftasonu aileme destek için çalıştım.Yarın sizin için sevgililer günü ben ise gidip komilik yapıcam 9.30 dan 24.00 a kadar çalışıp sadece 40 tl alıyorum.Hala asgari ücretle 5 çoçuklu aile geçindiren akrabama şaşıyorum.

Ama sanayide,restoranda,elektronik,paslanmaz çelik,market,oto tamir hepsinde uzun süre çalıştım.Borç batağında insanlar gördüm.Hatta evi olamayan iş yerinde kalan insanlar.Ama hiç birinin elinde ucuz telefon görmedim (bende dahil )

oyunlar pahalı deriz ---> volfteam'a metin 2 ye araba takası görürüz
    Kiralar pahalı deriz -----> 10*30 dan 300 ayda sigara içeriz
    Teknoloji pahalı deriz -------> iphone samsung kullanırız

insanın kazancı değil harcaması belirler ekonomisini.

domates satıp dakka başı her çıkan yeni telefonu alırsak Cari açık da büyür tabi.Cari açığın büyümesi tüketimin azalmasından değil (ocakta ihracat cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı) hunharca tüketip bazı şeyleri lüx değil ihityaç görmk. 2 milyar ver telefon al sonra flappy birds oyna

yazık....

Allah'ına kurban

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesut abidark evo'nunda incelemesini bekliyoruz saygılar...

• 900 Tl civarı fiyatı ile nexus 4 daha mantıklı bir şeçim.

• Mesut abi kactan satmayı düşünüyorsunuz? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

bu mu GMD mi deseler her türlü GMDyi tercih ederdim

Neden ? sırf 80-100 lira için bu yapılırmı ? Arada o kadar büyük fark var kii
  • tamam sponsora ayrıcalık olurda via 4 de 40 dk ınceleme buna 15 dk bıle deyıl
    tamam 3 lu ıncelemede daha da bahsedılcek ama bıraz gecıstırılmıs gıbı olmus...
    bu arda telefon gayet ıyı youtube da bakın resmı olmasada su gecırmezlık var :d
    ama burda lafı gecmemıs...
    not:800 un altınada satılıyor
    note2: bu versyorn ıle abd dekı 16 lıgı aynı olmayabılır bı ıncelemde amazondan alınma ıle moto dan gelme modeller bıle ekran olarak azda olsa farklılık vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Traktorrrrr

quote:

fark ne ?
  • nexus 4 nerde 900 lira ? teknosada indirimle 950 lira oluyor bu telefon 800 lira arada 150 lira fark var ki karşılaştırma videolarını izlerseniz ekran,ses malzeme kalitesi anlamında nexus 4 ü ağlatıyor bu telefon resmen.hem oyun performansıda aşşağı yukarı aynı
  • Fiyat konusunda açıklama çok güzel ve yararlı olmuş. Her üründe alınan vergilerin miktarını ifşa etmeniz dileğiyle.

• 748 tl ye satılıyor arkadaşlar

• quote:

quote:

quote:

fark ne ?

fark ne diyorlar bide ya...şahinle ferrari arasındaki fark ne ise bu telefonla gmd arasındaki fark da o.İyiki bi fp telefonu almışsınız arkadaş nerdeyse lg g2 ile kıyaslayacaksınız.Çok istiyorsan farkları sayayım.öncelikle donanım olarak bu telefon gmd ile kıyaslanamaz.daha asphalt 8 i bile orta ayarlarda 10 fps oynatan bir telefondan bahsediyoruz burda.2. olarak ses kalitesi bariz gmd den kat kat üstün.3. olarak yazılım anlamında konuşmama bile gerek yok sanırım bi yanda google bi yanda general mobile.4. olarak malzeme kalitesi.bu telefonun malzeme kalitesi videodanda söylenildiği gibi çok iyi.suya karşı dayanıklı ve tutuş hissi çok güzel.gmd nin arka kapağını suya koysan eriyip gidecek gibi oluyor ve bu telefonun camı gorilla glass 3 internette test videolarını izleyebilirsiniz telefon çok sağlam.gmd yi düşürüp tuz buz eden kaç arkadaşım var.gmd deki gibi saçma sapan kamerada pembeleşme,şarj soketinin yamulması,son parti ürünlerinde ucuza kaçılması için ekranının değiştirilmesi gibi sorunları yok.emin ol 1 saat düşünsem 100 madde yazarım buraya

• quote:

nexus 4 nerde 900 lira ? teknosada indirimle 950 lira oluyor bu telefon 800 lira arada 150 lira fark var ki karşılaştırma videolarını izlerseniz ekran,ses malzeme kalitesi anlamında nexus 4 ü ağlatıyor bu telefon resmen.hem oyun performansıda aşşağı yukarı aynı

Kendin de söylediğin gibi 950 TL ye nexus 4 alınabiliyor. Bahsettiğin 150 liralık farkı da videodan anlayamazsın.Daha doğrusu anlayamamışsın zaten.
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, kendi düşen ağlamaz diye boşuna dememiş atalarımız, aç kalıp iphone,note 3 alıyorsa o da o adamın tercihi,zorla,tutacak halimiz yok ya, telefona taksiti kaldırdık sanıyolar ama onunda yöntemini bulduk o ayrı konu fakat benzinin pompa fiyatı olmuş 5.10 hala böyle konuşan insanlar var,
    adamlar ayakkabı kutusuyla ülkeyi soysun, bilmem kaç milyon dolar lara gemiler alsın, sonrada cari açık oluştu diye laf yapsınlar, sayın başbakanımız sözde,okula yırtık ayakkabıyla gidiyordum diye anlatıyodu,bak şimdi noldu,dünyanın en zengin 20 insanı içerisinde adı geçiyor,yırtık ayakkabıyla okula giden başbakanımızın olsun be olsun, ülkemiz büyüyor ya nasıl olsa, vatandaş koyun gibi zaten,az daha geçirelim sesleri çıkmıyor nasıl olsa diyolardır gülerek, gümrükten telefon geçirmemize izin versinler yeter, artık vergilerin sürekli bize itelenmesinden sıkıldık, ama nede olsa hedef 2023 ya, o zamana kadar daha çok geçirirler bize zaten.

• N4'ü bu telefonla karşılaştıran arkadaşa selamlar.

Telefon güzel aslında ama fiyat işte keşke 550 civarı birşey olsa, zaten alan aldıgı gibi kullanacaktır. Güncelleme gelme ihtimali çok az bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.