Şimdi Ara

Motorola Moto G 'Ucuz, Hızlı, Karizmatik' video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
7.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Traktorrrrr

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

quote:

bu mu GMD mi deseler her türlü GMDyi tercih ederdim

Neden ? sırf 80-100 lira için bu yapılırmı ? Arada o kadar büyük fark var kii

fark ne ?

fark ne diyorlar bide ya...şahinle ferrari arasındaki fark ne ise bu telefonla gmd arasındaki fark da o.İyiki bi fp telefonu almışsınız arkadaş nerdeyse lg g2 ile kıyaslayacaksınız.Çok istiyorsan farkları sayayım.öncelikle donanım olarak bu telefon gmd ile kıyaslanamaz.daha asphalt 8 i bile orta ayarlarda 10 fps oynatan bir telefondan bahsediyoruz burda.2. olarak ses kalitesi bariz gmd den kat kat üstün.3. olarak yazılım anlamında konuşmama bile gerek yok sanırım bi yanda google bi yanda general mobile.4. olarak malzeme kalitesi.bu telefonun malzeme kalitesi videodanda söylenildiği gibi çok iyi.suya karşı dayanıklı ve tutuş hissi çok güzel.gmd nin arka kapağını suya koysan eriyip gidecek gibi oluyor ve bu telefonun camı gorilla glass 3 internette test videolarını izleyebilirsiniz telefon çok sağlam.gmd yi düşürüp tuz buz eden kaç arkadaşım var.gmd deki gibi saçma sapan kamerada pembeleşme,şarj soketinin yamulması,son parti ürünlerinde ucuza kaçılması için ekranının değiştirilmesi gibi sorunları yok.emin ol 1 saat düşünsem 100 madde yazarım buraya

Sen niye celalleniyon ki merak ettim sordum ayrıca GMD değil Xperia Z kullanıcısıyım bana ne sanki ben aradaki farkı merak ettim kağıt üzerinde pekde farkı yok bigi çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

quote:

nexus 4 nerde 900 lira ? teknosada indirimle 950 lira oluyor bu telefon 800 lira arada 150 lira fark var ki karşılaştırma videolarını izlerseniz ekran,ses malzeme kalitesi anlamında nexus 4 ü ağlatıyor bu telefon resmen.hem oyun performansıda aşşağı yukarı aynı

Kendin de söylediğin gibi 950 TL ye nexus 4 alınabiliyor. Bahsettiğin 150 liralık farkı da videodan anlayamazsın.Daha doğrusu anlayamamışsın zaten.

150 lira senin için az olabilir ama ben o parayla kendime üst baş alırım.farkı nasıl anlayacağız arkadaşım ? aç videoları bak ekranlara sonra gel buraya konuş.nexus 4 de 3 saat ekran açık süresi bile göremiyoruz.bunada yalan de bakim

• Dobra bir inceleme olmuş, güzelde olmuş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu mu GMD mi deseler her türlü GMDyi tercih ederdim

Neden ? sırf 80-100 lira için bu yapılırmı ? Arada o kadar büyük fark var kii

fark ne ?

fark ne diyorlar bide ya...şahinle ferrari arasındaki fark ne ise bu telefonla gmd arasındaki fark da o.İyiki bi fp telefonu almışsınız arkadaş nerdeyse lg g2 ile kıyaslayacaksınız.Çok istiyorsan farkları sayayım.öncelikle donanım olarak bu telefon gmd ile kıyaslanamaz.daha asphalt 8 i bile orta ayarlarda 10 fps oynatan bir telefondan bahsediyoruz burda.2. olarak ses kalitesi bariz gmd den kat kat üstün.3. olarak yazılım anlamında konuşmama bile gerek yok sanırım bi yanda google bi yanda general mobile.4. olarak malzeme kalitesi.bu telefonun malzeme kalitesi videodanda söylenildiği gibi çok iyi.suya karşı dayanıklı ve tutuş hissi çok güzel.gmd nin arka kapağını suya koysan eriyip gidecek gibi oluyor ve bu telefonun camı gorilla glass 3 internette test videolarını izleyebilirsiniz telefon çok sağlam.gmd yi düşürüp tuz buz eden kaç arkadaşım var.gmd deki gibi saçma sapan kamerada pembeleşme,şarj soketinin yamulması,son parti ürünlerinde ucuza kaçılması için ekranının değiştirilmesi gibi sorunları yok.emin ol 1 saat düşünsem 100 madde yazarım buraya

Sen niye celalleniyon ki merak ettim sordum ayrıca GMD değil Xperia Z kullanıcısıyım bana ne sanki ben aradaki farkı merak ettim kağıt üzerinde pekde farkı yok bigi çünkü

araştırmadan etmeden her videonun altına gmd 10 basar 100 basar haha yazan insanlardan bıktım sözüm meclisten dışarı...celallenicem tabi haksızlığa asla seyirci kalamam

• quote:

araştırmadan etmeden her videonun altına gmd 10 basar 100 basar haha yazan insanlardan bıktım sözüm meclisten dışarı...celallenicem tabi haksızlığa asla seyirci kalamam

videoda gördüğüme gçre böyle yorumladım dayanıklı olabilir ama tipsiz geldi bana ama yanlış anlama beni için önemli olan kasa kalitesi ve dış görünüşü tabi ki videoda gördüğüm kadarıyla GMD dah ahoş görünüyor ha bedava verseler almam yok ya alır lisedeki kardeşime veririm oyuncak niyenine oynasın sen sakin ol kardeş ya altı astarı gavur malı için kırma beni

• muzaffer bey bu cihazı 500tl ye getırır hemen alo demek lazım.

• Bu telefonun sarj performansı nasıl okadar kötü çıkabilir yahu.Xda da inanılmaz batarya ve ekran süreleriyle şov yapıyor adamlar.
  • Moto X incelemenizi de bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Çevik hesabına göre Amerika'da bu cihazı hayrına satıyorlar.

• yok hocam hala discovery ...

• 200 dolarlık telefon 850 tlye satılırken ucuz diyebilen TARAFSIZ teknoloji editörü naber?

• quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

Bu telefonun sarj performansı nasıl okadar kötü çıkabilir yahu.Xda da inanılmaz batarya ve ekran süreleriyle şov yapıyor adamlar.

BENCE MESUT BEY VE EKİBİ TELEFONU KUTUDAN ÇIKARIR ÇIKARMAZ KULLANDIKLARI İÇİN BATARYA PERFORMANSINDAN 8+SAAT ALDILAR.ÇÜNKÜ YOUTUBEDA MESUT BEY MOTOROLANIN TÜRKİYEDE BİR KURUMU BULUNMADIĞINDAN KENDİLERİ ALIP DAHA SONRA SATACAKLARINI SÖYLEMİŞLERDİ BENİM TAHMİNİM BUDUR
  • güzel inceleme olmuş elinize sağlk mesut bey

• fiyat/performans iyi, tasarım kötü. ekranın altındaki boşluk ne işe yarıyor anlamadım. sanki oraya bir şey koyacaklarmış da sonra vazgeçmişler.

• biraz daha koyar nexus 4 alırım. olmadı 150 lira azına gmd 16 gb alırım. vergiler sadece moto g için geçerli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu arka kapağın açılıp bataryanın çıkmaması da enteresan bir durum. MicroSD de yok. Sadece SIM için arka kapak çıkıyor. Sabit arka kapak olsa da olurmuş.
  • quote:

ARKADAŞ 650 LİRAYA 16 GB DİSCOVERY NERDE SATILIYOR ATMAYIN KAFANIZDAN YAHU.HA ÖYLE MERDİVEN ALTI SİTELERDEN BAHSETMİYORUM

https://www.limango.com.tr/urun/general-mobile-discovery-16gb-cep-telefonu-siyah-5638774

689 Tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut hocam elinize saglik video icin. Benim razr i bu telefona degismeye gerek yok sanirsam. Sirf kamerasi midemi bulandiriyor :(

• Ne buyutuldu bu cihaz,nexus 4 bunu 5 e katlar 10 la çarpar.ustelik aynı fiyata.

• S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Valla hocam kendileri bilirler, bende ordan burdan kaçak telefon alırım yada gümrükten bir şekilde geçirir kullanırım,onlarda verginin ucunu alır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.