Şimdi Ara

Motorola Moto G 'Ucuz, Hızlı, Karizmatik' video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
7.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guaire

Şu arka kapağın açılıp bataryanın çıkmaması da enteresan bir durum. MicroSD de yok. Sadece SIM için arka kapak çıkıyor. Sabit arka kapak olsa da olurmuş.

ARKA KAPAK FARKLI RENKLERDE DEĞİŞTİRİLEBİLİYOR TÜRKİYEDEKİ DURUMU BİLMİYORUM
  • güzel inceleme olmuş abi eline emeğine sağlık. Fiyatı biraz daha düşerse bende almayı düşünebilirim. Benim için tek eksi sanal butonlar olması. O alttaki boşluğa kapasitif butonlar eklenebilseydi iyi olurdu. oyun oynarken ekranda yer kaplaması can sıkıcı oluyor. Eski bir motorola kullanıcısı olarak kalitesine güveniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: szr1907

güzel inceleme olmuş abi eline emeğine sağlık. Fiyatı biraz daha düşerse bende almayı düşünebilirim. Benim için tek eksi sanal butonlar olması. O alttaki boşluğa kapasitif butonlar eklenebilseydi iyi olurdu. oyun oynarken ekranda yer kaplaması can sıkıcı oluyor. Eski bir motorola kullanıcısı olarak kalitesine güveniyorum.

nexus kullanıcıları o butonu kişiselleştirmiş küçültüp renklendirmişti nexus 4 ana konusuna bakarsanız belki bulabilirsiniz yani öyle kalmak zorunda degil
  • Türkiye şarlartını düşünürsek bence hala alınabilir fiyatta. Günlük kullanım performansı çok iyi. Telefon oyunuyla zaten işim olmaz. Müzik çıkışı ve malzeme kalitesi de iyi. Saçma sapan çözünürlüklerde telefonlara bir kamyon para vermekten iyidir. Keşke pili de biraz iyi olsaymış. Tam benlik olabilirmiş. Discovery 2 yi de bir görmek lazım.

• Lumia 525 500 ₺ ye satılıyorsa bu telefonunda satılması gereken maksimum tutar 650-700 ₺ dir.

• Hobar kullanıcısına yanıt
    XDA DA KÜÇÜK BİR ARAŞTIRMA YAPARSANIZ AĞIR KULLANIMDA 1,5-2 GÜNÜN RAHAT ÇIKTIĞI KULLANICILARI GÖRÜRSÜNÜZ.BU VİDEODA TELEFON YENİ OLDUGU İÇİN BATARYA DAHA KENDİNE GELMEMİŞTİR.CİDDEN ARAŞTIRIN GÖRECEKSİNİZ
  • ucuzmus. vataninda 200 dolar bizde 400

• telefonu inceleme fırsatım oldu telefon gercekten cok ıyı gayet stabıl saf androıd
    ekranı ıse ips ekran oldukca tatmınkar.Fiyatıda 700-750 TL olsaydı kesınlıkle gm discovery terıne tercıh edilebilirdi kanımca.

Tabi 600 700 fiyatlara gelınce hale cıft cortex a5 islemcılı telefonlar lg l7 II veya s3 mini vs satılıyorken bu telefonun fıyatının onlar yanında cok anormal olmaasa gerek:((
  • Yalnız ABD fiyatı perakende satış vergileri dahil 200 USD. Siz bu fiyat üzerinden Türkiye fiyatını hesaplamışsınız. Yani sadece ihracat için geçerli vergiler ve toptan fiyat üzerinden Türkiye fiyatını hesaplamanız gerekiyor.

Herhalde ülkemize ABD vatandaşının aldığı fiyattan gelmiyordur.

• hala üretimin artmadan vergilerin düşeceğini zanneden adamlar var yahu. Üreten bir millet olmadıkça tüketmenin bedelini yüksek vergiler ödeyerek cezalandırılacağımızın farkına ne zaman varacağımızı merak etmiyor değilim
  • Traktorrrrr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Konuyu inceleyeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 numara telefon ilk parti satışlardan sonra da fiyatı düşer diye düşünüyorum.

• micro sd slotu koysanız öleceksiniz değil mi

• Eşek kadar boşluk var ekran çok büyük değil zaten üstüne bir de sanal tuş koyuyorlar deli oluyorum.Aynısını sony de yapıyor bir çok firmanın yaptığı gibi.

• Başlamış yine f\p ürünü telefon savaşları

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkAfter

quote:

Orijinalden alıntı: huseyintat

Turkiye de yasamak hem cok ucuza calisip hemde herseyi pahaliya almaktir.Daha dogrusu alamamaktir...Dunya'nin en iyi 10 ekonomisinden biriyiz ya...

10 değil 16

bu arada Allahtan kork be

bana burda fakir edebiyatı yapmayın ben yeri geldim günlük 10 liraya sanayide çalıştım.Yeri gedi küfür yedim dayak yedim 13 yaşımdan beri her tatil haftasonu aileme destek için çalıştım.Yarın sizin için sevgililer günü ben ise gidip komilik yapıcam 9.30 dan 24.00 a kadar çalışıp sadece 40 tl alıyorum.Hala asgari ücretle 5 çoçuklu aile geçindiren akrabama şaşıyorum.

Ama sanayide,restoranda,elektronik,paslanmaz çelik,market,oto tamir hepsinde uzun süre çalıştım.Borç batağında insanlar gördüm.Hatta evi olamayan iş yerinde kalan insanlar.Ama hiç birinin elinde ucuz telefon görmedim (bende dahil )

oyunlar pahalı deriz ---> volfteam'a metin 2 ye araba takası görürüz
    Kiralar pahalı deriz -----> 10*30 dan 300 ayda sigara içeriz
    Teknoloji pahalı deriz -------> iphone samsung kullanırız

insanın kazancı değil harcaması belirler ekonomisini.

domates satıp dakka başı her çıkan yeni telefonu alırsak Cari açık da büyür tabi.Cari açığın büyümesi tüketimin azalmasından değil (ocakta ihracat cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı) hunharca tüketip bazı şeyleri lüx değil ihityaç görmk. 2 milyar ver telefon al sonra flappy birds oyna

yazık....

metin 2 ye araba takası olayını bende duydum viral reklam yada veletlerin uydurması gerçekle alakası yok.

300 liralık sigara diyorsun sen tiryakileri canını hiçe sayarak suriye sigara içmeye başladı bir kısmı

iphone diyorsan geç onu kimse mantıklı bulmuyorda 600-650 dolar 1200lira 1300liraya telefon almak çok mu adamlar meraklısıysa almasın mı?

harcama çok olsaydı şuan türkiyedeki araba sayısı 1.5 katına çıkmış olurdu.lüks araba lüks ev tarzı harcamalar ciddidir onlar da şanslı bir azınlık dışında kimseye kısmet olmuyor.

senin saatlik 1.3 dolara çalışman ise standartların düşüklüğünü gösterir diğer insanların doyumsuzluğunu değil.senin o adamı avatar yapacağına ben niye ganalı parasına çalışıyorum diye yakınman ve itiraz etmen gerekir hakkını araman gerekir.

ki sen itiraz etmezsen itirazı her zaman olacak bir grup var onlarda her an senden çalma isteğiyle yanıp tutuşan büyük patronlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 13 Şubat 2014; 22:49:00 >

• dh iyice mynete dondu
    fiyati ise sasirtacak nedir allah askina...

• quote:

Orijinalden alıntı: ToisAndro

Yalnız ABD fiyatı perakende satış vergileri dahil 200 USD. Siz bu fiyat üzerinden Türkiye fiyatını hesaplamışsınız. Yani sadece ihracat için geçerli vergiler ve toptan fiyat üzerinden Türkiye fiyatını hesaplamanız gerekiyor.

Herhalde ülkemize ABD vatandaşının aldığı fiyattan gelmiyordur.

Doğru. Bir de 200$ sanki fabrika çıkış fiyatı gibi anlatılmış. Son satış fiyatı o zaten. Ordaki perakende karı içinde.

İşin aslı herkes kendi ülkesine kıyak yapıyor. Avrupa'da zaten daha pahalı 200 euro, 275$ ediyor. 200$ nere 275$ nere... Tamam Avrupa'daki vergiler Amerika'ya göre biraz daha fazla, ama 75$ edecek kadar değil.

200$'a göre olsaydı bizde vergilerle 670-680TL civarında olması lazımdı. Avrupa fiyatından getirmişler. Bir de üstüne bizim vergiler...

Adaptörle kulaklığın maliyeti ne zaten? Kutusuz, poşet içerisinde sat bari

• telefonla ilgili yorum okuyayım diye yorumlara bir baktım, siyaset meydanı olmuş, peki bu telefonu alıp kullanan yok mu? yorumlarını alsak

• Bence ikinci el telefon piyasası da çok önemli güzel ucuz ve temiz ürünler bulmak mümkün. Sık telefon değiştirenlerin bu huyunu bence telefon alırken ikinci elde bir avantaj olarak görmek gerek özellikle orta ve giriş seviyesi telefon yerine ust seviye ikinci el daha tercih edilebilir olabilir, bilmiyorum misut abi erdi abi ne der bu konudaki fikirlerini de bilmek bize yararlı olur açıkçası
    Bu arada Türkiye 2002'de de 16 sıradaydı şimdi de 16 sırada bir değişiklik yok ayrıca tüketimin üretimden daha önemli gelişmişlik göstergesi olduğunu söyleyen insanları görmek Türk eğitim sistemi adına gerçekten üzüntü verici.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.