Şimdi Ara

Motorola Moto G 'Ucuz, Hızlı, Karizmatik' video inceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
7.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: cosica

Keşke tek hatlı olsaymış da 650 TL'ye satılsaymış. Ne gerek var sanki akıllı telefonda 2. sim karta?

Keşke 3 hat olsa 1000 tl olsa ve 32gb olsaydı.

şuanda çok oprt ile daha ucuz konuşma imkanı oluyor. Çift hat her zaman avantaj

LG n4 kullanıyorum, otg ve çift hatlı olsa +200 tl de pahalı olsa keşke.

Keşke pili o kadar güçlü olan bir telefon olsa da 3 hatlı olsa. malesef tek hatla bile günü adam gibi çıkaran telefon var mı emin değilim. bakalım kullananlar paylaşsınlar deneyimlerini de görelim belki de yanılırız. Tamam 3 gün gitmesini bekleyemeyiz pilin ama sabahtan şarzdan alınca akşam 9-10'a kadar götürmeli en azından. Çift hat için yanımda 100 TL'lik samsung var içinde 2 hat takılı, 3 gün rahat yetiyor şarzı.

• Amacım kimseye taş ya da gücendirmek değil, bunu baştan belirteyim.

Canına yandığımın ülkesinde karnını doyurup, faturaları ve ev kirasını ödeyip, ay sonunu ucu ucuna tutturmak yaşamaktan sayıldığı için geri kalan her şeye lüks gözüyle bakan arkadaşlar var.

Yaşamak dediğimiz böyle bir şey değil, buna olsa olsa hayatta kalmak falan denir.

• Pil konusu lg g2 ve note3 ile biraz çözüldü ama boyutlar ortada,

Şahsem PİL ŞARJ sorunum yok, özellikle bankacılık ve sosyal medya , ücretsiz mesaj/sesli sohbet için ( çift hatlı ventu var ben de ) kesinlikle Android cihaz gerekli. Hatta Win8 için 1/2 yıl sonra başarılı çift hatlı cihaz gelirse onlarıda düşüneceğim.

Şimdilik, Galaksy grand2 ve GMD çok başarılı gibime geliyor.

Moto G ise yazılım ve sağlamlık olarak önde. Keşke Moto X de bunları görebilsek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

Cari açık yüzünden ithal edilen herşeye aşırı vergiler ödemek zorunda kalıyoruz peki devletimiz cari açığı kapatmak için vergilere abanmak yerine niçin ithalatı ihracat ile dengelemeyi üretime istihdama önem vermeyi denemiyor. Tarım ülkesine saman ithal etmeyi kurufasulyeyi bile ithal edildiğini bunlar zamanında gördük. Eldekileri sat ondan sonra elde kalan vatandaşa vergileri daya. Onuda satsalarda bitsin bu iş. Siyaset konuşulmasın diyorsunuz ama konu her türlü siyasete geliyor dandirik 180$ lık bir telefon bile 800tl ye satılıyorsa bunları konuşmıcaz da napıcaz.

katılıyorum fakat dandirik lafı ne ya ne dandirikliğini var ? ucuz diye dandirikmi olacak
  • hesaplamada hata var ,

amerıkan nıhaı tuketıcı fıyatı uzerınden alım yapmıyor kı tedarıkcı ...

• Motorola'nın 2 yıl önce çıkarttığı RAZR modeli arasında büyük bir fark göremedim. 1 yıl önce 850 TL 'ye almıştım, forumdan 650 civarı alanlar olmuştu. Bu fiyata bu telefon biraz fazla over-rated olmuş gibi geldi bana.

İki telefonun karşılaştırması:
    LİNK

XT910
    Kamerası 8mp ve yüksek performanslı
    HDMI girişi ve kutu içeriği usb kablosu
    Kevlar arka kapak (Elde bıraktığı his gerçekten güzel.)

Moto G
    4 çekirdekli kuvvetli işlemci
    Yüksek pil kapasitesi *kullanım süreleri hemen hemen eşit. Standby durumunda 1 yıllık XT910'um 2gün11saat'i gördü 3 saat ekran süresi ile birlikte.
    Güncel android sürümü

• bu sacma sapan vergiler yuzunden cari acik daha fazla artiyor. "buna bu kadar verecegim madem biraz daha katip daha guzel bir sey alarim" diyerek lg g2, galaxy s4 gibi telefonlari alanlarin sayisi azimsanamayacak seviyededir. ayni sekilde telefon alinca gumrukten de gecmiyor. xiaomi, meizu gibi markalarin urunlerinden alsak gumrukten gecerken vergisini odesek yani kan emici distributorleri aradan cikarsak ne guzel olurdu ama devlet olmaz diyor. iste cari acik ortada zaten. yasakla vergiyle cozulmez. parayi tasa topraga gomeceklerine bilisime yatirim yapsalardi yerli mali kullansaydik. hatta ona bile gerek yok. bu isler artik cok kolay. onemli olan pazarlamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 14 Şubat 2014; 2:11:37 >
  • İncelemede bi farklılık sezdim, daha bi profesyonel ve kişisel yorumlardan uzak olmuş. Ana haber spikeri gibi. Çok keyifli buldum diğer tüm incelemeler de on numara oluyo gerçi. Telefona gelecek olursak fiyat Türkiye'ye biraz fazla yine de, bıktık şu vergilerden ya, 200 dolarlık cihaza 100 dolar vergi koymak nasıl bi dolandırıcılık akıl alır gibi değil. Tim Cook bile Abdullah Gül'e iletmişti bu konuyu. Çift sim kartlı teller içinde en başarılısı bu telefon denebilir, orta seviyede de olsa iş görür. Donma kasma yapmaz pek fazla, yine de pek bişey beklememek gerek. Son olarak Motorola kartlarını doğru kullansa bugün belki Samsung civarlarında bi firma olurdu. Bugün tüm şirketlerde kullanılan altı sigma kavramını (İstatistiksel iyileştirmeler ve biçok benzer aşama) ilk kez Motorola kullanmıştı, bi vizyona sahiplerdi. Keşke cesaret edip sonuna kadar gitselerdi de böyle elden ele düşmeselerdi. Kendi kullanıcı kitlesini günden güne kaybediyor.

• bir motorola kullanıcısı olarak bu fıyattan 550 600 bandına düşerse alınabilir yoksa başka türlü bu telefon alınmaz.
    ayrıca almayı düşünen arkdaşlara tavsiye verelim. ilk olacak kesinlikle güncelleme beklemesinler ve telefon ısınıyor mu ısınmıyor mu bir araştırsınlar almadan önce. şarjının da uzun süre gitmeyeceğini tahmin etmek zor değil.
    fotoğraf kalitesi şarj süresi iyi olmayan ve güncelleme almayacağı bilinen bir telefona 800 lira verilmez. şimdilik uzak duralım.
  • 800tl ye al,bir sene sonra 200tl ye satabilirsin ancak.
    Atrix te canım yandığı için biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nereden nereye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 14 Şubat 2014; 7:01:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

biraz daha koyar nexus 4 alırım. olmadı 150 lira azına gmd 16 gb alırım. vergiler sadece moto g için geçerli değil.

gmd belki bir guncelleme ya gorur ya gormez. bunun aksini soyliyebilmek cok zor. ote yandan moto g global olarak yaygin satilan bir cihaz. resmi destek kesilse bile gelistirici destegi kuvvetli olarak surecektir. hepsinin uzerine moto g nin google edition i var. nexuslar gibi direk google tarafindan yazilim destegi aliyor. turkiyede satilan versiyon google edition olmasa bile ayni telefon. gelistiriciler google editiondan bol bol adaptasyon yapacaklardir. ozetle moto g nin senelerce yazilim destegi alip guncel kalacagini soyliyebilirim. ote yandan fason cin uretimi olan rakip markanin guncelligi gectim o kadar uzun sure saglam calisir durumda kalacagindan bile suphelerim var.

4.4 alacak diye 150 tl fazla verecek versin tutan yok. Onun dışında 1 milyon satmış gmd yi küçümsemek komik. Motorola nın son zamanlarda tüm modelleri bırak 1 milyonu yarım milyon satmış mı acaba Türkiye de? Kaldı ki ben biraz daha koyup nexus 4 de alınabilir dedim ki yazılım desteğinin babası o telefonda.

Fiyati uygun gelirse nexus 4 alinabilir lafim yok. Ama gmd isterse turkiyede 50milyon satsin cok bir anlam ifade etmez. Turkiyede kac tane gercek gelistirici var. O seviyede yazilim bilenlerin hemen hepsi deve yukuyle para aldiklari bankalarda, buyuk sirketlerde calisiyor. Moto g amerikada populer. Yazilim destegi farki buradan gelecek emin olun. Ayrica olay 4.4 degil. Onumuzdeki sene android 5.0 pek cok yenilikle geldiginde simdiki 4 serisi yaninda 2.3 gibi kalacak. 1 sene sonra yazilim destegini gectim, gmd discoverynin adini bile ananin cok fazla olacagini sanmiyorum.

• Lumia 820'ye Android nasıl yükleriz lan?

• Bu saatten sonra motorola turkiye piyasasina gelmesi cok zor.? Servis konusu vede hemen bulanabilir yedek parca konusunda bu saatteen sonra zor.?Motorola atrix ile bi geldi guncelleme konusunda da kullanicilari yari yolda birakti?Çinliler 8 cekirdek li islemcili telefonlar yapıyorlar bunlar hale 2010 yilinda cikan motorola atrix ile ayni donanima sahip telefonlar cikariyor bide 800 tl ye satacaklar yuh yani.?Madem yurt disindan yeni markalar gelecek cinde yapilan note 3 kafa tutacak telleri getirsinler.? bizde alalim.?

• emre350z E kullanıcısına yanıt
    sizin yaptığınız en iyi şey. "vurun abalıya." hiç millette suç olur mu canım suç hep abalı'da. milletin yaptığı 17'lik somunu 15'lik anahtarla sıkmaya çalışmak gibi.

-----------------------------------------------

donanım haber yetkilileri acaba apple'den para alamadıkları için midir ki apple ürünlerini incelemiyorlar ? daha yeni çıkan ne idüğü belirsiz telefonu inceliyorlar da bir firmanın amiral gemisi olan telefonunu niye inceleme zahmetine girmiyorlar ? bunu suçlama mahiyetinde söylemiyorum ama gördüklerimden bu anlam çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 14 Şubat 2014; 11:09:37 >
  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Apple'a teklifi sunduk ama paraları yetmediği için veremediler bizler de madem paranız yok biz de ürününüzü incelemeyiz dedik kalktık masadan.

CEO seviyesinde tartışıyorlar parayı bulur bulmaz yatıracaklar hesaba ürün incelemesi için. Gelişmeleri an an aktarıyor olurum.

Sizin de tahmin ettiğiniz gibi Türkiye'de ofisi olmayan Motorola para konusunda daha cömert olduğu için ilk onun ürününü inceledik.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • isviçre yaklaşık 8 milyon nufusu ile 632 milyardolar gsmh sı ile bizim arkamızda görünüyor.biz ise 76 milyon insan ile 789 milyardolar gsmh ya sahibiz;şimdi bu sıralamanın mantığını anladıysanız türkiyenin 16. 17. falan ekonomisi palavrasına da inanmazsınız diye ümit ediyorum.

• Aslında gmd den iyi ya da eş çünkü gmd nin 16gblik modeli 720tl 80 tl fiyat farkı var ama bu telefonun güncelleme desteği ve s400 işlemcisi ve malzeme kalitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eftpft -- 14 Şubat 2014; 11:37:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Apple'a teklifi sunduk ama paraları yetmediği için veremediler bizler de madem paranız yok biz de ürününüzü incelemeyiz dedik kalktık masadan.

CEO seviyesinde tartışıyorlar parayı bulur bulmaz yatıracaklar hesaba ürün incelemesi için. Gelişmeleri an an aktarıyor olurum.

Sizin de tahmin ettiğiniz gibi Türkiye'de ofisi olmayan Motorola para konusunda daha cömert olduğu için ilk onun ürününü inceledik.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Katiliyorum..?Öyle 3 kuruşa 5 köfte yok..? iPhone 5S’in 16 GB’lık modelinin maliyetinin 191 dolar, 64 GB’lık modelinin ise 210 dolara mal olduğu açıkladı. Bu fiyat bedellerinin içerisinde; montaj, imalat, dağıtım, reklam, paketleme, araştırma ve geliştirme gibi etkenlerin bulunmadığını belirtelim.Kaynak:http://shiftdelete.net/iphone-5sin-tahmini-maliyeti-47240.html EE sonrasında iPhone 5 s tr de 2100 tl satiyorlar ..? nede olsa tr de herkes zengin..?Adamlar tr de reklam bile yapmiyorlar bu reklamlar genelde operator bazli reklamlar oluyor..?Daha yeni Apple store tr yi bile yeni açtılar..? II günler..?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.