Şimdi Ara

Motorola Moto G 'Ucuz, Hızlı, Karizmatik' video inceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
7.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusuf2211

Aslında gmd den iyi ya da eş çünkü gmd nin 16gblik modeli 720tl 80 tl fiyat farkı var ama bu telefonun güncelleme desteği ve s400 işlemcisi ve malzeme kalitesi

GMD NİN BU TELEFONA KARŞI FİYAT FARKINDAN BAŞKA BİR ÜSTÜNLÜĞÜ YOK.BU TELEFON GMD İLE KIYASLANAMAZ KIYASLANACAĞI TEK F/P TELEFON GMD 2 DİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

quote:

Orijinalden alıntı: Traktorrrrr

quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

quote:

Orijinalden alıntı: Traktorrrrr

nexus 4 nerde 900 lira ? teknosada indirimle 950 lira oluyor bu telefon 800 lira arada 150 lira fark var ki karşılaştırma videolarını izlerseniz ekran,ses malzeme kalitesi anlamında nexus 4 ü ağlatıyor bu telefon resmen.hem oyun performansıda aşşağı yukarı aynı

Kendin de söylediğin gibi 950 TL ye nexus 4 alınabiliyor. Bahsettiğin 150 liralık farkı da videodan anlayamazsın.Daha doğrusu anlayamamışsın zaten.

150 lira senin için az olabilir ama ben o parayla kendime üst baş alırım.farkı nasıl anlayacağız arkadaşım ? aç videoları bak ekranlara sonra gel buraya konuş.nexus 4 de 3 saat ekran açık süresi bile göremiyoruz.bunada yalan de bakim

Nexus 4' te 2.5 saat gören de var 4 saat gören de var . Asıl sen araştır güzel kardeşim. Daha düşük donanımlı olmasına rağmen hemen hemen aynı pil performansını veriyor. Hele ki 2. sim kart da takıldığında bu süre rahat bir şekilde 3 saatin altına iner.Oyun performansı da aşağı yukarı aynı değil , oyunlar kendini donanımın gücüne göre ayarlıyor.(grafik kalitesinden kısıyor)Malzeme kalitesi desen nexus 4 daha iyi .Nexus 4'ten kesinlikle iyi diyebileceğimiz iki özellik var.1. si hoparlör 2. si ise kulaklık çıkış gücü . Neyse sana iyi Motolar . Umarım en yakın zamanda marka bağımlılığından kurtulursun.

Olur da bir gün 700TL altından satılmaya başlanır. O zaman Nexus 4'e karşı mantıklı bir seçim olur.

BAK CANIM ARKADAŞIM SENİNLE SAMİMİ KONUŞACAĞIM.BU TELEFONLA NEXUS 4 ÜN ŞARJ SÜRESİNİ KARŞILAŞTIRMAN CİDDEN ÇOK KOMİK.EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞALIM ŞİMDİ NEXUS 4 ÜN ŞARJ REZALETİNİ HERKES BİLİYOR LAMI CİMİ YOK BUNUN.OYUN KONUSUNA GELİRSEK EVET FARK VAR KABUL FAKAT CEVİZ KABUĞUNU DOLDURAMAYACAK FARK VAR.MAKSİMUM 3-4 FPS DAHA FAZLA ALIRSIN NEXUS 4 DE Kİ OYUN OYNARKEN AA! NE KADAR GÜZEL BİR İŞLEMCİM VAR DEMEK YERİNE NE KADAR GÜZEL,CANLI BİR EKRANA SAHİP TELEFONUM VAR VE SESİDE HARİKA DERSİN

• çöp

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2538691&page=34

şu sayfaları dolaşırsanız moto g sarj performansı hakkında fikir edinebilirsiniz.Xdadaki kullanıcılar batarya sürelerini ve ekran sürelerini paylaşmışlar ve gerçekten çok çok iyi sarj konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

Cari açık yüzünden ithal edilen herşeye aşırı vergiler ödemek zorunda kalıyoruz peki devletimiz cari açığı kapatmak için vergilere abanmak yerine niçin ithalatı ihracat ile dengelemeyi üretime istihdama önem vermeyi denemiyor. Tarım ülkesine saman ithal etmeyi kurufasulyeyi bile ithal edildiğini bunlar zamanında gördük. Eldekileri sat ondan sonra elde kalan vatandaşa vergileri daya. Onuda satsalarda bitsin bu iş. Siyaset konuşulmasın diyorsunuz ama konu her türlü siyasete geliyor dandirik 180$ lık bir telefon bile 800tl ye satılıyorsa bunları konuşmıcaz da napıcaz.

Bir arkadas bunu Turkiye'nin bu sene ihracat rekoru kirdigini soyleyerek yanitladi. Ben de o ihracatin aslinda nasil yabanci firmalarin cebini doldurdugunu, bizi nasil ucuz isci olarak kullandiklarindan bahsettim ve mesajim silindi.

Sizinki de bir gune kalmaz silinir. Videolarda yasaklar bizi baglamaz baskalari icin diyorlar ama belli ki donanimhaber ekibi korkmaya baslamis.

• quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2538691&page=34

şu sayfaları dolaşırsanız moto g sarj performansı hakkında fikir edinebilirsiniz.Xdadaki kullanıcılar batarya sürelerini ve ekran sürelerini paylaşmışlar ve gerçekten çok çok iyi sarj konusunda.

YİNE GMDCİLER İTİRAZ EDER. NE YAPSAK YAPALIM ONLARIN GÖZÜNDE GMD VE NEXUS 4 İLAH
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinemaker

quote:

Orijinalden alıntı: frislusw

quote:

800tl den bu telefonu ya da 650tl den discovery alan birisi, 2000 küsür tl ye iphone 5s,galaxy note 3, z1 alan birisinin yapabildiği neyi yapamıyor sayan çıkarmı. Kimse bana daha hızlı daha iyi kamera vs saçma farkları saymasın. Varsın birinde programı 1 saniyede açıyorsa öbüründe 3 saniyede açsın. Yani demem şu ki akıllı telefonlar için en ideal fiyatlar bunlar. Bilgisayar almoyruz sonuçta.

Simdi aen hizindan kamerasindan bahsetmeyin demissinde 2000 lira veren adamda telefonu bilgisayar gibi kullanmanin pesinde oluyor zaten normal degilmi bu ?

Peki hocam 2000tl lik telefon kullanıp da bilgisayarı olmayan biri var mıdır samimi olarak söyle ya da benim 2000tl param var ama bilgisayarım yok telefon alayım pc almama da gerek kalmaz denilebilir mi yani akıllı telefon her zaman bir alternatif olarak kalacak alternatif e bu kadar bütçe ayırmaya gerek yok bunu söylemeye çalışıyorum saygilar

Ne demek istedigini anladimda olay su ama suan telefonlar sadece telefon olarak kullanilmiyor bilgisayarlarla yarisacak yere geldiler her an hizli bir bicimde guclu bir iletisim aleti olarak goruluyor yani senin dedigini anladim ama senin mantikla suan tablette satilmaz herkesin elinde bir 3310 200 liralik fotograf makinasi 500 liralik bilgiyar olurdu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

800tl den bu telefonu ya da 650tl den discovery alan birisi, 2000 küsür tl ye iphone 5s,galaxy note 3, z1 alan birisinin yapabildiği neyi yapamıyor sayan çıkarmı. Kimse bana daha hızlı daha iyi kamera vs saçma farkları saymasın. Varsın birinde programı 1 saniyede açıyorsa öbüründe 3 saniyede açsın. Yani demem şu ki akıllı telefonlar için en ideal fiyatlar bunlar. Bilgisayar almoyruz sonuçta.

Simdi aen hizindan kamerasindan bahsetmeyin demissinde 2000 lira veren adamda telefonu bilgisayar gibi kullanmanin pesinde oluyor zaten normal degilmi bu ?

Peki hocam 2000tl lik telefon kullanıp da bilgisayarı olmayan biri var mıdır samimi olarak söyle ya da benim 2000tl param var ama bilgisayarım yok telefon alayım pc almama da gerek kalmaz denilebilir mi yani akıllı telefon her zaman bir alternatif olarak kalacak alternatif e bu kadar bütçe ayırmaya gerek yok bunu söylemeye çalışıyorum saygilar

Ne demek istedigini anladimda olay su ama suan telefonlar sadece telefon olarak kullanilmiyor bilgisayarlarla yarisacak yere geldiler her an hizli bir bicimde guclu bir iletisim aleti olarak goruluyor yani senin dedigini anladim ama senin mantikla suan tablette satilmaz herkesin elinde bir 3310 200 liralik fotograf makinasi 500 liralik bilgiyar olurdu :)

Evet dostum senin dediğin de doğru bir bakıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• goldda 850 tl telefon

• bu fiyata tutmaz.
  • sana inat zammı yapmışlar? 849TL KDV olmadan daha ucuz...
    http://www.gold.com.tr/motorola-moto-g-siyah-cep-telefonu_u
  • şarjı pil tam kalibre olmadığı için öyle olmuş 4 gün 3g açık kullananlar var keşke kısa bir araştırma yapsaydınız batarya performansı ile ilgili

@Speed-Step
  • millet çalışma standartlarının düşüklüğüne, gelir adaletsizliğine, artan vergilere, benzin fiyatlarına isyan edeceğine asgari ücretle iphone alan adama isyan ediyor. adam helal kazancıyla aldıysa kime ne? cep telefonu yüzünden cari açık veren (ya da öyle olduğna inanılan) ilk ülkeyiz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Apple'a teklifi sunduk ama paraları yetmediği için veremediler bizler de madem paranız yok biz de ürününüzü incelemeyiz dedik kalktık masadan.

CEO seviyesinde tartışıyorlar parayı bulur bulmaz yatıracaklar hesaba ürün incelemesi için. Gelişmeleri an an aktarıyor olurum.

Sizin de tahmin ettiğiniz gibi Türkiye'de ofisi olmayan Motorola para konusunda daha cömert olduğu için ilk onun ürününü inceledik.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

doctor bunu beğendi.
  • haporlör de neki ?

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Aynı cihaz olduğuna emin misiniz? Çift hat destekli model yani :)

Onca telefon test ettim pil kalibrasyonu dediğiniz şey zaten yok ama hadi varsa da 2 şarjda hallolur. Li-ion bataryalardan söz ediyoruz eski nesil pillerden değil.

Benzer sitelerde One X ile 2 günü deviren de vardı :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Aynı cihaz olduğuna emin misiniz? Çift hat destekli model yani :)

Onca telefon test ettim pil kalibrasyonu dediğiniz şey zaten yok ama hadi varsa da 2 şarjda hallolur. Li-ion bataryalardan söz ediyoruz eski nesil pillerden değil.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

2 hatta kullanılıyor muydu testte dikkat etmedim ama 4 günden 8 saate düşürmesi imkansız bunu biliyoruz çünkü kullananlar full 3g açık olarak kullanmışlar bir de

ayrıca pil kalibrasyonu dediğimiz şey var htc one telefonunuz vardı ana konuya da arada bakıyorsanız böyle bir şeyin kesinlikle olduğunu görebilirsiniz

• fiyatlandırmada anlamadıgım turkiyeye giris fiyatı neden 500 tl.
    500/2.2
    227 dolar yapar
    amerikada 200 dolar cihaz
    demekki maliyeti 200 den az
    demekki turkiyeye gelirken extra kar koyuyolar turkiyede de extra kar koyuyolar.

Bu telefonun ederi 650 liradır.
  • bende pil konusunda haksızlık yapıldığını düşünüyorum
  • Arkadaş pil konusuna ne kadar taktınız. Türkiye'ye gelen ürün ile yurt dışında satılan ürün %100 olarak aynı değil. Türkiye'deki şebeke kaliteleri de ortada. Yapılan testler de birebir aynı değil. 4 günden 8-10 saate düşmüşmüş. Süreyi uzatmaya odaklanırsanız çoğunuzun telefonu 48+ saat alır.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.