Şimdi Ara

Motorola Moto G 'Ucuz, Hızlı, Karizmatik' video inceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
7.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nüfusa göre ekonomiyi değerlendirmek hatalı olur kanımca. o zaman size sorarım amerikanın nüfusu ve gsmh 16 trilyon dolar. abd'den yaklaşık 3 kat daha büyük nüfusa sahip ve 12 trilyon dolar. ne yani şimdi çin başarısız da abd başarılı mı oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traktorrrrr

quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

quote:

Orijinalden alıntı: Traktorrrrr

nexus 4 nerde 900 lira ? teknosada indirimle 950 lira oluyor bu telefon 800 lira arada 150 lira fark var ki karşılaştırma videolarını izlerseniz ekran,ses malzeme kalitesi anlamında nexus 4 ü ağlatıyor bu telefon resmen.hem oyun performansıda aşşağı yukarı aynı

Kendin de söylediğin gibi 950 TL ye nexus 4 alınabiliyor. Bahsettiğin 150 liralık farkı da videodan anlayamazsın.Daha doğrusu anlayamamışsın zaten.

150 lira senin için az olabilir ama ben o parayla kendime üst baş alırım.farkı nasıl anlayacağız arkadaşım ? aç videoları bak ekranlara sonra gel buraya konuş.nexus 4 de 3 saat ekran açık süresi bile göremiyoruz.bunada yalan de bakim

Nexus 4' te 2.5 saat gören de var 4 saat gören de var . Asıl sen araştır güzel kardeşim. Daha düşük donanımlı olmasına rağmen hemen hemen aynı pil performansını veriyor. Hele ki 2. sim kart da takıldığında bu süre rahat bir şekilde 3 saatin altına iner.Oyun performansı da aşağı yukarı aynı değil , oyunlar kendini donanımın gücüne göre ayarlıyor.(grafik kalitesinden kısıyor)Malzeme kalitesi desen nexus 4 daha iyi .Nexus 4'ten kesinlikle iyi diyebileceğimiz iki özellik var.1. si hoparlör 2. si ise kulaklık çıkış gücü . Neyse sana iyi Motolar . Umarım en yakın zamanda marka bağımlılığından kurtulursun.

Olur da bir gün 700TL altından satılmaya başlanır. O zaman Nexus 4'e karşı mantıklı bir seçim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf2211

Aslında gmd den iyi ya da eş çünkü gmd nin 16gblik modeli 720tl 80 tl fiyat farkı var ama bu telefonun güncelleme desteği ve s400 işlemcisi ve malzeme kalitesi

GMD nin 16 ının büyük avantajı yok, 16 gb hfz kartı 25tl ))

İkinci el ve sıfır GMD kaynıyor piyasa. Hatta ilk zamanlar 480/525 tl den satın aldılar.

Moto G elbette güzel ve makul bir fark verilebilir.

Gmd için her şekilde 600tl üstü fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N4 donanım olarak çok iyi ve güncelleme desteğide yeterli,

MOTO G çift hat ve ses özellikleri avantajı ile önde (kapak çıkıyor bu da güzel bir alternatif )

N4 de 2g ve browser ile uzun Ekran süresi alabilirsiniz.

950 Tl ve puan/çek/kulaklık hediyeli teknosa N4 sattı. Şuanda yok, zaten moto G de yeni piyasaya girdi.

Gpu / çekirdek başına düşen mhz olarak hiç bir konuda DONANIM GÜCÜ anlamında moto G ile aynı olamaz. Zaten 4.7" ekran ve kablosuz şarj gibi avantajlarıda var +2gb ram )))

• quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

sizin yaptığınız en iyi şey. "vurun abalıya." hiç millette suç olur mu canım suç hep abalı'da. milletin yaptığı 17'lik somunu 15'lik anahtarla sıkmaya çalışmak gibi.

-----------------------------------------------

donanım haber yetkilileri acaba apple'den para alamadıkları için midir ki apple ürünlerini incelemiyorlar ? daha yeni çıkan ne idüğü belirsiz telefonu inceliyorlar da bir firmanın amiral gemisi olan telefonunu niye inceleme zahmetine girmiyorlar ? bunu suçlama mahiyetinde söylemiyorum ama gördüklerimden bu anlam çıkıyor.
    Senin için nedüğü belirsiz olabilir ama benim için önemli bi telefon.. Almayı düşünüyorum çünkü şu an Atrix sahibiyim ve telefonum en az yirmi kere beton zemine düşmesine rağmen sana sıfır diye yutturabilirim.. Motorola kalite demek.. Yaklaşık iki yıl oldu Motorola ATRİX imi alalalı ve kılıfsız kullanmamam rağmen sıfır gibi duruyor.. benle beraber İphone 4s alan arkadaşımın telefonu bozuldu .. diğer bir arkadaşımın telefonunda mikrofon sorunu oldu... samsung s4 alıp gözü gibi bakan arkadaşımın telefonu yandan çatladı ... ve ben telefonuma 570 tl verdim şimdi ikinci eli 350-400 tl ediyor .. diğer arkadaşlarımın zararı yaklaşık 1200-1500 arası.. motorolayı seviyorum çünkü bana para kazandırıyor.. sen Apple sevebilirsin.. nedüğü belirsiz deme benim telefonuma

• Yarı fiyatına birinci kalite s4 replika alırsın daha iyi.

• benim anlamadığım donanımhaber fiyatını niye belirtiyor.
    madem vergi diyorlar daha yeni amerika fiyatı 350 dolar olan nexus 4 aldım
    950 tl ödedim amerika fiyatı 200 dolar olan motorola 850 tl ye satılıyor aynı sitede tabi olabilir bunlar biri daha az kar eder diğeri daha çok ama donanımhaber bunu neden belirtir anlamıyorum reklam gelir kaynağıdır ama kendi fikriniz gibi sunulmamalı

• Ya hani marka taraftarlığını bırakın diyoruzda tamam eyvallah discovery daha iyi diyenler var ama bence teknik servis ya da garanti kapsamı mı dersiniz bunlarda kötü olan firma fiyattada düşük tutsa gerekli markalaşmayı yapamıyor.

Discovery 2013'ün en çok satan telefonu olmuş ama birçok sorunda beraberinde getirmiş, bunlarıda göz önünde tutmak lazım

Son olarak, Mesut abinin vergi hesaplaması gerçekten telefon piyasasında yediğimiz kazığın göstergesi ama 18 ayda bir telefon değiştiren bir ''özenti'' toplumada yapılacak başka bişey yoktu diye düşünüyorum, belki yurt içinde üretim olurda vergi indirimi yaşanıp 700-800 liraya amiral gemi dedikleri seviyede telefon alırız önümüzdeki senelerde...

Saygılar...
  • Türkiye insanına muhalefeti ve yönetimiyle herkes dahil baktığımızda iyi durumdayız bile denebilir sadece yönetimin iyi olması ülkeyi iyi yapmaz halkında özenti ve cahil olmaması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam olun -- 14 Şubat 2014; 14:50:22 >
  • 800tl den bu telefonu ya da 650tl den discovery alan birisi, 2000 küsür tl ye iphone 5s,galaxy note 3, z1 alan birisinin yapabildiği neyi yapamıyor sayan çıkarmı. Kimse bana daha hızlı daha iyi kamera vs saçma farkları saymasın. Varsın birinde programı 1 saniyede açıyorsa öbüründe 3 saniyede açsın. Yani demem şu ki akıllı telefonlar için en ideal fiyatlar bunlar. Bilgisayar almoyruz sonuçta.

• Yav He He kimse satıp satmayacağı belli olmayan bir telefonu 70 lira kar edicem diye getirtmez,insanları galeyana getirmeyin

• cihansev C kullanıcısına yanıt
    350-400 tl mi ? bizim arkadaşta atrix 2 var 350 verseler hemen verecek ama 250 tl veriyorlar en fazla. isterseniz araştırın telefoncuları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinemaker

800tl den bu telefonu ya da 650tl den discovery alan birisi, 2000 küsür tl ye iphone 5s,galaxy note 3, z1 alan birisinin yapabildiği neyi yapamıyor sayan çıkarmı. Kimse bana daha hızlı daha iyi kamera vs saçma farkları saymasın. Varsın birinde programı 1 saniyede açıyorsa öbüründe 3 saniyede açsın. Yani demem şu ki akıllı telefonlar için en ideal fiyatlar bunlar. Bilgisayar almoyruz sonuçta.

Simdi aen hizindan kamerasindan bahsetmeyin demissinde 2000 lira veren adamda telefonu bilgisayar gibi kullanmanin pesinde oluyor zaten normal degilmi bu ?

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    GSMH'yı nüfusa bölersin kimin daha başarılı olduğu ortaya çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frislusw

quote:

Orijinalden alıntı: cinemaker

800tl den bu telefonu ya da 650tl den discovery alan birisi, 2000 küsür tl ye iphone 5s,galaxy note 3, z1 alan birisinin yapabildiği neyi yapamıyor sayan çıkarmı. Kimse bana daha hızlı daha iyi kamera vs saçma farkları saymasın. Varsın birinde programı 1 saniyede açıyorsa öbüründe 3 saniyede açsın. Yani demem şu ki akıllı telefonlar için en ideal fiyatlar bunlar. Bilgisayar almoyruz sonuçta.

Simdi aen hizindan kamerasindan bahsetmeyin demissinde 2000 lira veren adamda telefonu bilgisayar gibi kullanmanin pesinde oluyor zaten normal degilmi bu ?

Peki hocam 2000tl lik telefon kullanıp da bilgisayarı olmayan biri var mıdır samimi olarak söyle ya da benim 2000tl param var ama bilgisayarım yok telefon alayım pc almama da gerek kalmaz denilebilir mi yani akıllı telefon her zaman bir alternatif olarak kalacak alternatif e bu kadar bütçe ayırmaya gerek yok bunu söylemeye çalışıyorum saygilar

• cinemaker kullanıcısına yanıt
    Kamera bence önemli bir faktör. 750 TL'ye aldığım telefonla gece çektiğim fotolar çıkmıyordu bile bırak kötü çekmeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Apple'a teklifi sunduk ama paraları yetmediği için veremediler bizler de madem paranız yok biz de ürününüzü incelemeyiz dedik kalktık masadan.

CEO seviyesinde tartışıyorlar parayı bulur bulmaz yatıracaklar hesaba ürün incelemesi için. Gelişmeleri an an aktarıyor olurum.

Sizin de tahmin ettiğiniz gibi Türkiye'de ofisi olmayan Motorola para konusunda daha cömert olduğu için ilk onun ürününü inceledik.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Applenin parası mı yemedi telefonları 2500den satmasını biliyorlar ne yapmışlar o kadar parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozyet

bir motorola kullanıcısı olarak bu fıyattan 550 600 bandına düşerse alınabilir yoksa başka türlü bu telefon alınmaz.
    ayrıca almayı düşünen arkdaşlara tavsiye verelim. ilk olacak kesinlikle güncelleme beklemesinler ve telefon ısınıyor mu ısınmıyor mu bir araştırsınlar almadan önce. şarjının da uzun süre gitmeyeceğini tahmin etmek zor değil.
    fotoğraf kalitesi şarj süresi iyi olmayan ve güncelleme almayacağı bilinen bir telefona 800 lira verilmez. şimdilik uzak duralım.

ARKADAŞIM NİYE İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRİYORSUN ? YA BİLMEMEK AYIP DEĞİL AMA BİLMEDİĞİN HALDE BİLMİŞ GİBİ KONUŞMAN ÇOK AYIP.ŞARJ SÜRESİNİ BİR ARAŞTIR İSTERSEN ? XDA YA BAK 2 GÜNÜ GEÇİK GÖRENLER VAR BU TELEFONUN ŞARJ SÜRESİ EFSANE.FAN FELAN DEĞİLİM SADECE HAKKINI YİYORSUNUZ TELEFONUN.16 GB DİSCOVERYE 750 LİRA VERİLİR AMA BU TELEFONA 550-600 LİRA VERİLİR ÖYLEMİ ? YAZIK VALLAHİ ÇOK YAZIK

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

biraz daha koyar nexus 4 alırım. olmadı 150 lira azına gmd 16 gb alırım. vergiler sadece moto g için geçerli değil.

gmd belki bir guncelleme ya gorur ya gormez. bunun aksini soyliyebilmek cok zor. ote yandan moto g global olarak yaygin satilan bir cihaz. resmi destek kesilse bile gelistirici destegi kuvvetli olarak surecektir. hepsinin uzerine moto g nin google edition i var. nexuslar gibi direk google tarafindan yazilim destegi aliyor. turkiyede satilan versiyon google edition olmasa bile ayni telefon. gelistiriciler google editiondan bol bol adaptasyon yapacaklardir. ozetle moto g nin senelerce yazilim destegi alip guncel kalacagini soyliyebilirim. ote yandan fason cin uretimi olan rakip markanin guncelligi gectim o kadar uzun sure saglam calisir durumda kalacagindan bile suphelerim var.

4.4 alacak diye 150 tl fazla verecek versin tutan yok. Onun dışında 1 milyon satmış gmd yi küçümsemek komik. Motorola nın son zamanlarda tüm modelleri bırak 1 milyonu yarım milyon satmış mı acaba Türkiye de? Kaldı ki ben biraz daha koyup nexus 4 de alınabilir dedim ki yazılım desteğinin babası o telefonda.

Fiyati uygun gelirse nexus 4 alinabilir lafim yok. Ama gmd isterse turkiyede 50milyon satsin cok bir anlam ifade etmez. Turkiyede kac tane gercek gelistirici var. O seviyede yazilim bilenlerin hemen hepsi deve yukuyle para aldiklari bankalarda, buyuk sirketlerde calisiyor. Moto g amerikada populer. Yazilim destegi farki buradan gelecek emin olun. Ayrica olay 4.4 degil. Onumuzdeki sene android 5.0 pek cok yenilikle geldiginde simdiki 4 serisi yaninda 2.3 gibi kalacak. 1 sene sonra yazilim destegini gectim, gmd discoverynin adini bile ananin cok fazla olacagini sanmiyorum.

KONUŞUN KONUŞUN Kİ CAHİLLER SUSSUN.BUNLARA LAF ANLATMAK DEVEYE HENDEK ATLATMAKTAN ZOR.DİSCOVERY DİYOLAR BAŞKA BİRŞEY DEMİYORLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

sizin yaptığınız en iyi şey. "vurun abalıya." hiç millette suç olur mu canım suç hep abalı'da. milletin yaptığı 17'lik somunu 15'lik anahtarla sıkmaya çalışmak gibi.

-----------------------------------------------

donanım haber yetkilileri acaba apple'den para alamadıkları için midir ki apple ürünlerini incelemiyorlar ? daha yeni çıkan ne idüğü belirsiz telefonu inceliyorlar da bir firmanın amiral gemisi olan telefonunu niye inceleme zahmetine girmiyorlar ? bunu suçlama mahiyetinde söylemiyorum ama gördüklerimden bu anlam çıkıyor.

''NE İDİĞÜ BELİRSİZ'' DEDİĞİN TELEFON AMERİKADA SATIŞ REKORLARI KIRIYOR CANIM BENİM.HERKES SENİN GİBİ 2,5 MİLYARI BİR TELEFONA VERMEK ZORUNDA DEĞİL.HADİ AL AYFONUNUDA GİT

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.