Şimdi Ara

Motorola MOTOLUXE Hakkındaki Düşünceleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
9.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese guzel kullanimlar diliyorum.
    Kullanan arkadaslar telefonun internet glrerken durumundan bahsederlerse sevinlrim.
    Internette kolay gezinti yapilabiliyormu?
    Gazeteler,kose yazilari telefonun ekranini tam dolduruyormu? Yoksa kose yazisini okumak icon saga solar kaydirmak mi gerekiyor?
    Ekran hassasiyeti iyimi?
    Slm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver atrix 679 a düşmüş. onuda düşünebilirsin artık. Çift çekirdek 1ghz. En azından 50 liraya güzel kazan. Değer yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

Herkese guzel kullanimlar diliyorum.
    Kullanan arkadaslar telefonun internet glrerken durumundan bahsederlerse sevinlrim.
    Internette kolay gezinti yapilabiliyormu?
    Gazeteler,kose yazilari telefonun ekranini tam dolduruyormu? Yoksa kose yazisini okumak icon saga solar kaydirmak mi gerekiyor?
    Ekran hassasiyeti iyimi?
    Slm.

internetle ilgili hiç bir problemle karşılaşmadım.hız gayet güzel (sürekli wifi ile bağlanıyorum) oldukça rahat bir kullanımı var 4" ekran olması büyük avantaj siteden siteye değişiyor okuma rahatlığı kimini dik pozisyonda kim yatay pozisyonda zoom yapmaya gerek kalmıyo. zaten multi toch ile zoom yapmak oldukça hızlı bi işlev hiç rahatsız olmadan kullanabilceğinizden eminimç
  • motorola atrix almaya karar vermiştim sonra bu forumda bir arkadaş atrixlerin refurbished (yenilenmiş) olduğunu yamış bende vazgeçtim. Acaba refurbished olayı motoluxe'lerde de var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx

motorola atrix almaya karar vermiştim sonra bu forumda bir arkadaş atrixlerin refurbished (yenilenmiş) olduğunu yamış bende vazgeçtim. Acaba refurbished olayı motoluxe'lerde de var mı?

Motoluxe lerde böyle bir sorun yok
  • Bende yakında almak istiyorum çelik kasa mı ?
  • Evet çelik kasa yarıca çok ince bir cihaz
  • Peki bu motoluxe'ler bütün video sitelerindeki videoları sorunusuz çalıştırıyor mu yani flash player sorunu var mı acaba?
  • quote:

Peki bu motoluxe'ler bütün video sitelerindeki videoları sorunusuz çalıştırıyor mu yani flash player sorunu var mı acaba?

Benim denediğim sitelerde sorunsuz çalıştı hatta Hahasport üzerinden maç dahi izledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: master35

quote:

Peki bu motoluxe'ler bütün video sitelerindeki videoları sorunusuz çalıştırıyor mu yani flash player sorunu var mı acaba?

Benim denediğim sitelerde sorunsuz çalıştı hatta Hahasport üzerinden maç dahi izledim

facebookdaki videoları bile izleyebilecez yani. Peki bunu nasıl yapıyor yani direkt web sitesi üzerinden mi açıyor yoksa medyaplayeri mi açıyor?

hepsiburada arkadaşın teki oporotör desdekli 3g'li görüntülü görüşme yapılamıyor demiş. sadece android programlarda chet için kullanılıyor muş.

• Güncellemeden sonra 3g problemi kalmıyor ayrıca facebook tan izlerken media player ile izliyorsunuz fakat diğer sitelerde böyle bir durum yok sayfa üzerinden izliyorsunuz. Flash player sorunu yok bu telefonda dediğim gibi Hotspot shield programını yükledim hahasport u açıp maç izliyorum
  • çok kararsız kaldım, rami işlemci chip seti iyi değil falan diyorlar ramide çabuk doluyor diyorlar.
  • Motorolanın servisleri nasıl ? İzmirde varmıdır ?
  • Telpa bakıyor servisine yani sıkıntı yok
  • 2 haftaya yaklaşacak alalı, yazalım bakalım:

+ Cihaz çok şık ve incecik. Dış görünüm olarak daha beğenmeyene rastlamadım.
    + Ucuz. 598 liraya aldım kipadan.
    + Özellik olarak sınıfındaki cihazlardan üstün. 4 inç boyutunda ve 480*854 yüksek çözünürlükte bir ekranı var. Bu fiyata xperia ray, xperia tipo veya samsungun alt seviye cihazlarını alırsınız ki kıyaslanamaz bile bu cihazla. Çoğunun ekranı 3 inç, 3.2 inç.
    + SAR değeri çok düşük. GSM 1900 + WIFI + Bluetooth açıkken 0.464 W/kg.
    + Ekranı çok hassas. Basmatik değil, çoklu dokunmatik.
    + 8 mp kamera
    + Yoğun flashlı sitelerde bile takılma yok.
    + 1390 mah pili var, o kadar yoğun kullanmama rağmen şarj ömrü 2 gün, normalde 4 günü buluyor.

- HD video kaydedemiyor. LG camera programı ile kaydettirmeyi denedim ama hata verdi.
    - Kamerası gece çekimlerinde gerçekten rezalet.
    - Güncelleme gelmeyecek olması kötü. Bu cihazı harcıyorlar cidden.

Alacaklar düşünmeden alsınlar, ben çok düşündüm ve iyi ki almışım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 12 Ekim 2012; 14:49:52 >

• güncelleme geldiğinde değişen ne olacak ki nasıl olsa siteden video oynatabiliyormuş.
  • quote:

güncelleme geldiğinde değişen ne olacak ki nasıl olsa siteden video oynatabiliyormuş.

Android 4 ustu olsa fena mi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 1 aydır motoluxe kullanıyorum. normalde ram i 512 fakat toplam bellek task manager programında (ram booster) 392 olarak gözüküyor. çalışan hizmetlerden baktığımda da kullanılan alan ve boş alan toplamı 360 mb civarı gözükmekte. acaba telefonda mı sorun var veya bilmediğim birşey mi var?
  • 1.android ics gelmeyecek ama gerek de yok.
    2.ana ekrandaki kasmadan kurtulmak için yandex shell yükleyin, hem arayüz çok şık oluyor hemde hiç kasmıyor.
    3.kamerası gündüz oldukça iyi de loş/karanlık ortamda biraz fazla çuvallıyor. (genel olarak iyi)
    4.en akıcı mobil internet için opera mini yükleyin.
    5.en iyi web internet için uc browser yükleyin.(ucbrowserda her videoyu internet sayfasında açıyor, kendi tarayıcısı media player açıyor. 480p+ videolarda kasabiliyor ama her sitenin videolarını açıyor.)
    6.facebook uygulaması biraz kasıyor.
    7.ekran mükemmel kaliteli ve büyük.
    8.çok şık.
    9.ses kalitesi oldukça iyi ve duyulur güçte.
    10.oyun/uygulama performansı yeterli.
    11.görüşme sesi problemi falan ben yaşamadım.
    12.3g üzerinden görüntülü görüşme yok (skype ile falan oluyormuş, denemedim)
    13.fm radyosu var
    14.sar değeri düşük olmasına rağmen xperia ray'in çekmediği yerlerde çekiyor.(ikiside vodafone)
    15.wi-fi çekim gücü diğerlerine nisbeten daha iyi.
    16.şarj olurken fazla kurcalarsanız aşırı ısı uyarısı verip şarjı kesmenizi istiyor.
    17.pil sorunu yok hatta avantajı var.

tavsiye ederim ben memnunum

son güncellemeyi henüz kurmadım ama bildirim ışığının rengi değişiyormuş ve performans artıyormuş.

root etmedim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.