Şimdi Ara

Motorola MOTOLUXE Hakkındaki Düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
9.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon olarak c6-01 kullanıyorum fakat memnun değilim ve değiştirmek istiyorum...
    Yerine HTC'nin ortalama bir modelini almayı düşünüyordum. Aklım SONY e de gitmedi değil. Dün Motorola MOTOLUXE yi gördüm genel anlamda hoşuma gitti ve fiyatıda iyiydi, sadece yan geçişlerde sanki biraz yavaşlık hissettim ama abartılacak kadar birşey değildi. Ondan önce IPHONE4S i incelememden de kaynaklanıyor olabilir. Özetlemek gerekirse Siz değerli forum üyelerinin Motorola MOTOLUXE hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcoruzzier -- 3 Haziran 2012; 10:33:31 >

• Kamera 8 Mega Denmiş Ama Gidip Bimekste Kamerayı İnceledim Hiç İyi Çekmiyordu
  • hangi bimeks te denediniz acaba ? ben media markt dışında hiç bir yerde görmedim.
    media markta denediğim motoluxe nin kamerası c6-01 ile aynı gibiydi iyiydi yani.
    tabi bir sony xperia 8 megapikseli gibi değildi her ikisi de...
  • merhaba arkadaşım. ben bir motorola kullanıcısıyım. ve iki telefonum var ikiside motorola. bir motorola defy mb525 süper üstü bir telefon dur ,,,, diğeride tabiki motorola xt615 motoluxe tür. şimdi arkadaşım deneyimleri paylaşalım demişin ve ben de paylaşmak istedim. ilk başta da dediğim gibi defy bana daha sağlam ve baba telefon diyebilirim benim için. motoluxe ise kendi klasmanında olsun daha yksek fiyatlara satılanlar var ve motoluxe ün onlardan kalır yanı yok diyebilirim. telefonda bence hiçbir sıkıntı yok bana göre. sen yavaş falan demişin ama teşhir ürünü olduğundan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. benim telefonum senin dediğin gibi yavaş olarak çalışmıyor ve internet olayıda çok başarılı diyebilirim. kamerası içinde bir arkadaş yorum yapmış ve iyi degil demiş. o arkadas motorola dan gıcık herhalde. çünkü kamerası gerçekten başarılı. gece hariç çünkü gece hiçbir telefon güzel resim çekmez çeken diyen de yalan söyler arkadaşım. benim tek hoşuma gitmeyen yanı sadece zil sesi düşük gibi me geldi defy ile kıyaslarsam ama o da sorun değil benim için. kısacası motorola yı ilk tercih sebebim sağlamlık ve dayanıklılıktır. sonrasın da da servis olayı. ve son olarak ta güvendiğim içidir. sana kısaca söyle söyleyim bir sony , samsung , ıphone , lg ve diğerleri ; kullanırsın ve ilk 3 ayda telefonun rengi , görüntüsü , ekranı , yani kasası eskimeyi bariz belli eder. ama motorola nın kasa metaryalleri eskimeye karşı çok dayanıklı. defy i alalı 1 yıl 2 ay oldu magazadaki sıfırdan hala farkı yok ve uçak sanayide kullanılan malzeme var üstünde. ( IP67 SERTİFİKALI ) bu sertifika boru değil arkadaşım...motoluxe te de aynı şekilde malzemeye sahip. alalı gerçi bir ay oldu ama kılıf dahi kullanmıyorum hala en küçük bir çizik bile oluşmadı. aklıma gelenler bunlar. yardımcı olduysam ne mutlu bana. soracağın birşeyler olursa sorabilirsin cevaplarım...

• merhaba arkadaşım. ben bir motorola kullanıcısıyım. ve iki telefonum var ikiside motorola. bir motorola defy mb525 süper üstü bir telefon dur ,,,, diğeride tabiki motorola xt615 motoluxe tür. şimdi arkadaşım deneyimleri paylaşalım demişin ve ben de paylaşmak istedim. ilk başta da dediğim gibi defy bana daha sağlam ve baba telefon diyebilirim benim için. motoluxe ise kendi klasmanında olsun daha yksek fiyatlara satılanlar var ve motoluxe ün onlardan kalır yanı yok diyebilirim. telefonda bence hiçbir sıkıntı yok bana göre. sen yavaş falan demişin ama teşhir ürünü olduğundan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. benim telefonum senin dediğin gibi yavaş olarak çalışmıyor ve internet olayıda çok başarılı diyebilirim. kamerası içinde bir arkadaş yorum yapmış ve iyi degil demiş. o arkadas motorola dan gıcık herhalde. çünkü kamerası gerçekten başarılı. gece hariç çünkü gece hiçbir telefon güzel resim çekmez çeken diyen de yalan söyler arkadaşım. benim tek hoşuma gitmeyen yanı sadece zil sesi düşük gibi me geldi defy ile kıyaslarsam ama o da sorun değil benim için. kısacası motorola yı ilk tercih sebebim sağlamlık ve dayanıklılıktır. sonrasın da da servis olayı. ve son olarak ta güvendiğim içidir. sana kısaca söyle söyleyim bir sony , samsung , ıphone , lg ve diğerleri ; kullanırsın ve ilk 3 ayda telefonun rengi , görüntüsü , ekranı , yani kasası eskimeyi bariz belli eder. ama motorola nın kasa metaryalleri eskimeye karşı çok dayanıklı. defy i alalı 1 yıl 2 ay oldu magazadaki sıfırdan hala farkı yok ve uçak sanayide kullanılan malzeme var üstünde. ( IP67 SERTİFİKALI ) bu sertifika boru değil arkadaşım...motoluxe te de aynı şekilde malzemeye sahip. alalı gerçi bir ay oldu ama kılıf dahi kullanmıyorum hala en küçük bir çizik bile oluşmadı. aklıma gelenler bunlar. yardımcı olduysam ne mutlu bana. soracağın birşeyler olursa sorabilirsin cevaplarım...

• Kasa malzemesi şüphesiz iyi bir telefon da,ekranda Corning Gorilla Glass yok sanırım.Olsa iyi olurmuş.
  • kamerası iyi çekmiyor mu ? Güleyim bari . Yeni nesil telefonlar içerisinde rahatça ilk 10'a girebilecek kalitede .

ayrıca kaliteyi sen mp ile değerlendiriyorsan hiçbirşeyden ZERRE kadar anlamadığın gün gibi meydanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 13 Haziran 2012; 4:45:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung telefon kalemi hakkında
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 600 liraya satılıyor, xperia ray ile bunun arasında kaldım, ne dersiniz?
  • Arkadaşlar ben de bu telefonu almayi düşünüyorum ne Dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen kullanıyorum çok da memnunum dün ciddi bir teste tabi tuttum.İnanın hiç kitleme donma olmadı ses kalitesi falan da harika.Son olarak biraz daha yükleneyim dedim Agent Dash oyununu açtım oyun kısmen yavaşladı ama banamısın demedi.Estetik uygun fiyatlı bir android telefonu olmuş.Ayrıca kamera performansı çok çok iyi kötüleyenleri anlayamadım çok net çekimleri var
  • birazdan kardesime bu telefondan alicaz
    telefonu bi kizin kullanacagini dusunerek tavsiye edermisiniz
    cok kasacak program yada oyunlarla isi olmaz en fazla sosyal aglar ve tarayici ile isi olur rom fln yukleme isi olmaz yani
    bu arada tlf 2yil telpa garantili ve 600 lr
    tavsiye bekliyorum arkadaslar?
    tesekkurler

• Motoluxe 4.1 destekliyormu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip telefonlarından ve gelecek olanlardan pek aşağı kalır yanı yok. Bence zaten telefonun bir amacı olmalı. İşini görüyorsa, her telefon güzeldir.
  • Parasını hak eden, şık, sağlam ve özellikli bir cihaz...
  • Kullanıyorum iyiki almışım tam f/p ürünü aktif kullanımda şarjı 5 saat gidiyor normal kullanımda 1,5 gün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Şahsen kullanıyorum çok da memnunum dün ciddi bir teste tabi tuttum.İnanın hiç kitleme donma olmadı ses kalitesi falan da harika.Son olarak biraz daha yükleneyim dedim Agent Dash oyununu açtım oyun kısmen yavaşladı ama banamısın demedi.Estetik uygun fiyatlı bir android telefonu olmuş.Ayrıca kamera performansı çok çok iyi kötüleyenleri anlayamadım çok net çekimleri var

Dostum Çok fena ikilemde kaldım. Samsung W ve Motoluxe arasında.
    bi kaç sorum olcaktı sana.

Öncelikle şunu söyleyeyim Samsung W daha üstün bir telefon ama motoluxe nin tipi olsun kasası falan olsun çok güzel zarif. Okuduğum yorumlara göre Pil sorunu da yokmuş motoluxede. Şimdi ben yeni alacağım telefonda şunlar olsa yeter.

1- İnternette RAHATÇA gezinmek isterim . Flashlı siteleri falan kolay gezmek isterim
    2- Kaliteli fotoğraf çekmek isterim.
    3-Youtube da olsun başka sitede olsun Videoları net bir şekilde kasmadan izlemek isterim

Şimdi bu saydıklarımı MOTOROLA MOTOLUXE ile yapabilirmiyim ?

hocam ilk android telefonum olacak. Objektif bir şekilde yorumlarsan çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: KibritVsÇakmak

quote:

Orijinalden alıntı: AğzıAçık

quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Şahsen kullanıyorum çok da memnunum dün ciddi bir teste tabi tuttum.İnanın hiç kitleme donma olmadı ses kalitesi falan da harika.Son olarak biraz daha yükleneyim dedim Agent Dash oyununu açtım oyun kısmen yavaşladı ama banamısın demedi.Estetik uygun fiyatlı bir android telefonu olmuş.Ayrıca kamera performansı çok çok iyi kötüleyenleri anlayamadım çok net çekimleri var

Dostum Çok fena ikilemde kaldım. Samsung W ve Motoluxe arasında.
    bi kaç sorum olcaktı sana.

Öncelikle şunu söyleyeyim Samsung W daha üstün bir telefon ama motoluxe nin tipi olsun kasası falan olsun çok güzel zarif. Okuduğum yorumlara göre Pil sorunu da yokmuş motoluxede. Şimdi ben yeni alacağım telefonda şunlar olsa yeter.

1- İnternette RAHATÇA gezinmek isterim . Flashlı siteleri falan kolay gezmek isterim
    2- Kaliteli fotoğraf çekmek isterim.
    3-Youtube da olsun başka sitede olsun Videoları net bir şekilde kasmadan izlemek isterim

Şimdi bu saydıklarımı MOTOROLA MOTOLUXE ile yapabilirmiyim ?

hocam ilk android telefonum olacak. Objektif bir şekilde yorumlarsan çok sevinirim

Fotoraf çekmek hariç hepsini yaparsın Ben yeni aldım ve bir inceleme yazısı yazdım. Yine oradan bakabilirsin.
    forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=66128942

Ya kamerası kötü mü yoksa abartıldığı kadar iyi değil mi ?

ya 8 mp ne demek

• almaya niyeti olan arkadaşlar hiç tereddüt etmesinler. 1 hafta önce aldım bende beyaz olarak. oldukça şık zarif ve kaliteli bir yapıya sahip. emsalleri arasında görüntü olarak 10kat daha şık.bende almadan önce çok kararsızdım çünkü araştırmalarım sonucu çok tereddütteydm. şuan iyiki bu cihazı almışım diyorum.hiçbir eksiğini göremedim. gün boyu wifi acık nette dolaşıyorum oyun oynuyorum günde 300msj atıyorum navigasyon kullanıyorum. bluetooth kulaklığım oldugu için sürekli aktif bluetooth.ve aldıgım ilk gün dışında beni yarı yolda bırakmadı şarj konusunda.bu şekilde kullanmama rahmen bazen günde 1kez geceleri bazen 1.5günde takıyorum şarja.kamerası oldukça iyi fotograf çekiyo bildirim ışığı çok işe yarıyor. flip kapak aldım bildirim ışıgı için yer yoktu onuda ben açtım :). dokunmatik oldukça başarılı rüzgar gibi parmağım deydimi deymedimi derken işlemleri gerçekleştiriyor.ekran renkleri oldukça doygun. kendi hafızası 8gb felan olsaydı çok mükemmel olurdu. cihaz 2gb sd kart ile geliyo yanında beyaz kulaklık. usb girişli şarj adaptörü ve veri kablosu var kutuda.kulaklık beyaz yaka tutacağı ve üzerinde bir düğme var sanırım çağrı cevaplayıp sonlandırmaya yarıyo poşedinden çıkarmadığım için denemedim :) alırken kıyasladığınız telefonların fiyatlarını göz önünde bulundurun. çok çok oyun manyağıysanız herşeyi açsın demiyosanız kesinlikle motoluxe öneririm. ben oyun oynamak istersem evimde 2sene boyunca her oyunu açabilcek bir bilgiayarım var zaten. Motorola Motoluxe XT615 <3 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KibritVsÇakmak

quote:

Orijinalden alıntı: mek4735

almaya niyeti olan arkadaşlar hiç tereddüt etmesinler. 1 hafta önce aldım bende beyaz olarak. oldukça şık zarif ve kaliteli bir yapıya sahip. emsalleri arasında görüntü olarak 10kat daha şık.bende almadan önce çok kararsızdım çünkü araştırmalarım sonucu çok tereddütteydm. şuan iyiki bu cihazı almışım diyorum.hiçbir eksiğini göremedim. gün boyu wifi acık nette dolaşıyorum oyun oynuyorum günde 300msj atıyorum navigasyon kullanıyorum. bluetooth kulaklığım oldugu için sürekli aktif bluetooth.ve aldıgım ilk gün dışında beni yarı yolda bırakmadı şarj konusunda.bu şekilde kullanmama rahmen bazen günde 1kez geceleri bazen 1.5günde takıyorum şarja.kamerası oldukça iyi fotograf çekiyo bildirim ışığı çok işe yarıyor. flip kapak aldım bildirim ışıgı için yer yoktu onuda ben açtım :). dokunmatik oldukça başarılı rüzgar gibi parmağım deydimi deymedimi derken işlemleri gerçekleştiriyor.ekran renkleri oldukça doygun. kendi hafızası 8gb felan olsaydı çok mükemmel olurdu. cihaz 2gb sd kart ile geliyo yanında beyaz kulaklık. usb girişli şarj adaptörü ve veri kablosu var kutuda.kulaklık beyaz yaka tutacağı ve üzerinde bir düğme var sanırım çağrı cevaplayıp sonlandırmaya yarıyo poşedinden çıkarmadığım için denemedim :) alırken kıyasladığınız telefonların fiyatlarını göz önünde bulundurun. çok çok oyun manyağıysanız herşeyi açsın demiyosanız kesinlikle motoluxe öneririm. ben oyun oynamak istersem evimde 2sene boyunca her oyunu açabilcek bir bilgiayarım var zaten. Motorola Motoluxe XT615 <3 :)

Benim düşüncelerime tercüman olmuşşun, aynı ben
    +1

telefonu eline almadan yorum yapan insanları çözmek zor. iphone alsam galaxy alsam sanki parayı onlar kazancakmış gibi konuşmaları yüzünden almaktan vazgeçicektim. kağat üstündeki rakamlarla atıp tutmıcak elinize alıp öyle konuşulcak. alanın hiç pişman olcağını sanmıyorum.

• Hocam bahsettiklerini çok rahat yapabilirsin motorola ile. Samsung wonder da guzel cihaz fakat sarz problemi ve kasa tasarimi nedeniyle ben tercih etmedim. Simdi ikisini karsilastiriyorumda dogru olani yapmisim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.