Şimdi Ara

Motorola MOTOLUXE Hakkındaki Düşünceleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
9.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Eski telefonum arızalanınca ve zaten memnun olmadığım için ilk kez dokunmatik bir Smartphone almayı düşünüyorum ancak çok fazla bir bütçem yok. Zaten çok üst düzey uygulamalara, oyunlara ihtiyaç duyacağımı zannetmediğim için pahalı bir model almama gerek olduğunu sanmıyorum. Tabi yine de almışken aldığıma biraz olsun değecek, çok kısa zamanda çok işe yaramaz duruma gelmeyek bir telefon olmasını isterim.

Kullanım amaçlarım sırasıyla:

1. Temel telefon fonksiyonları ve aplikasyonları (arama, mesaj, çekim gücü, geniş özellikli rehber, takvim, notlar alarmlar, melodiler, vs)
    2. Basit online uygulamalar (trafik, hava durumu, navigasyon, vs)
    3. Basit internet fonksiyonları (e-mail, Facebook'dan mesaj, vs)
    4. Basit oyunlar
    5. Nadiren müzik dinlemek
    6. Çok nadiren online video, vs olabilir.

Fotoğraf falan hemen hemen hiç önemli değil.

Önceliklerim:

1. Dayanıklı olsun, sağlam olsun, arıza çıkartmasın, uzunca süre idare etsin.
    2. Pil süresi muadilleri arasında iyi olsun.
    3. Yukarıdaki basit özellikleri yerine getirirken ASLA kasmasın, kilitlenmesin.
    4. Kullanışlı olsun. (Menüler, ekran görüntü kalitesi, bilgisayara bağlama, vs)
    5. Tasarımı kötü olmasın.

Şimdi bu önceliklerim ışığında Motorola Motoluxe dikkatimi çekmişti ve forumda yazılan yorumları da genelde olumlu buldum cihaz hakkında. Şu anda piyasadaki fiyatı 600 lira civarında görünüyor. Açıkçası ben de bir telefona daha fazla vermeyi pek düşünmüyorum. Az üstüne çıkabilirim belki ama tercih etmem, aksine daha ucuz bir modelden tatmin olursam ucuzunu tercih edebilirim.

İki konu beni düşündürüyor. Birincisi Motorola'nın Türkiye piyasasından çekiliyor olması, ikincisi de telefonu İstanbul gibi bir yerde hemen hemen hiçbir elektronik mağazasında bulamamış olmam. Bu ikisi tabi birbiri ile bağlantılı. İnternetten almayı da pek tercih etmiyorum. Arızalı ürün vs. çıktığında uğraşması çok zor oluyor çünkü ve ben bu elektronik meselesinde şanssızım biraz. Aynı sebepten ürünü bulsam bile Motorola Türkiye'den çekildiğinde servis konusunda sıkıntı yaşar mıyım sizce?

Şimdi sizler bana Motorola Motoluxe'u saydığım kullanım amaçlarım ve önceliklerim açısından tavsiye eder misiniz? Bir de ürünü bulmayı başarırsam sizce Motorola'nın Türkiye'deki durumunu dikkate alayım mı? Bu telefona muadil aynı fiyatlarda (veya daha ucuza) tavsiye edeceğiniz alternatif telefonlar var mı? Hangi sebeplerle onu tercih etmemi önerirsiniz? Samsung'ların dayanıklılığı ve malzeme kalitesinden şüpheleniyorum mesela.

• Hocam öncelikle bu cihaz kriterlerinize fazlasıyla uyuyor. Bildiğiniz gibi bu cihazlar Telpa tarafından ithal edilip satılmakta yani garantisi telpa ya ait bu yüzden servis konusunda sıkıntı çıkmaz. Malzeme kalitesi bu fiyat taki bir cihaz için gayet güzel zaten elinize aldığınızda hissedeceksiniz.

İnternetten alma konusuna gelince bence internetten alışveriş daha güvenli. Çünkü 1 ay içerisinde şartsız koşulsun iade hakkınız var. Sağlam bir siteden örneğin Hepsi burada yada Hızlı al gibi bir siteden alırsanız sorun yaşamassınız şimdiden hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.