Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CEl trade için:aldığın tarihten ziyade aktif yaptığın tarih önemli zaten IMEI nosundan anlıyorlar.
  • Hepsiburada.com 'dan Aldığım Motorola Arızalandı rumuz19704 25 Kasım 2004
    09.01.2004 tarihinde hepsiburada.com sitesinden 29447711 sipariş no’su ile 994 milyon 870 bin 272 TL ödeyerek Motorola MPx200 cep telefonu aldım. Telefon alındıktan 1,5-2 ay sonra şarjı, bekleme durumundayken bile 6 saatte bitiyordu.

Bunun üzerine telefonu 23.03.2004 tarihinde Motorola’nın Ankara’da bulunan servisi Setfon A.Ş. servisine verdim. Servis birkaç gün sonra telefonun tamir edildiğini, batarya ayarlarının düzeltildiğini ve 16 saat şarjda beklenilmesini söylediler. Denileni yaptım ancak değişen bir şey olmadı.

31.03.2004 tarihinde tekrar servise verdik. Bu sefer telefonun bataryası değiştirildi. Sonuç yine değişmedi.

14.04.2004 tarihinde tekrar servise gönderdik. Servis telefonu arızasının tespiti için önce kendileri test etti sonra İstanbul’daki merkeze gönderdiler, onlar test etti. Sonunda değişim için Almanya’ya gönderildiğini söylediler. Servise verildikten 38 gün sonra yeni telefonun Almaya’dan geldiği müjdesini aldık.

Telefonum yenisi ile değiştirilmişti. Aradan uzun zaman geçmişti ancak sorun çözüldüğü için mutlu olmuştum. Bu mutluluk uzun sürmedi. Yeni gelen telefon da eskisi gibi 1,5-2 ay sonra aynı arızayı vermeye başladı.

23.07.2004 tarihinde yeni gelen telefonu da Setfon'a servise verdik. Servis yeniden yeni telefonun bataryasını değiştirdi. Ancak sonuç değişmedi. Bunun üzerine servistekilere bu telefonu artık istemediğimi, bir daha arızaya göndermeyeceğimi, iade alınmasını istediğimi belirttim.

Servis te biz bu konuda yetkili değiliz, aldığınız yer ile temasa geçin diye bize yol gösterdiler. Bunun üzerine Hepsiburada.com'a telefon edip durumu anlattım. Telefonu ve servise verdiğiniz fişleri ve iade talebinizi belirten bir yazı ile bize gönderin dediler. Bunun üzerine 04.08.2004 (arıza bildirim numarası: 20005891) tarihinde dedikleri gibi telefonu ve bütün aksesuarları ile servis fişleri ekinde iade isteğimi belirten bir yazı ile gönderdim.

Bir ay kadar bekledikten sonra artık telefonu sormaya başladım. Telefonun arıza tespiti için Almanya’ya gittiğini, bir aylık süreyi çoktan geçtiğini ve telefon Almanya’dan gelir gelmez Motorola'ya iade edeceklerini, bundan sonra da benim iade işlemlerini yapacaklarını belirttiler.

Aradan geçen süre 70 güne çıktı. Ben telefonun iadesini beklerken sonra aynı telefon 14.10.2004’te hiçbir tamir işlemi yapılmadan kargo ile geri geldi. Telefonum 2 defa serviste 30 günden fazla bekledi. Garantide belirtildiği halde 5 günü geçtiği halde bana aynı özelliklere sahip bir telefon tahsis edilmedi. Bozuk olan bu telefonun iade alınmasını istiyorum

• neden ucuzladığı anlaşıldımı beyler...
  • Herkese merhaba,
    Aslında 2 senedir motorola c336 kullanan ve 1 aydır p910 hayranı birisi olarak ve aynı zamanda mpx200 hakkında vasat şeyler duyduğum için sadece meraktan sayfaya girdim. 9 sayfa ilk forumda ve 4 sayfada bu forumda olmak üzere bayağı bir yazı okudum. Keşke herkes en az bir kere formu okusaydı... Bir çok şey bu kadar tekrar etmemiş olurdu. Forumun oluşmasında emeği geçen tüm motorola sahiplerinin ellerine sağlık.
    eski bir motorola sahibi olarak bende uzun süre pilimden şikayet ettim. Bu iki sene boyunca 3 orjinal pil değiştirdim. Artık tek bir pil parası benim yadigarın fiyatını geçti herhalde... Ayrıca aldığımdan beri galiba 4 kere versiyon güncellettim. Yani söylemek istediğim şudur; Aradaki büyük teknoloji farkına rağmen sorunlar 3 aşağı 5 yukarı benzer.

Sorularıma geçiyorum...

1-)Amazon.com da mpx220 nin fiyatını 399$ olarak gördüm.. Hatta amerikadan alırsanız servis sağlayıcı indirimiyle ( 150+50 ) 199 dolar bir fiyatla alabiliyorsunuz... bu sistem keşke türkiye dede uygulansa. Neyse beni ilgilendiren 399$ lik fiyatı..... türkiye satış fiyatının neredeyse 2 katı olunca (1095 ytl) dışarıdan almanın daha mantıklı olacağını düşündüm. Fakat bu kadar kolay mı? sipariş ver onlar kredi kartından 399$ alsınlar ve bekle ve kapına gelsin.Arada atladığım bir basamak var mı?... Bu işi yapan kimse varmı?

2-)Sizce mpx200 mü alayım yoksa 220 mi? Arada 300 milyon fark var ve para buralarda saksıda yetişmiyor malesef. Camera,bt,orjinal win2003 ve daha şık bir görünüm haricinde pek fark yok gibi görünüyor.

forum ve site hazırlanmasında emeği geçen ve katkıda bulunan herkese ve teşekkürler.

ve bir rica.... lütfen okuyunda okuyanlar daha az okusun

• inşallah diğer arkadaşların başına gelmez. eğer doğruysa bu anlatılanlar 1.5-2 ay sonra mpx200üm arızalandı diye bir sürü topic açılacak demektir. acaba gerçekten üretim hatası var diyemi fiyatı bu kadar düşürdüler
  • kardeşim bir tane arıza olmuş diye telefonu kötülemeye gerek yokki telefon arızanabilir sonuçta insan yapısı yeni alıpta telefonu arızalanan kaç kişi göstersene bana
    Saygılar

• anlaşıldı.bu demek oluyorki problem versiyonla ilgili değil şans işi.Arkadaşlar bir bardak soğuk su içelim
  • eger mpx 200 pilli türkiyeye gelmezse hepimizin sonu aynı arkadaşlarrrrrrrrrr......
  • pil bulucaz kardeşim inşallah
  • Arkadaşlar bilindiği üzere Symbian telefonlarda birçok program yüklenebiliyor. Bu alete de yükleyebilir miyiz? Stereo mudur acep? Bi de şey, Windows işletimli olmasının yararları ve zararları nelerdir?
  • kardeş bir sürü program ve oyun yükleyebilirsin ayrıca telefon stereodur
    Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

inşallah diğer arkadaşların başına gelmez. eğer doğruysa bu anlatılanlar 1.5-2 ay sonra mpx200üm arızalandı diye bir sürü topic açılacak demektir. acaba gerçekten üretim hatası var diyemi fiyatı bu kadar düşürdüler

benim cihaz 3 aylık fakat pil dışında bi problemi yok..
  • pil amerikada 17 dolar amazonda toptan getirtmek lazım
  • arkadaslar su toptan getirme isine bende katiliyorum. pil bulunmazsa isyan cikacak gibi.
  • beyler sorun 1 arkadaşta çıkmış ve sorunla ilgilenilmermiş walla 1-2 ay içinde başkalarının başınada gelirse adamlar telleriyle ortada kalırlar zaten telefonun fiatında ki müthiş düşüş çok düşündürücüydü.Teli kısa zaman içinde alacaktım ancak bir süre bekleyip sonuçları görmeye karar verdim bataryalarının bulanamamasıda başka bir eksik.Tel ne kadar iyi olursa olsun sonuçta doğru düzgün kullanamadıktan sonra işe yaramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 7 Aralık 2004, 18:07:00 >
  • wallah fazla bekleme yoksa 200 milyona t230 alırsın ona göre piyasada çok uzun süre bulunabileceğini zannetmiyorum ona göre kararını ver
  • Forumda yazılan yazılara ve benim kullandığım telefona baktığımda çok büyük farklar oluşuyor mesela telefon açıkken/kapalıyken mavituş+açma/kapama yapınca hiç bişi olmuyor pil seviyemi hiçbir zaman %'lik dilimle görmedim ve buna benzer bi kaç olay ya bu arkadaşlarda mpx200 yok yada bendeki mpx200 değil
  • bu fiyat ucuzlatma moda oldu galiba. sagolsun mpx200

bak sx1 de 445 milyona dusmus kvk da.
  • Arkadşım 1.si % dilimde batarya durumunu görmek istiyorsan Task Manager yüklemen lazım
    2.Master Reset (Hard Reset) için telefonu kapatıcan bataryayı çıkart tekrar tak. Telefon kapalıyken açma/kapama düğmesiyle beraber, mavi tuşa basılı tut sana Master Reset Yes/No die bir soru soracak yes dersen Mpx200ün formatlanacak. Ve Wm2002 tertemiz karşına çıkacak!
    Arkadaşım eğer bunları bilmiyorsan sen Mpx200 ü bunca zaman sadece bir telefon olarak kullanmışsın. Mpx200 telefon etmekten başka küçük bir bilgisayar unutma

quote:

Orjinalden alıntı: pmmor

Forumda yazılan yazılara ve benim kullandığım telefona baktığımda çok büyük farklar oluşuyor mesela telefon açıkken/kapalıyken mavituş+açma/kapama yapınca hiç bişi olmuyor pil seviyemi hiçbir zaman %'lik dilimle görmedim ve buna benzer bi kaç olay ya bu arkadaşlarda mpx200 yok yada bendeki mpx200 değil

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet81

Arkadşım 1.si % dilimde batarya durumunu görmek istiyorsan Task Manager yüklemen lazım
    2.Master Reset (Hard Reset) için telefonu kapatıcan bataryayı çıkart tekrar tak. Telefon kapalıyken açma/kapama düğmesiyle beraber, mavi tuşa basılı tut sana Master Reset Yes/No die bir soru soracak yes dersen Mpx200ün formatlanacak. Ve Wm2002 tertemiz karşına çıkacak!
    Arkadaşım eğer bunları bilmiyorsan sen Mpx200 ü bunca zaman sadece bir telefon olarak kullanmışsın. Mpx200 telefon etmekten başka küçük bir bilgisayar unutma

quote:

Orjinalden alıntı: pmmor

Forumda yazılan yazılara ve benim kullandığım telefona baktığımda çok büyük farklar oluşuyor mesela telefon açıkken/kapalıyken mavituş+açma/kapama yapınca hiç bişi olmuyor pil seviyemi hiçbir zaman %'lik dilimle görmedim ve buna benzer bi kaç olay ya bu arkadaşlarda mpx200 yok yada bendeki mpx200 değil

arkadaşım bunların hepsini billiyorum ama sen hard reset olayı bir türlü olmadı ayrıca % olarak göremeyen benim gibi bir sürü insan var

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.