Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dnesgi telefonun yanındaki power düğmesine bas. işletim sistemi 2002 yse air mode 2003se flight mode var. oradan aç.sonra tekrar aynı yolla kapat..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dnesgi

nazif 74 flight modu diye bişey çıkmıyo.
    nasıl olacak bu.
    g harfini nasıl yok edeceğim.

Arkadaşım telefonunda 2002 yüklüyse açma kapama tuşuna 1 kez bastığında, 2003 yüklüyse home tuşuna bir kez bastığında flight mode seçeneğinin olduğu listeyi bulabilirsin, bu arada home tuşu sol en üstteki ayarlı tuş değil, üzerinde ev olan tuş, ancak o g harfinin bildiğimiz kırmızı no tuşuna 1kaç kez basarak ta giderildiğini duymuştum ama denemedim..
  • bıraktım artık ben bu batarya işini.ya hiç bişey yapmadığım halde 6 saatte batarya yarıya indi...yok abi yok bu 2003 bana yaramadı..kardeş bi de şu bataryayı nasıl % olarak görüyosunuz???
  • reis kardeş kaç para istiyon telefona
  • resource manager ile..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nneverr

bıraktım artık ben bu batarya işini.ya hiç bişey yapmadığım halde 6 saatte batarya yarıya indi...yok abi yok bu 2003 bana yaramadı..kardeş bi de şu bataryayı nasıl % olarak görüyosunuz???

2003 için start/more/Resource Manager
  • satılık değil. (en azından şimdilik)
  • 2003 te MMS nerede arkadaşler ? yada yeniden mi yüklemek gerekiyor mms yi ?
  • 2002 yüklü nasıl format çekeceğim.
    mavi tuş + powere basıyorum ama olmuyor.
    yardım bekliyorum
  • seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama 2003te mms ne yazık ki yok
  • bence sen diğer mpx200 ile ilgili olan forumları oku dnesgi. orada fatihx anlatmıştı herşeyi..
  • quote:

2002 yüklü nasıl format çekeceğim.
    yardım bekliyorum

cihaz kapalıyken dene..
  • MERHABA ARKADAŞLAR BİR PROGRAM BULDUM PİL İLE ALAKALI İŞE YARARMI BİLMEM AMA BEN YİNEDE LİNKİ VEREYİM SİZE BELKİ YARAYABİLİR

http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=1278
  • benimde batarya 8 saat gidiyor telefonu kullanmamama ragmen, 2002ye dönmeyi denedim hicbir faydasi olmadi yine batarya 8 saat.
    bence tekcare ya servis yada yeni pil.
    quote:

Orjinalden alıntı: nneverr

bıraktım artık ben bu batarya işini.ya hiç bişey yapmadığım halde 6 saatte batarya yarıya indi...yok abi yok bu 2003 bana yaramadı..kardeş bi de şu bataryayı nasıl % olarak görüyosunuz???
  • tel. kapaliyken yapicaksin
    quote:

2002 yüklü nasıl format çekeceğim.
    yardım bekliyorum
  • Benim telefonda da 2003 yüklü ve 1 gün zor gidiyordu. Bugün önceden takılı olan sd kartı takmayı unutmuştum ve sabahtan beri kullanmama rağmen neredeyse şarjı hiç azalmadı. Galiba sd kart takılı olunca hemen bitiriyor. Takılı değilken şimdiye kadar bitiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elu -- 7 Aralık 2004, 17:06:06 >
  • Arkadaşlar mpx200 almayı düşünüyordum googleda aratınca buraya geldikten sonra almaya karar verdim...

aldım da,2 aralıkta elimdeydi,akşamına fatihxi ekledim msnime,bikaç soru sordum,sağolsun çok yardımcı oldu...

sonrasında da buradaki bilgilerden yola çıkarak önce betaplayerı sonra da task managerı kurdum,artı bir theme sitesi linki vermiş arkadaşın biri ordan da onu yükledim,telefon harika oldu...bu arada bu yeni yüklediğim programların hepsini 128 mblık hafızama yükledim...

işletim sistemini upgrade etmeyi düşünüyordum,ama bu programların hepsi 2002 ile uyumlu olunca,garantiyi de pek bozdurmak istemedim,ve bıraktım...şarjım 2-3 gün rahat gidiyor,ben gece-gündüz devamlı açık tutuyorum,arada mp3 dinliyorum,telefonla konuşuyorum bir de msj çekiyorum,yine de içim rahat etmiyor %40a gelince uyarı verdiği anda şarja koyuyorum belki de 4 gün filan gidecek şarjı...

tavsiyem 2003e hiç boşu boşuna geçmeyin,menüler azcık hızlı olmayıversin ne olur,pil ömrünüz kuvvetli olsun,2002de olun,garantiniz de delinmesin....yalnız şu worms world partynin linki down olmuş :) bir zahmet biri hallediverse...

bu arada yardım isterseniz yardımcı olurum telefonla ilgili almayı düşünenler filan msj atabilirler...

bu arada kulaklık sorunuyla ilgili olarak 5510un yanında gelen dönüştürücünün işe yarayacağını düşünüyordum ben de,o dönüştürücüyü arkadaştan ödünç alıp deniycem,olursa bi yerden buluruz topluca alır paylaştırırız foruma...

msn: carlos_manuel_rivero@hotmail.com

• orjinal kutusunda 2 kez sadece evde kullandım sıfır ....mpx200 sd harici kamerası....setfon faturalı...şimşek 5053358364
  • unutmadan ekliyim,ben internetten almadım,bizim buradaki telefoncuya getirttim,ilk defa getirmiş adam :) bayaa bi incelediler telefonu,gören zaten aşırı beğeniyor telefonumu..herkes aç da müzik dinleyelim modunda,havalarda uçuyorum :D

artı fiatı da çok uygun geliyor herkese,tavsiye ediyorum...

görünüş şık,telefon süper...ilgi çekiyor,artı dış ekrana sahip olduğunu ben bilmiyordum,onu görünce zaten havalara uçtum,çünkü sırf bu dış ekran muhabbetinden dolayı siemens cf62 alacaktım,sonra işte mpx200ü alınca o dış ekranı görünce bayaa bi sevindrik olduydum...

bi de telefon ingilizce ama karmaşık diil,yani en azından ben elime aldığımdan beri hiç zorlanmadım,gavurlar gibi iyi de bilmiyoruz,genelde çoğu terim ve genel kelimeler,bilgisayarda ingilizce programlarda görebileceğiniz kelimeler olduğundan telefon kullanımı hiç de zor diil...benim için tek işkence msj işte bu telefonda :D bazen fazla bastırıveriyorum karakter kaçıyo :)

alarm olayı için de,evet telefon kapalıyken alarm çalmıyor ama flight mod'a alıp telefonu sessize aldığınızda zaten telefon kapalıymış gibi,alarmı dehşet ötüyor gecenin bi saatinde...

melodi çıkışları filan çok güzel,alarmı da bayaam bi sesli,bütün ev halkı uyanıyor,daha önceden böyle olmazdı...

cidden kaliteli bir telefon,keşke ilk çıktığında böyle ucuz olsaydı da o zamandan beri kullanıyor olsaydık...

yalnız benim de sorum olacak: ben de celltrade garantimi 4-5 gün sonra açtırdım,açtılar ama bana aldığım tarihi sormadılar telefonu...bir de motorolanın hiç garantisi yok mu,sadece celltrade garantisine mi kaldık merak ettim?biri aydınlatsa iyi olur?

• Selam arkadaşlar,
    Elu:tespitin doğru benimde şarj problemim vardı 2003 upgrade den sonra.Maximum 6 saat gidiyordu.Dün tekrar upgrade ettim.Bu sefer sd kartı takmadım az önceye kadar yaklaşık 28 saat te 40% şarzım vardı.sd kartı taktım birden sıfırladı.SD kart şarj yiyor.İnternetten 2002 versiyonunu indirdim(orjinal olduğu söyleniyor-generic)ama kurarken hata veriyor defalarca denedim enson 89% takıldı.Bende çaresizim Sakın upgrade etmeyin tel zortluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.