Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mehmet81

wm2003, 2002 ye göre romda daha fazla yer kaplıyor. Oyun meselesine gelince direk karta atıp orda çalıştırmayı dene...

oyunun exe dosyasını sd karta attım ama file managerdan dosya calistirlmiyor nasıl kuracagim acaba
  • tamam kardeş ben de o celltrade garantisi için söölemiştim.. ben bir arayayım ya..telefonu alalı bir haftadan fazla oldu ya..ben yine de bir şansımı deneyeyim bakalım..çok saol kardeş..
  • arkadaşlar akşam 2003 yükledim tele şu an işteyim eve gidince de microsoftun sitesinden image.TRK dosyasını indirdim onu kurmaya çalışacam. gerçi akşam denedim pc ye kurdum da tele hangi dosyalar atılacak bilmiyorum.sonucu bildirecem.
  • Benim kartımda 3 hat var simemu ile birlikte ama mpx200de simemu görünmüyor. Aç kapa yapmadan hatlarım arasında nasıl geçiş yapabilirim?
  • arkadaşlar forumu takip ediyorum ama ben hala bazı şeyleri beceremiyorum.Lütfen baba bir çözüm sunun.Ben bilgisayar kullanıcısıyım ama böyle bir telefon ilk deneyimim.Şimdi sırasıyla sorularımı yazıyorum.(birazda kapasite meselesi)
    1-hard reset nedir.Nasıl yapılıyor ve ne işe yarıyor.(Telefon fabrika ayarlarına gerimi dönütor.)
    2-File maneger dosyasını kaybettim.BÖyle birşey mümkünmü.Önceden sd kartımdan resim falan arka plan yapıyordum.
    3-Müzik ve resimleri önce kendi pc mize indirip sonra telefonamı aktarıyoz.Bu işlemi nasıl yapıyoruz.
    4-word ve exel programlarını nasıl çalıştıracağız.
    5-Bir kullanıcı olarak öncelik le ne tavsiye edersiniz.

ilgilerinizze şimdiden teşekkür ederiz.
  • garanti işi tamamdır kardeş..bu arada 3 gün falan bir süresi yokmuş..yaw şu bataryaya bir çözüm bulamazsam artık teli deiştirmeyi düşünecem..
  • hocam tek tek cvp vermeye celisiyim
    1-hard reset aynen fabrika ayarlarini döndürüyor tel.i ve tekrar win 2002 yüklüyor. mavi tus + açma/kapama tusuna basiyorsun yes/no soruyor zaten.
    2- file manager kaybolacagini hic sanmiyorum windows dwin. explorerin kaybolmasi gibi birsey yani.
    3-müzik ve resimleri pcden tele aktariyorsun. active sync ile explorer a bastiktan sonra telin klasörlerini görüyorsun zaten.
    4-ClearVue Suite isimli program wrd.,exel programlarini calistiriyormus ama henuz denemedim.emuleden bulmustum.
    5-en büyük tavsiyem 2003 kurma.
    umarim yardimci olabilmisimdir.
    quote:

Orjinalden alıntı: trenman

arkadaşlar forumu takip ediyorum ama ben hala bazı şeyleri beceremiyorum.Lütfen baba bir çözüm sunun.Ben bilgisayar kullanıcısıyım ama böyle bir telefon ilk deneyimim.Şimdi sırasıyla sorularımı yazıyorum.(birazda kapasite meselesi)
    1-hard reset nedir.Nasıl yapılıyor ve ne işe yarıyor.(Telefon fabrika ayarlarına gerimi dönütor.)
    2-File maneger dosyasını kaybettim.BÖyle birşey mümkünmü.Önceden sd kartımdan resim falan arka plan yapıyordum.
    3-Müzik ve resimleri önce kendi pc mize indirip sonra telefonamı aktarıyoz.Bu işlemi nasıl yapıyoruz.
    4-word ve exel programlarını nasıl çalıştıracağız.
    5-Bir kullanıcı olarak öncelik le ne tavsiye edersiniz.

ilgilerinizze şimdiden teşekkür ederiz.

• batarya konusu tam bir muamma yani bazı arkadaşlar w 2003 yüklrken yanlış hareket edip donanımsal hatalara sebep olmuşlar o yüzden şarj sorunu var ama arkadaşlar siz düşünün hangi mp3 player full şarj ne kadar çalışıyor max. 4 saat eee biz
    telefon olsun+video oynatsın+mp3çalsın (hemde dahili speakerıyla)+oyun oynatsın+vs. vs. vs. vs.

eeee telefon bir gün dayandı diyen arkadaşlar veryansın ediyorlar o zaman ne yapacaklar ya yedek pil yada sadece telefon niyetine bunu 4 gün kullanacaklar olay bu strese gerek yok arkadaşlar yani ne kadar ekmek o kadar köfte
  • Arkadaşlar bu 2003 ve 2002 arasında fark nedir acaba tam olarak bilen var mı ? 2002 daha hızlı bence....
  • Arkadaşlar bu 2003 ve 2002 arasında fark nedir acaba tam olarak bilen var mı ? 2002 daha hızlı bence....
  • fataltin kardeş bu 2003 saplantısı nedir ben 2002 silip neden üstüne yükleyeyim ?? yani + ne getirecek bu software bana yani garantisini riske atıp neden yüklemeliyim bana bunu açarmısın tabi diğer yükleyen arkadaşlarda cevap verebilir
    neden arkadaşlar kısaca cevap yazabilirmisiniz
  • ARKADAŞLAR BU betaplayer nerden bulabiliriz yarım ederseniz cok sevinirim .
  • hocam bende 2003 saplantisi filan kesinlikle yok yanlis anlamissin, hatta az önce birine 2003 yükleme diye tavsiyede bulundum ben ettim siz etmeyin yani. ben 2003 yükledigime pismanim.
    quote:

Orjinalden alıntı: delirotti

fataltin kardeş bu 2003 saplantısı nedir ben 2002 silip neden üstüne yükleyeyim ?? yani + ne getirecek bu software bana yani garantisini riske atıp neden yüklemeliyim bana bunu açarmısın tabi diğer yükleyen arkadaşlarda cevap verebilir
    neden arkadaşlar kısaca cevap yazabilirmisiniz
  • peki arkadaşlar bu 2002 nin orjinalini nasıl bulucazzzz ??? nerden ?
  • bende az kalsın teli aldıktan sonra 2003 dosyaları elime geçti düşündüm biraz beklemek mantıklı geldi ve bekleyince pek bir getirisini göremedin daha çok zararı olmuş gibi geldi makinalara o yüzden arkadaşlar siz siz olun her şeyin en sonu en iyisi daha doğrusu sizin için idaeli olduğunu sanmayın

waay be ne konuştım resmen ulusa sesleniş
  • forumun arama kısmından mpx200 yaz arat bak bakalım daha neler çıkacak karşına
  • Arkadaşlar Bu mpx200 telefonunda ana ekranda masaüstü ögelerini kaldırmanın bir yolu varmı yani ekran görüntüsü sadece desktopdaki resim olmasını istiyorum şu an çizgilerle ayrılmış bir ekran var. 2002 varken yapabiliyordum ama 2003 yükledikten sonra bulamadım.
  • ben aldıgım gün ilk şarjı yaptım ve 2003 ü yükledim, bugun kız arkadaşıma aldıgım mpx200 geldi ve benim 2003 den hızlı artı bende sarj problemi ile karşı karşıyayım...

Şimdi yapmak gereken tek şey bence 2002 ye dönüş yapmak, ama orjinalini nasıl bılucaz......
  • bende daha önceden ericsson hpm10 mp3 handsfree kit vardı bunun kulaklığı ile mp3 leri stero dinliyorum ve ses kalitesi tatmin edici...

ben iş yerinde vin 98 kullanıyorum ve pc senkronu yapamadım daha doğprusu win98 usb driveri bulamadım nerden bulabilirim sevgiler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: oliter

arkadaşım ben memnun değilim
    teli dün sabah şarjdan çıkardım kullandım konuştum falan daha %90 daha var
    sterero olarak bangır bangır mp3 diliyorum
    alet hızlı sd cart le süper çalışıyor sandisk bide diyorum ultra olarak mı alsam

msn ile online oluyorm
    başka 2 tane şarj aletim varher yerde telefonu şarj ediyorm....
    şimdilik memnuniyetsizliğim bunlr....

oliter sanırım aletin SD carddan çalışmasını kastediyosun yoksa bilgisayar arasındaki data transferi çok yavaş bilğim kadarı ile???
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.