Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bunu bilir bunu söylerim piyasada bulunan mono girişli tüm mini jack'li kulaklıklar çalıştıracaktır bence eğer elinde standart mini jack girişli kulaklık olan varsa deneyip sonucu yazarsa sevinirim yoksa ben 8310 kulaklığı üzerinde modifikasyona gidicem
  • ya şu batarya problemini hala anlamadım bence sorun başka bişi çünkü;

ben de 2003 yüklü ki speed-step in söylediği dosyalar, ve prosedür ile şu an normal kullanımile, yalnız hiç mp3 dinlemedim hafıza kartım da yok, şu an 2 gün 3 saat oldu tam. daha da gider. tam bitince size yazarım. tek yaptığım. tamamen boşalmasını bekliyorum ve şarj cihazı ile tam dolduruyorum. ama bilinçli değil yani bu uzatır demiyorum.
  • servise ben gittim daha yeni 15 gün olsun ondan sonra getirin dedi. pil ancak kivama geliyor dediler bekliyoruz bakali birkac gun kaldi.
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmet81

arrkadaşlar pilden dolayı hiç servise giden oldumu?
    Ne gibi bir cvp verecekler merak ediyorumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkolukisa

ya şu batarya problemini hala anlamadım bence sorun başka bişi çünkü;

ben de 2003 yüklü ki speed-step in söylediği dosyalar, ve prosedür ile şu an normal kullanımile, yalnız hiç mp3 dinlemedim hafıza kartım da yok, şu an 2 gün 3 saat oldu tam. daha da gider. tam bitince size yazarım. tek yaptığım. tamamen boşalmasını bekliyorum ve şarj cihazı ile tam dolduruyorum. ama bilinçli değil yani bu uzatır demiyorum.

iyide,"aman birsey yapmayayımda sarjım uzun gitsin" olayı cok sacma bence....dedigim gibi 2.pil almak isteyen arkadaslar varsa ben kendi adıma hepsiburada.com'a istek mesajı gonderdim,eger bunların sayısı artarsa ses getirir,sonra isteyen alır...

yedek pil almayı dusunen arkadaslar varsa lutfen hepsiburada.com'a istekte bulunsunlar lutfen

• örnek bir format gönderde bizde copy paste gönderelim çünkü bende teli hepsi buradan aldım yani büyük bir ihtimal ile etkili olur
  • sagem kulakligi yazicioglunda denemistim jack tam uyuyor ve ses stereo fiyat 5 ytl. fakat ses kalitesi ne kadar iyi bilemem. onun yerine cevirici aldim stereo kulakligi tel.inkine uygun hale getiriyor kaliteli bir kulaklik ile kullanabilmek icin. dönüstürücü jack ise 1 ytl.
    quote:

Orjinalden alıntı: tanak

birisi sagem in kulaklığı oluyor falan dedi bi konuda ama. nerde hatırlamıyom.
  • evet arkadaslar,hemen cevap vermisler,en kısa zamanda stoklarımızda olacaktır,demisler,bence yinede isteyen herkes gondersin,en fazla 2 dakikanınızı alır,benim gonderdigim soru metni soyle:

"merhabalar....bende hepsiburada.com sayesinde mpx200 sahibi olmus cok sayıda kisiden biriyim.acıkcası telefonda batarya omrunun kısa olması gibi bir sorun var,tabikide urunun kendisinden kaynaklanan bi durum bu,yani bu cihaza ikinci bir batarya şart,ve benim uye oldugum bircok forumda bu konu uzerinde duruluyor,cok ciddi bir alıcı kitlesi var.sonucta benim sizden istegimde bunun orjinal bataryasını getirmeniz.Tesekkurler...."

isteyen istedigi gibi yazar tabikide,onemli olan gondermek,

• Selamlar telefonun normal hazıfasında oyun kuracak kadar yer kalamdıgı icin oyunu sd karta kurmak istiyorum ama yeterli alan olmadıgı soyluyor sd kart bos durumda
    Worms World Party for Smartphone nun exe dosyasını calistiyiroum activesync ile dosya işlemlerine baslıyor telefonda yeterli hazıfa olmadıgı soyluyor sd karta nasıl kuracagim acaba

Ayırca telefona 2003 kurdum onu dısında hicbirsey kurmadım hafızasının boyle dolu olması normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skullhunter -- 7 Aralık 2004, 12:42:12 >
  • delirotti kardeş ben de hepsiburada dan aldım.yaw biz garanti için bişey yapıyoz mu.ben aldığım gibi kullanıyom valla. sonra bişey olursa patlamasın.
  • wm2003, 2002 ye göre romda daha fazla yer kaplıyor. Oyun meselesine gelince direk karta atıp orda çalıştırmayı dene...
    quote:

Orjinalden alıntı: Skullhunter

Selamlar telefonun normal hazıfasında oyun kuracak kadar yer kalamdıgı icin oyunu sd karta kurmak istiyorum ama yeterli alan olmadıgı soyluyor sd kart bos durumda
    Worms World Party for Smartphone nun exe dosyasını calistiyiroum activesync ile dosya işlemlerine baslıyor telefonda yeterli hazıfa olmadıgı soyluyor sd karta nasıl kuracagim acaba

Ayırca telefona 2003 kurdum onu dısında hicbirsey kurmadım hafızasının boyle dolu olması normal mi?
  • 512 mb mmc rs kart ariyorum telefon icin fakat hicbiryerde bulamadim sandisk tercihimdir. nerede bulabilecegimi bilen varmi?
    ve fiyati?
  • bu arada cok onemli birsey kesfettim beyler pil olayında,ancak tabikide yanılmıs olabirim.....

bu 2003 un yazılımsal hatası olabilir,yani servicepack falan varmı bilmiyorum bunun icin ,veya betaplayer'da bug var,yani demek istedigim ,teli full sarj ettiniz,ve 5-10 dk kadar avi falan seyrettiniz,sonra programı kapatıp teli standby konumunda beklettiniz,ne yaparsanız yapın o pil en fazla 8 icinde bitiyor,yani betaplayer pili inanılmaz bi dercede tuketiyor veya kapattıktan sonra bile background da calısmaya devam ediyor,task manager bu konuda yetersiz kalıyor olabilir.bu gun hic birsey seyretmeden ve dinlemeden kullanıyorum,sadece 5 dak.gorusme yaptım,birde 10dak.kadar worms oynadım,aleti sarjdan sabah 7:30 da almıstım,ve suan pilin durumu %90!walla benim icin inanılmaz bi rakam,cunku dun aynı pil bu saatlerde mızmızlanmaya baslamıstı bile,bunu pil sorunu olan diger arkadaslarda deneyebilirlermi lutfen.....

• dikkat et kesin ipsm klasörünün altında bir şey yüklemişsindir ilk önce onları sil eğer program kurduysan onlarıda sil ondan sonra ilk baştan tüm programları sd carda kur benimde ilk sd card yükleme yaparken başıma gelmişti okey olmazsa haber ver bakalım bir çaresine
  • istanbul için kadıköy yazıcıoğlu işhanı ve çevresindeki dükkanları araştır....
    bide şu linke bi göz at www.hepsiburda.com /Sandisk
    quote:

Orjinalden alıntı: fataltin

512 mb mmc rs kart ariyorum telefon icin fakat hicbiryerde bulamadim sandisk tercihimdir. nerede bulabilecegimi bilen varmi?
    ve fiyati?
  • Beyler şu telefon bana gelsin gelir gelmez bataryayı kaptığım gibi tahtakaledeki toptancıları tek tek dolaşıcağım inşallah bulurum
  • nnnever kardeş dediğin garanti ne demek istedin ??? celltrade diyorsan onu fatura tarihindan en geç 3 gün içerisinde activve etmen lazımdı eğer etmediysen istersen bir telefon et ayrıca cihazın benim hatırladığım kadarıyla genel bir motorola garantisi altında olduğunu biliyorum eğer başka garanti diyorsan biraz açsana
  • yazicioglundaki tüm dükkanlara baktim RS yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmet81

istanbul için kadıköy yazıcıoğlu işhanı ve çevresindeki dükkanları araştır....
    bide şu linke bi göz at www.hepsiburda.com /Sandisk
    quote:

Orjinalden alıntı: fataltin

512 mb mmc rs kart ariyorum telefon icin fakat hicbiryerde bulamadim sandisk tercihimdir. nerede bulabilecegimi bilen varmi?
    ve fiyati?

• skullhunter ben de aynı sorundan müzdaribim...kafayı yiyecem zaten..
  • Bu adreste WM2002 firmware'lerinin incelemeleri var. Ayrıca hangi dilde olduklarıda yazıyor.

http://www.haosmultimedia.com/mpx200/

Bahsi geçen tüm firmware'leri

http://www.mpxzone.com adresinde bulabilirsiniz.

2003 kullanmak için çok mücadele verdim ama sonunda savaşmayı bırakıyorum. Bu akşam 2002'ye döneceğim. Döneceğim versiyon BEN6-0630-012.img (Motorola mpx200 generic olarak da biliniyor)

Sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumx -- 7 Aralık 2004, 13:12:24 >

• nnever kardeş yukarı dediğim şeyleri yapıp bir daha denedinmi
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.