Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gprs'in G'sinden kurtulmanın pratik bir yolu:

Flight modu açın (şebeke ve G gidecek)
    Flight modu kapatın (şebeke gelecek)
  • quote:

Orjinalden alıntı: do9uz

Yabancı bir forumda okuduğuma göre 2003 versiyonunda pil uzatmak için bir teknik tavsiye edilmiş bende bunu uyguladım ve telefonum 36 saattir açık biraz mp3 biraz oyun 10 dk kadar konuşma pilin hala %60 'ı dolu tekniğin ayrıntıları aşağıda fakat telefonlara gelebilecek zararlardan beni sorumlu tutmayın :)

1- Telefonu kapatın
    2- Varsa sd yada mmc kartı çıkartın.
    3- Orjinal şarj aletiyle %100 e gelene kadar şarj edin (!!!! USB kablosuyla değil !!!!)
    4- Şarj kablosunu çıkarıp bir daha takın telefon 1 dk kadar şarj olduktan sonra bir kaç kere titreyecektir, bu işlemi 5 kere tekrarlayın.
    5- En son şarj kablosunu çıkarttıktan telefonu hard resetleyin (Ortadaki mavi tuşa basılı tutarken telefonu açın çıkan soruya YES diyin).
    6- Telefonun yeniden açılmasını bekleyin yaklaşık 5-7 dakika.
    7- Telefonu tekrar kapatıp 1 saat kadar orjinal şarj aletiyle yine şarj edin.
    8- Madde 4 deki işlemi 3 kere tekrarlayın.
    9- Madde 5 teki hard reset olayını bir kez daha yapın ve telefonunuzu kullanmaya başlayın.

Telefonumdaki bazı ayarlar şöyle:
    /Settings/Phone/Channels/ = enable channels seçili değil.
    /Settings/Phone/Networks/ = Network selection Manual seçili.
    /Settings/Beam/ = Recieving incoming beams seçili değil.
    /Settings/Phone Settings = Preferred Band 900/1800 seçili (Turkcell şebekesi)

deneyen varmı arkadaslar,flashlamaktan sıkıldım telefonu aynı ayarları tekrar tekrar yapmak zor oluyo,deneyen varsa sonucu yazıversin,yoksa 2002 ye downgrade yapıcam,cunku dayanacak sabrım kalmadı,telefonu neredeyse sarjdan alamıyorum,yanımda aku falan mı bulundursam nede olsa bataryasıda yok piyasada

• benimde dayanacak gucum kalmadi artik aksam force charge ve hard reset yaptim sonuçlarini bekliyorum sizinlede paylasirim oda olmasa su son teknigi deniycem oda olmazsa 2 gun sonra servise giderim flashlamaktan biktim artik.
    quote:

Orjinalden alıntı: HeaDHunteR

quote:

Orjinalden alıntı: do9uz

Yabancı bir forumda okuduğuma göre 2003 versiyonunda pil uzatmak için bir teknik tavsiye edilmiş bende bunu uyguladım ve telefonum 36 saattir açık biraz mp3 biraz oyun 10 dk kadar konuşma pilin hala %60 'ı dolu tekniğin ayrıntıları aşağıda fakat telefonlara gelebilecek zararlardan beni sorumlu tutmayın :)

1- Telefonu kapatın
    2- Varsa sd yada mmc kartı çıkartın.
    3- Orjinal şarj aletiyle %100 e gelene kadar şarj edin (!!!! USB kablosuyla değil !!!!)
    4- Şarj kablosunu çıkarıp bir daha takın telefon 1 dk kadar şarj olduktan sonra bir kaç kere titreyecektir, bu işlemi 5 kere tekrarlayın.
    5- En son şarj kablosunu çıkarttıktan telefonu hard resetleyin (Ortadaki mavi tuşa basılı tutarken telefonu açın çıkan soruya YES diyin).
    6- Telefonun yeniden açılmasını bekleyin yaklaşık 5-7 dakika.
    7- Telefonu tekrar kapatıp 1 saat kadar orjinal şarj aletiyle yine şarj edin.
    8- Madde 4 deki işlemi 3 kere tekrarlayın.
    9- Madde 5 teki hard reset olayını bir kez daha yapın ve telefonunuzu kullanmaya başlayın.

Telefonumdaki bazı ayarlar şöyle:
    /Settings/Phone/Channels/ = enable channels seçili değil.
    /Settings/Phone/Networks/ = Network selection Manual seçili.
    /Settings/Beam/ = Recieving incoming beams seçili değil.
    /Settings/Phone Settings = Preferred Band 900/1800 seçili (Turkcell şebekesi)

deneyen varmı arkadaslar,flashlamaktan sıkıldım telefonu aynı ayarları tekrar tekrar yapmak zor oluyo,deneyen varsa sonucu yazıversin,yoksa 2002 ye downgrade yapıcam,cunku dayanacak sabrım kalmadı,telefonu neredeyse sarjdan alamıyorum,yanımda aku falan mı bulundursam nede olsa bataryasıda yok piyasada

• arkadaşlar şu am elimde hem motorolanın tek kulaklıklı orjinal kulaklığı ve 8310 kulaklığı mevcut yalnız ikisinin girişleri farklı bunu fark etmişsinizdir bundan önce yazan arkadaşlar güzel yazmışlar ama atladıkları yerler var 8310 kulaklığı cihaz sabitken dinlenebiliyor hareket halinde (yürürken, otobüste...) dinlemek tam bir eziyet nedenmi jakı tam yerine takmadığımız için tam oturmuyor ve en ufak hareket sonucunda temas sorunu ve sesde gidip gelme yaşanıyor bunu göz ardı etmeyin haaaa virde ben olmazsa piyasadan mini jak alıp 8310 jakını değiştireceğim onunla ama bağlantı şekline bilen varsa söylerse iyi olur benim amacım hem mikrofonu kullanmak hemde iki kulaklıkla müzik dinlemek evet arkadaşlar haydi postları bekliyorum
  • yaw ben hala 2003'de mms ve infraredi bulamadim nasil bulacagimi tarif edebilirmisiniz?
  • birde bazi arkadaslar pillerinin kalan ömrünü %'lik olarak söylüyorlar ama tel.in neresinde %'lik olarak gösteriyor ayrica benim bil power managementda hiç %100 dolu gözükmüyor force chargeda yapt1m yinede full olmadi hep 1 mm bosluk kaliyor.
  • bu mpx200 ile ilgili memnuniyetsizlikler mi başladı nedir?
  • Arkadaşar bu SD/MMC kartları telefon açıkken takıp çıkarabiliyomuyuz?
    Yoksa telefonu kapatıp öyle takıp ya da çıkarıp tekrar açmamız gerekir?
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENDE BU YAZILANLARIN TÜMÜNÜ OKUDUM VE ALMAYA KARAR VERDİM TELFON 2 3 GÜN İÇİNDE ELİMDE OLUR
    TELEFONU ALDIĞIM ZAMAN YAPMAM GEREKENLERİ KISACA ANLATIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM BURASI BAYA KARIŞIK
    YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
  • sanırım eject komutu vereceksin önce.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackRobe

bu mpx200 ile ilgili memnuniyetsizlikler mi başladı nedir?

arkadaşım ben memnun değilim
    teli dün sabah şarjdan çıkardım kullandım konuştum falan daha %90 daha var
    sterero olarak bangır bangır mp3 diliyorum
    alet hızlı sd cart le süper çalışıyor sandisk bide diyorum ultra olarak mı alsam

msn ile online oluyorm
    başka 2 tane şarj aletim varher yerde telefonu şarj ediyorm....
    şimdilik memnuniyetsizliğim bunlr....
  • arrkadaşlar pilden dolayı hiç servise giden oldumu?
    Ne gibi bir cvp verecekler merak ediyorumda
  • çok memnuniyetsizmişin sen ya
  • 2002 versiyonunda açıp kapamak lazım ama 2003te açıp kapamaya gerek yok...
  • Arkadaşlar wav ve avi dosya türlerini programlarla nasıl ilişkilendiririz beta player vs.birde wav dosyalarını nasıl zil sesi yapacağız yardım lütfennnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: TCK244

Arkadaşar bu SD/MMC kartları telefon açıkken takıp çıkarabiliyomuyuz?
    Yoksa telefonu kapatıp öyle takıp ya da çıkarıp tekrar açmamız gerekir?

cıkarırsın ama taktıgında tanımaz,illaki kapatıp acman lazım (bir windows klasigi 2nd edition )
  • waw dosyalarını windows dizinine attığın zaman zil sesi olarak seçebiliyorsun

beta playerı biraz kurcalarsan görürsün
    beta player>seçenek>ayarlar>seçenekler>birlikte aç

okey orada bir sürür ayar daha bulabilirsin haa bu arada 12 band ekolayzırda var

arkadaşlar şu kulaklık konusund hiç yanıt yok galiba kimsenin bu bilgiye ihtiyacı yok veya sorunu halletti ses çıkarmıyor ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: delirotti

waw dosyalarını windows dizinine attığın zaman zil sesi olarak seçebiliyorsun

beta playerı biraz kurcalarsan görürsün
    beta player>seçenek>ayarlar>seçenekler>birlikte aç

okey orada bir sürür ayar daha bulabilirsin haa bu arada 12 band ekolayzırda var

arkadaşlar şu kulaklık konusund hiç yanıt yok galiba kimsenin bu bilgiye ihtiyacı yok veya sorunu halletti ses çıkarmıyor ha

Sağolasın çok işime yaradı

• birisi sagem in kulaklığı oluyor falan dedi bi konuda ama. nerde hatırlamıyom.
  • orjinal mpx200 batarya bulabilen hala yokmu arkadaslar,yani heryerde batarya omrunu uzatmak icin farklı seyler yazıyo,ama hic birinin bi *oka yaradıgı yok,bu telefon pili tuketmiyor,direk hortumluyor,onun icin bosuna tekrar tekrar flash falan atmayın,ya daha oncede konustugumuz gibi hep beraber dısardan getirtelim,veya arayıpta sagda solda bulan arklar bilgilendirsinler
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.