Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: UzayMaymunu

word formatındaki bir e-book'u bu telefonla rahat bir şekilde okuyabilirmiyim?
    11 defa sordum ama cevap alamadım

soru garip keza word formatında e-book garip bir tanım word dokümanı okuyabilirsin pdf okuyabilirsin ama word formatında e-book un ne olduğunu bilmiyorum
  • Merhaba. Arkadaşlar telefon hakkında bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi? Yahoodan maile bakmak istediğinizde Explorer versiyonu düşük diyor.Explorerin yüksek versiyonunu nereden bulabilirim.Lütfen!!!
  • Benimde bir sorum olacak şu Force charge konusunu biraz daha incelemek gerek kanaatindeyim...
    Super_moto__2 cartman versiyonunu kullanıyorum(W2003) Pil şu şimdilik 2 gün idare ediyor, gece kapatınca 3...

Fakat Telefonu alır almaz (tam şarjda olmasına rağmen) w2003 kurduğum için içime bir kurt düştü acep 4 güne çıkarabilirmiyim diye...

Açıkcası Force Charge merakımı cezbetti, dibine kadar şarj edip force charge deyip tekrar şarjı taktığımda bir etkisi olmuyor.

Nasıl kullanıldığı ve hangi amaçla konduğu konusunda pek bir bilgi bulamadım... Sizin bir bilginiz var mı?
  • arkadaslar bizim ark almıştı bunu gecen pazar ve bu cuma eline hepsiburadadan ulaştı
    bugun elemanı gördüğümde teli inceledim elemaN aldıgı gun 24 saat sarj a takmış bugun pzt ve cmt den beri pil seviyesi power management dan baktıgımda çok az gitmişti ayni 6 da biri ya da 6.5 de biri kadar anca gitmişti ve kıyak ürün aldım dedim ben de buradaki şikayetleri duyunca
  • ben .net ile smartphone sdk kullanamak için bu cihazı aldım. sanırım bu yüzden 2003 kurmak zorundayım(bildigim kadarıyla 2002 de .net çalışmıyor)
    hangi 2003 sürümünü kurmalı? tam olarak dosya adı verebilirmisiniz? elim de bir kaç dosya var. mümkünse tecrübelerinize dayanarak tavsiyede bulununuz.
    Forced charge nedir? nereden nasıl yapılır? açıklarsanız sevinirim?
    upgrade yapmadan önce nelere dikkat etmeli?
    ayrıca downgrade yapmak istersem img nerede bulabilirim?

elimdeki imgler
    SUPER_MOTO_2_MPX200(2003).img
    BEN6-0630-012.img

cevapları bekliyorum.
  • tele wm2003 kurmak istiyorum ama elimde bu forumdan bulduğum bi yazı var ve onda kablo ile kurulum yapılacak diyor ben bu kurulumu kablosuz yapabilirmiyim kızıl ötesi ile yada yapan arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatırlarsa çok harika olur....
  • Merhaba,

Lutfen soylermisiniz; telefonumdaki contact'lari nasil bilgisayara aktarabilirim ve bilgisayarda cesitli duzeltmeler yapip nasil tekrar telefonuma aktarabilirim ?

Bunun eldeki standart yazilimlarimizla yapabiliyormuyuz yoksa yeni bir yazilim mi gerekiyor ?

Eger gerekiyorsa, hangi yazilimi onerirsiniz ?

Saygilarimla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pmmor

tele wm2003 kurmak istiyorum ama elimde bu forumdan bulduğum bi yazı var ve onda kablo ile kurulum yapılacak diyor ben bu kurulumu kablosuz yapabilirmiyim kızıl ötesi ile yada yapan arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatırlarsa çok harika olur....

Kablosuz yapamazsın , flash kablosuz atılmaz ..

Çünkü düşünürsen, flash atılırken IRDA yazılımı bile kaldırılıp tekrar yükleniyor, bu durumda IRDA ile flash atamazsın degil mi?
    Saygılar
  • arkadaşlar

dan yükleme yaptım
    ilk basta acılmıyor gibi falan oldu
    pil çıkar falan yaptım
    biraz geç açıldı
    sonra normal biçimde açılmaya basladı.

ama şu forced charge olayını iyice açıklayacak bir arkadaş var mı?nedir?nasıl yapılmalıdır?

teşekkürler
  • Merhaba, ben yukaridaki soruma henuz cevap alamadim. Bilgisi olanlar ilgilenirlerse sevinirim.

Bu arada asagidaki link telefonu kurcalamak isteyenler icin ilginc olabilir.

http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/dnsmtphn/html/devappsp.asp
  • tuğrul direk olarak senkronizasyon ile yapabilmen gerekir bilgde outlook varsa orda kişiler diye biyer var oraya geliyor isimler ordan düzenleyip tekrar senkronizasyon yaparsan olur galiba tekrar yollamayı hiç denemedim ama...
    negative teşekkür ederim.
  • http://www.mpxzone.com/inside_mpx200.php

adresindeki dosyların her birinin ne olduğunu bilen var mı?
    yada hangisi 2002 image'ı?
  • ben bugun alacaktım normalde ama metroda bitmiş aradım fakat iyi şartlarda bulamadım. world cardla peşin fiyatına satan bi yer biliyor musunuz? 400 e kadar yolu var. neyse bu sagem olayına kafam takıldı deneyen başka arkadaşlar var mı süper bi şey bence.
  • PMMOR; cevabin icin cok tesekkur ediyorum.

Ancak bilgisayarimda Outlook yok. Contact senkronizasyonunu baska turlu nasil cozebilirim ?

Saygilarimla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: subuti

ben bugun alacaktım normalde ama metroda bitmiş aradım fakat iyi şartlarda bulamadım. world cardla peşin fiyatına satan bi yer biliyor musunuz?

www.estore.com da worldcarda peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlar. (367YTL)
  • Merhaba arkadaşlar..

GPRS kullandıktan sonra G harfi nasıl yok ediliyo bilen var mı? (Çünkü az da olsa işlemciden yiyor ve pili etkiler diye düşünüyorum.)

Diğer sorum da şu: Bu cihaz RS MMC hafıza kartlarıyla çalışıyor mu? SD veya MMC kartın farkı nedir? Bi de bu kartları takınca dışarda mı kalıyor bi ucu :) Bilenler ve bu hafıza kartlarından anlayanlar varsa biri cevaplasın lütfen. (RS MMC = MMC - "multimedia card"ların küçük olanları)

(Bu arada Ext. LCD Style1 yapınca ne güzel tarih falan gösteriyo di mi, yanında da analog saat :))
  • selam,belki bazı arkadaşların dikkatini çeker düşüncesi ile size bir programdan bahsetmek istiyorum. dosyayı airfagev.com dan çekebileceğiniz gibi e mule den de direk full versiyonunu indirebiliyorsunuz. programın adı xbar. en son versiyonu 2.4 yazılımın. kabaca yaptığı şey task manager gibi açık programların hepsini kendiniz kapatabiliyorsunuz. tek yapmanız gereken uzunca mavi tuşa basmak, gelen ekrandan kapatmak istediğiniz programı seçip geri tuşuna basmak. yani şu navigasyon tuşlarının sağındaki tuş. home tuşunun yanındaki adı artık neyse. bu sayede telin arkasında çalışan progları kapatarak pil ömrünü uzatabilirsiniz. benim zaten pek şikayetim yok ama bunlarla beraber 2-3 gün gidiyor. haberiniz olsun
  • tugrul sende mpx200'ün kurulum cdsi varsa onda var yada biyerlerden office cdsi alıp kurarsan outlook olur başka program bilmiyorum.
    bu arada task manager nasıl kullanılıyor bende bişi görünmüyor...
  • Arkadaslar ben bu forumu uzun suredir kullanmiyorum ve goruyorumki cok faydali bilgiler var. Fakat, yanlis anlamayin; amacim kotulemek degil. Ancak bu is boyle olmayacak gibi.

Elimizde guzel bir cihaz var ve herkesin ogrenmek istedigi / takildigi noktalar mevcut.

Bu kadar insani ve degisik konuyu bir tek noktada toplayip kisitlamak bence yanlis. Gorebildigim kadariyla soru soranlar, net cevaplara ulasmakta cok zorlaniyorlar.

Chat, forumlar, aninda mesajlasma yazilimlari ve odalari vs. konusunda benden cok daha fazla bilgi sahibi olan kisiler mutlaka vardir aranizda. Lufen bir seyler yapin. Ne bileyim, birisi host /server vs. filan bulsunda aninda mesajlasabilelim ve sorularimiza cevap alabilelim. ICQ, MSN ve benzeri birseyler olabilir. Aninda mesajlasmak isteyen insanlar en azindan birbirlerine birseyler sorabilsinler. Bir MPx200 community gibi birseyler olabilir. Ama ne olursa olsun aninda mesajlasma olmali.

Rica ediyorum birseyler dusunun. Lutfen birlikte dusunup, belli bir sonuca baglayalim.

Isteyen herkes bana bu konuda ulasabilir :

MSN : tugrul_karan@hotmail.com
    Yahoo : tugrul_karan@yahoo.com

En azindan birseyler paylasmak isteyenler lutfen bana birsekilde ulassinlar ve ne yapacagimiza birlikte karar verelim.

Saygilarimla,

Tugrul Karan

• Arkadaşlar 2003 teki pil ömrünün uzamasının ağırlıklı bir nedeni Sd/MMC kartları sadece gerektiği zaman çalıştırması... 2002 de devamlı olarak çalıştırdığı için pil ömrü baya bir kısalıyor. 2002 kullanıcılar benden size tavsiye Sd/mmc kartlarınızı gerekmediği zaman çıkartın. Ayrıca ben sandisk ultra2 512mb sd kullanıyorum ultra 2lerin bir özelliği normal sd kartlara göre çok çok az enerji tüketip çok daha hızlı olmasıdır. 2003 kullanıcıları ULTRA 2 kart kullanırlarsa pil ömürlerinin çok daha uzadıklarını göreceklerdir.
    Arkadaşlar bu arada wm2002 ve wm2003 versiyonunu arayıpta bulamayanlar msj atsın sizlere yollayabilirim.

Elinde wm2002 veya wm2003 için Word Exel programı olan var mı? Çoooookkk acil!!!!!!

smartphone 2003 için yazılım:
    http://www.topfiles.net/ebay/mpx200/2003333/MX2004.rar

smartphone 2002 için yazılım:
    http://www.topfiles.net/ebay/b___3991/MXFLG2.rar
    (şifre: download14)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet81 -- 7 Aralık 2004, 14:58:36 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.