Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2003 turkcell gprs sorununa yardim edicek birisi araniyor...
  • tel.inasil yedekliyoruz bilen varmi etrafta smartphone backup diye bir program var fakat kullanmayi beceremedim. daha basit baska program bilen varmi? benim tel.inde pil ömrü 8 saat gidiyor 2003 yukledikten sonra bu hale geldi maalesef. servise gittim 15 gün kullanin batery kendine gelecektir 15 gun sonra getirin dediler ama daha falza tahammül edemiyorum.
  • arkadaşlar,
    bu telefonun çin malı yan sanayi mikrofonlu kulaklığı izmir çankyada 3 milyona (pazarlıkla 2ye veriyolar) alabilirsiniz. ama ses kalitesi düşük. teneke gibi ses veriyor. ayrıca izmirde bilgisayar çarşısının altındaki motorola servisinin dediğine göre orjinal kulaklık bu hafta içinde gelecek ve fiyatı 18ytl olacakmış.
    ama az sayıda geleceği için çok çabuk bitebilir. çünkü e398 ve v600 le aynı kulaklığı kullanıyor. dolayısıyla talipleri sadece mpx200cüler değil.
    izmirli arkadaşlar için motorola servisinin telefonunu veriyorum;
    4255551 setfon
    ayrıca yan sanayi yedek pil ile ilgili çalışmalarım sürüyor. haber alırsam size iletirim

• Mpx200'de word dosyaları değiştirilebiliyor mu?
  • sim manager var... her seyi yapiyor...
  • nerde buluruz bu sim manager ı kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemoka

tel.inasil yedekliyoruz bilen varmi etrafta smartphone backup diye bir program var fakat kullanmayi beceremedim. daha basit baska program bilen varmi? benim tel.inde pil ömrü 8 saat gidiyor 2003 yukledikten sonra bu hale geldi maalesef. servise gittim 15 gün kullanin batery kendine gelecektir 15 gun sonra getirin dediler ama daha falza tahammül edemiyorum.

Nasi yani 2003 yüklüyken servise gittin ve garanti dahilinde baktılar mı telefona?

İlginç....
  • arkadaşlar mp3 player ı nereden çekebilirim ?
    bide 2003 ü yükledikten sonra kızılötesi uçtu bunu nasıl geri getirebilirim ??????
  • http://betaplayer.corecodec.com adrsinde betaplayer var.. divx ve mp3 için...
  • Merhaba. Bu siteden programı indirebiliyoruz. Ama nasıl sığıyor SD karta bir film.
    Ayrıca birşey daha sorucam. Yahoo da mailime bakamıyorum. Explorer düşük versiyon diyor. Bunun yüksek
    versiyonu nerden bulunur bilen var mı?
  • Turkcell 2003 gprs bağlanti sorunu yasiyorum hello moto_2 yükledim ayarlari yaptiğim halde gprs işareti ciktiği halde internet bağlantiniz yok diyor yardim olucaklardan sonsuz teşekkür
  • 2003 ü yükledikten sonra kızlötei gitti, nasıl yükleyebilirim...?????
  • Şu anda kaç tane 2003 sürümü var? (Generic,HelloMoto....)?
    GsmFix, Gprs fix ne zaman ve hangi sürümlerle gerekiyor ve neden gerekiyor?
    Farklı 2003 sürümlerini yükleyenlerde pil ömrü nasıl oldu...
    Sonuç olarak hangi sürümü yüklesek daha iyi olur? Turkcell GPRS kullandığımız da göz önüne alınırsa?
    Bu arada daha önce bir arkadaş şunu yazmış ne dersiniz?
    "MPX200 ve 2003 ROM için MMS Desteği
    Windows Mobile2003 için MMS clienthttp://www.jataayusoft.com/DcMMSC.htm VOQ telefonlar bunu kullanıyor"
    Başka bir arkadaş da şu linki vermiş türkçe desteğiyle ilgili olarak:
    Windows Mobile 2003 Türkçe Emülasyonu Türkçe desteği ekler
    Link
    http://download.microsoft.com/downl...e%20-%20TRK.msi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theos -- 6 Aralık 2004, 15:46:54 >

• vlla arkadaşlar bende biyerde okudum bu tel de bi sorun olmuş ve tel satıştan kaldırılmış fln diye aman ha arkadaşlarımızın canı yansın istemeyizyani yenisini mpx220 yi beklemek daha uygun olur bence
  • arkadaşlar okyanus gibisiniz açıkldıç boğuluyorum.Bravo valla
  • Arkadaşlar malum durum nedeniyle konular birbirine girmiş durumda ... sorular cevaplar derken bişi anlaşılmaz oldu ... en azından soruları elimden geldince temizliyim dedim...
    Gelelim cevaplara...
    theos >
    benim gördüğüm 2 tane 2003 sürümü var biri moto biri moto2 olan moto2 de dil desteği var (tabii türkçe için diil) fix gerektirmiyor
    diğeri multilingual diil fix gerektiromuş ...ben moto2 yi kurmuştum...

Valla pil herşekilde az gidiyor .. inşallah cemoka nın dediği doorudur.

2003 kurduktan soora giden resim programı ve mms için iki program cdsinde var zaten onları kurmak gerekior , kurdum ama denemedim mms i .

O "Windows Mobile 2003 Türkçe Emülasyonu Türkçe desteği ekler " dediğin SDK için ... yinede bi bakıcam dosyaya...

ato > Turkcell GPRS sorunu için ilk sayfada negative in dediklerini yaptınmı? yaptıysan bi de şunları dene...

Settingsten data connections a gel Sağ işlem tuşu ile menu den edit connections u seç oradan GPRS connections u seç orada yaptıysan bi tane TurkcellGRPS için seçenek olması lazım , varsa sil ve menu den add de.
    Description a TurkcellGPRS de , Connects To ta The internet de , Access pointe internet de i username ve passworde gprs yaz ve done (sol işlem tuşu) a bas 3 defa gelen ekranda intenet connection u da passthroug yap ki senden habersiz GPRS açılmasın ...
    ok? bi sorun olursa yazarsın yine...

cemoka > yedeklemek için aslında sunnysoftun backup programı en iyisi bence ama çalışmıo ipaq de kullanmıştım ama smartphone sürümü hata verio ... bende sprite backup kullanıorum , trial ama zaten backuplıycaam yada restore ediceem zaman yeniden kuruyorum zaten bu sıralar 10-15 gün bi işletim sistemi durmadıı için sorun olmuo ama du bakalım. programı netten bulabilirsin heryerde zaten trialini heryer verir...

ghost1 > Word dosyalarını değiştiren program görmedim (beleş olarak yani) ama tüm office dosyalarını görüntüleyebilirsin pps ler dahil (access db yoktu sanırım ama neyse)

Knightfall > Sim manager neyi yapıo ..? daha kurmadım ondan soruom ...herşeyi dediğin ne yani? yedekleme olayımı?

mubumu > mp3 ve benzer şeyler için nette ara bulursun herşeyi ... forumu da arasan görürdün gerekli linkleri biraz araştır.
    IRDA için beam leri açtınmı? ve irda ile ilgili sorun tam olarak ne ... activesync mi yoksa normal dosya transferimi olmuo?

cobra060 > Arkadaşım koca film (artık kaça kaçsa) konurmu SD karta ... onu aletin ekran çözünürlüğüne indirip ööle atıcan hem daha hızlı olur hem az yer kaplar yoksa ooo 1.5 gb lık film atılırmı hiç bunun için forumda araştır speedstep in makaleleri var onlardan bak ok?

magu > tabii 220 daha iyi olmalı ama 350 milyona bunu alacak olan da olacaktır artık ne kadara olacaksa onu alacak olan da ...
    ve şu gerçekki bu telefon türünün ilk kullanılabilir olanı yani normal bazı sakatlıkların olması ... bence pil dışında hiçbişi sorun diil ...
    fazlasıyla değer yani

trenman > güzelim sende fazla açılma olsun bitsin

• MPX200'üm var, wm2003 yüklenmiş durumda,bilgisi olan arkadaşlara benim bazı sorularım olucak,cevaplarsanız sevinirim,şimdiden teşekkürler.

1-Forced charge olayını okudum önceki mesajlarda, bu nedir ne iş eyarar ve sürekli yapılabilir mi? yoksa zarar mı verir tele?
    2- yeni hafıza kartı olarak ne tavsiye edersiniz? Nerde ve kaça bulunur?
    3-banka wap sitelerine girmek için gereken ayarları nasıl yapabiliriz? örneğin işbankasının ayarlarını yapıp siteye girenvar mı ?
  • servise gitmeden önce 2003'ü kaldirip 2002 kurdum
  • cemoka > şu an kaçıncı gündesin bu arada
  • 2002 sürümünü nerden çekebilirim acaba ???
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.