ben mpx200 telefonuma windows mobile 2003'ü yükledim ancak email ve mms ayarları silindi şimdi sadece sms kısmı çalışıyor telefonuma email ve mms programlarını nerden yükleyebilirim bilgi verirsen sevinirim cd deki mms programını yüklemiyor
arkadaşım o alete bt ve camera haricinde wireless cart ta takılıyor....
bu aletin 2. elini 600'e satıyorlardı adam alırken pazarlık yapıyordu yai bu telefonu ben metro'dan aldım ebn alırken bile bu telefon sırf ucuz diye alıp bi köşeye koyaak olan 10 kişi geldi ve telfonu aldı 3 kişiyede orada aldırdım
eğer kameralı ve bt özelliği olan birisi bunarlı ne akadar kullandığını söylerse sevinirim 350 milyona alabileceğin hangi telefonda bt var kamera var bu normal bi telefon değil smartphone yakında da hiçbir yerde bulamazsın al bi köşede dursun
şimdi sen 6600 yada 7610 alsan adamlara 2. el olark kaça satacaksın kaç para aşağı satacaksın bu telefonun 2. el olarak satsam çok fazla bi zararım olma hele anlayan birie sattığım zaman üzerine kar bile koyarım
ben 6600 aldım 650'ye 1 hafta sonra sattım 650'ye alan kişi tanıdığımdı abimdi ama başka birine satsam 500 milyondan fazla vermezdi hele gidipte dükkanlara satsam 400 milyon derlerdi oda en fazla şimdi telefon 450 milyon sıfır
nerden baksan 200 milyon zararda olacaktım ki bu telefon BT ve kamerası var diye alınıp satılıyor ama ne kamerası bi işe yarıyor nede bt'u mpx200 üzerinde ablo var ve kablo ile şarj da oluyor....
yani merak etme bu telefonu alan kişini çok zararı olmaz diğer telefonlarda alıp satarken ne kadar zarar ediyorsanız bnda daha az zarar edersiniz...
yani al telefonu kullan zaten kullandıkça satmak istemezsin....
resimde gördüğün aletide motorola'da bulabilirsin sanırım hafıza cartını çıkarmaya gerek kalmıoyr böyle aletlerde hafıza kartı takılıyken takılabiliyordu benim bildiğim...
engineering menu için verilen komutlar 2002de çalışmıyor.
az önce giden mesajlar telefonun neresinde yer alıyor diye anlamsız bi soru sormuştum fakat çözdüm..
birkaç sorum daha var..
- Telefon hafızasını nasıl yedekleyebilirim, mesajları özellikle tabi.. - Telefonumda kayıtlı profil'i yedekleyebilirmiyim? - bir sim kartımdan contact listemi diğer sim kartıma kopyalamak istiyorum, Rehberimdeki numaraları nasıl telefon hafızasına kopyalayabilirim? Tabi sonra da oradan diğer sim kartıma? - Forced charge seçeneğini seçip telefonumu şarja bıraktım ancak saatler geçmesine rağmen bataryam haala dolmakla meşgul, pil problemim tekrar nüksetti, anlayamadım?
quote:
Orjinalden alıntı: erhan21
ben mpx200 telefonuma windows mobile 2003'ü yükledim ancak email ve mms ayarları silindi şimdi sadece sms kısmı çalışıyor telefonuma email ve mms programlarını nerden yükleyebilirim bilgi verirsen sevinirim cd deki mms programını yüklemiyor
2003 de MMS maalesef henuz mevcut degil... Mail icin, inbox'ta menuye girip, add accounts diyeceksin ve email hesabını ekleyeceksin...
Arkadaşlar bu telefona verdiğiniz toplam para 330 milyon o yüzden o kadarda ayrıntıta girmeye gerek yok 1-bu paraya hangi telefonu alabileceğinizi düşünerek alırsanız pahalıya almadığınızı görecksiniz 2-kamera zaten bir işe yaramıyor 640*480 vga modunda çektiğin dijital fotodan hayır gelmez bt nin olmaması dezavantaj tabiki 330 milyona bu kalitede bir telefonda bt beklemek haksızlık olur 3-Arkadaşlar bu fiyat düşüşün ardında art niyet değil satış pazar stratejisi aramak lazım ( Fabrikanın elinde kalmış bile olsa bu fiyat düşüşü tüketici lehine ) 4-Zengin program seçme şansınıza sahipsiniz 5-Ekran çözünürlüğü çok iyi Ben özellikle kamera olmasında çoluk çocuğun eline geçmesin diye bu telefondan alıyorum zaten kullanmayı beceremeyen hemen sıkılacağı için belli bir seviyenin üstündeki insanlar kullaacak dezavantajı: Biraz kaba olması ve pil şarjın az gitmesi (Yedek pil ilede bu sorun giderilebilinir =
merhabalar!
1. internet explorer la internete veya wapa girildikten sonra programdan çıkmama rağmen sağ üst köşedeki g işareti devam ediyor ( sanırım internete bağlı olduğunu gösterio) 2. banka ayarları nasıl yapılıp girilebilicez? 3. office programları crack li olarak bulabilen varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: dostc
merhabalar!
1. internet explorer la internete veya wapa girildikten sonra programdan çıkmama rağmen sağ üst köşedeki g işareti devam ediyor ( sanırım internete bağlı olduğunu gösterio) 2. banka ayarları nasıl yapılıp girilebilicez? 3. office programları crack li olarak bulabilen varmı?
sağ üstteki g harfini kırmızı görüşme sonlandırma düğmesine bir kaç kere basarak kaldırabilirsin
YEDEK PİLİNİ BULUPTA ALAN ÇIKMADIMI ARKADAŞLAR BEN İZ ÜZERİNDEYİM AMA 40M CİVARINI BULUYOR SANIRIM..
ya ben bu telefonda )( _ şu işareti yapmayı bulamadım sing in yaparken falan deli olcam yardım edin nolur ah bide yokmu şu mms ayarları
quote:
Orjinalden alıntı: berker
Arkadaşlar bu telefona verdiğiniz toplam para 330 milyon o yüzden o kadarda ayrıntıta girmeye gerek yok 1-bu paraya hangi telefonu alabileceğinizi düşünerek alırsanız pahalıya almadığınızı görecksiniz 2-kamera zaten bir işe yaramıyor 640*480 vga modunda çektiğin dijital fotodan hayır gelmez bt nin olmaması dezavantaj tabiki 330 milyona bu kalitede bir telefonda bt beklemek haksızlık olur 3-Arkadaşlar bu fiyat düşüşün ardında art niyet değil satış pazar stratejisi aramak lazım ( Fabrikanın elinde kalmış bile olsa bu fiyat düşüşü tüketici lehine ) 4-Zengin program seçme şansınıza sahipsiniz 5-Ekran çözünürlüğü çok iyi Ben özellikle kamera olmasında çoluk çocuğun eline geçmesin diye bu telefondan alıyorum zaten kullanmayı beceremeyen hemen sıkılacağı için belli bir seviyenin üstündeki insanlar kullaacak dezavantajı: Biraz kaba olması ve pil şarjın az gitmesi (Yedek pil ilede bu sorun giderilebilinir =
çok saçma bi düşünce valla 3650 varken 1000küsür fotoğraf çektim çoğunu fotoğrafçıda bastırdım.. çektiğim resimler harddiskimin bi köşesinde 10.sınıfımın bi hatırası olarak duruyo.
quote:
Orjinalden alıntı: wasabie
ya ben bu telefonda )( _ şu işareti yapmayı bulamadım sing in yaparken falan deli olcam yardım edin nolur ah bide yokmu şu mms ayarları
# tuşunu basılı tut.
s
quote:
Orjinalden alıntı: do9uz
quote:
Orjinalden alıntı: dostc
merhabalar!
sağ üstteki g harfini kırmızı görüşme sonlandırma düğmesine bir kaç kere basarak kaldırabilirsin
Bu arada o G harfi yanlış bilmiyorsam GPRS bağlantısının o anda aktif olduğunu gösteriyor...Böyle diyince bazı arkadaşlar yanlış anlayabilir; Yani G varsa bilgisayardan dialup bağlanmış gibi(bağlanınca görünen saatin yanındaki mini monitor ekranları gibi düşün G'yi ) bir durumdasın demektir ancak panik yapmaya gerek yok çünkü GPRS'in zaten bağlı olduğumuz süreyle işi yok indirdiğimiz KB'a bakar olay... Ve sanırım her iki tık arasında GPRS bağlantısını kurup kapatma gibi bir olayın istenmemesi nedeniyle durum bu şekilde -ve doğrusu da bu - Ama sizin kontrolünüz dışında bu durum meydana gelmiş se o zaman panikleyebilirsiniz
Yaw arkadaşlar Bu GPSR bağlantı logunu tutan , ne girdi ne çıktı ya bakmak için sizler hangi programı kullanıosunuz? ben Imeter kullanıom diycem ama pek düzgün çalışmıo.
Bu arada hazır elime almışken bende şu pil maceramı anlatiim son durum itibariyle .
1. gün ....Alır almaz 10 dk şarj ettim açtım , baktım full gösterio notbua taktım Bide ne göriim notebooktan şarj alıo ... iyi dedim epey bööle kullandım 2003 falan kurdum sonra pilini bitirecek kadar (aslında amacım bu diildi ama bitio işte ) mp3 dinledim 5-6 saat ya gitti ya gitmedi ... sooraa..
2. gün ....Normal (2-3 saat) şarj ederek kulaklık aramaya çıktım 5-6 saatte uyarı vermeye başladı (yine 1-2 mp3 dinlemişimdir dayanamayıp)... geldim pc ye taktım usbden bi sürü program kurdum falan filan yine dolduktan sonra oyun oynadım mp3 dinledim derken gece bakmadım durumuna ama şarjaa taktım -adaptöre- ve yattım kalktımmmmm
3.gün .... Herşey iyi hoşta anormal (gerçi ben razıyım yinede) kısa sürede bitio neetcez diye yabancı forumları taradım adamın birinin efsaneleştirdiği o 2002 romunu bulamadım ben6-630-012 mi ne öyle bişiydi (ilgilenenler forumda aratsınlar 4 saat gidio muhabbetinin ordaben .bulamadım belki siz bulursunuz - yada bulmuşsunuzdur....) bende başka bir iki 2002 romu aldım ama bişi yapmadım bu sefer alete... İyi ce ...geberene kadar açıp kapattım ... sonra *#**364# den girdiğim menüden force charge ı seçtim - işe yaramış gibi görünmüyo bana ama neyse...16 saat kadar şarjda tuttum ... sonra pc ye taktım (bu arada hep şarj 100% olduktan sonra çıkarıp taktım adaptörlü şarj aletinin ucunu bu olayı 4-5 defa tekrarladım her şarj edip 100½ gördüğümde.) *#**372# ile girilen menüden bataryanın durumuna baktım falan derken 100% ken artık dayanamayıp .2002 yi flasladım ve test sürüyor... hala bitmedi şarj ... 18:00 dan beri 10 görüşme ,10 dk mp3 dinleme ve 2 saatte ekranı hiç söndürmeden kullanımım ile -10 saat olmuş-
AAAAND the bataryanın geldiği son durum iiiisss....
Maalesef %28 ... yani bilmiom balki otutup 2002 den soora bi ton program kurmasam çok fark edermiydi acaba ? 3 saat ekranı hiç kapatamadım alet ama bilmiom görcez neler olacak ilerde...
demek bataryadan herkesin ağzı yanmış...ya peki yedek pil alan hiç yok mu??fiyatı ne kadardır acep..
???
dun bende ikinci defa 2003 kurdum,batarya %100 doluydu,flashlarken hic vakit kaybetmedigim halde,islem bitip telefonu actıgımda bataryanın %95 oldugunu gordum ,yani flashlama islemi sırasında illaki pilin bi kısmı bitiyor,bu yuzden 2003 acılana kadar doluluk oranının %100 kalması imkansız gibi ...aynı sey 2002 ye downgrade yaparkende olacagı icin bence flash islerine hic girmeyin derim...
birde pili ekonomik kullanacagım diye aman sunu yapmayayım,aman ekran isigi 5sn olsun gibi onlemler cok sacma bence...biz bu teli niye aldık yawwww ,catır catır butun nimetlerinden yararlanmak icin tabikide,kim sadece gorusme yapmak icin alırki bu teli...bu yuzden yedek batarya olayı ŞART arkadaslar,bi yerderlerden bulabilen arkadaslar varsa lutfen bildirsinler gidip alalım derim,elimizi korkak alıstırmayalım yani
YA ARKADAŞLAR TEL.REHBERİNE YENİ KİŞİ EKLENDİĞİ ZAMAN BUNU TEL.E KAYDEDİYOR.BUNU SIM KARTA NASIL ATABILIRIZ....????
sim kartla ilgil bir menu var sanırım.
peki nerdedir bu menu...aslında telefon noyu kaydederken sorması gerek sim.mi ? tel.mi ? diye ama...