Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi babayiğit çıkıp da toplu getirse daha uygun olur. (Kargo masrafı azalıyor.)
    İşlem şöyle olur:
    -Getirecek arkadaş adresi verir. Millet bakar beğenir (ulan bildiğin pil neyini... )
    -Sonra alacak olanlar bi listeye adlarını kaydederler.
    -Listedeki kişi sayısına göre fiyat biçilir.(Kişi başı 34.500.000 gibi)
    -Paralar arkadaşın hesap numarasına yatar. (Bundan önce güven gerektiği için o arkadaş cep tel., adres verir.)
    -Yatıran kişi sayısına göre kişi başı ücrette bi değişiklik olursa onlar da ürünü o arkadaştan teslim alırken elden verilir (1-2 milyon - Dekontu da unutmadan... :))
    -Bu iş olsa olsa İstanbul içi olur.

quote:

Orjinalden alıntı: CHATPATH

yaa bu telin bataryasının fiyatı amazonda 19$ getirtemezmiyizki acaba

• kelkitli dediğin olabilir bir ebay.com bakayım orada 10 paketler halinde satılıyo olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr_Nietzche -- 5 Aralık 2004, 8:37:27 >
  • Bende telefonu yeni alıcam birde batarya alıcam bir tahtakalede tanıdık bir toptancılara bakayım ben size haber ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

@corvette : Karar budur ve başlık bu şekilde gidecektir ..

Ayrıca şunu belirtmek isterim ki tek itiraz eden sendin ..
    Böylesi daha iyi oldu, bak mobil cihazlar bölümü sırf Mpx200 başlıkları ile dolmuyor ..

Ek olarak belirteyim, hep üst konu kalmayacak bu başlık, bu aralar başlık yogunlugunu tek başlıga azaltmak için böyle bir şekil çizdim, ilerde başka telefon için aynı durum olsa, onun için de aynı uygulama yapmayı uygun görüyorum artık ..

Saygılarımla..

Bence de an azında pil olayını başka bir başlıkta toplayalım.
  • quote:

Bence de an azında pil olayını başka bir başlıkta toplayalım.

arkadaşım pil olayının nedeni yanlış ve acele davranmadan yazıları souna kadar okunmamısından oluyor....

önceki başlıkların hepsini okudum tek tek oradan biliyorum.....

bi onları okuyunca sorununu çözebilirsin....

sorun OS'un ilk açıldığı andaki pil seviyesini tam olarak &100 olark full olark algılaması nedeniyledir...
    1-2 kullanımdan sonra telefon tam full sarj olmuşken
    %100 dolu iken 2003 kurun yada hatr format atın
    bilgiler silinir ama OS'Umuzda telefonun batarya seviyesini %100 iken %100 olarak algılayaktır ve normal olarak çalışacaktır....

OS dediğim şey telefonun işletim sistemidir haberiniz olsun....
    ama mpx pil için ayrı 2003 kurma için ayrı adam akıllı konular için başlık açılsın
    eski konularda özellikle gerçekten işe yararyan konular üst konu olarak sabitlensin
    millet 2-3 sayfalara bakmadan başlık açabiliyor...
    kolay gelsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliter -- 5 Aralık 2004, 9:37:10 >

• Telefonun fiyatı 200 küsurlara düşücekmiş çok yakında diye duydum. Doğru bir haber mi söylenti mi emin olamadım. Eğer haberin aslı varsa almak için biraz beklemek lazım sanırım.
  • Bence de üst başlıkların çeşitlenmesi lazım, aklıma gelenler;

mpx200 - Yeni başlayanlara
    mpx200 - Pil sorunu
    mpx200 - Temalar
    mpx200 - Programlar
    mpx200 - Aksesuarlar

Bu arada önceki mesajlarımın devamı olarak.. İlk uzun şarjımdan sonra 20dk hoparlörden mp3 dinleme, ~1 saat kurcalama dahil olmak üzere pil 16 saat dayanmıştır.
  • hala 2003ü nerden indireceğini bulamaynlar için bi hatırlatma yapıyım
    http://www.karambol.com.tr.tc - mpx200 özel bölümü
    ayrıca worms world party full sürümüde indirebilirsiniz.
  • ilgilenen arkadaslar icin

THE ENGINEERING MENU FOR MPX200

* # * * 8 3 7 # Version info
    * # * * 3 7 2 # FQC
    * # * * 3 6 4 # Engineering menu
    * # * * 2 6 6 * 0 # Set as data COM port
    * # * * 2 6 6 * 1 # Set as log COM port
    * # * * 7 9 7 # Time to failure timer & Power down code
    * # * * 2 2 6 3 * 0 # Set to default Band
    * # * * 2 2 6 3 * 1 # Disable GSM Band
    * # * * 2 2 6 3 * 2 # Disable DCS Band
    * # * * 2 2 6 3 * 3 # Disable EGSM and DCS Band
    * # * * 2 2 6 3 * 4 # Disable PCS Band

Yardim 2003 de gsm fix yüklediğim halde turkcell gprs yapamiyorum
  • ben tekrar 2002 ye dondum oh be pilim artik 8 saatten daha fazla gidiyor.
  • nasıl döndün bea!,2002 firmware icin pm falan atabilrmisin?
  • Arkadaşlar mpx200 ve diğer motorola telefonlarının bütün
    WAP Gprs E-mail ayarlarını yapabilirsiniz.....

Mpx200 ile Explorer ile Html sayfalarıın açmak ve msn vs gibi programlarını kullanmak için.....
    sayfadaki internet ayarlarını yapın....

çok kolay hiçbirşey yapmanıza gerek yok....
    sadece seçin servisi devam devam diyin

bu konuda soru sromak bu sayfa ile gereksiz oluyor...
    www.motorola.com.tr adresini kullanın....
  • overnetten indirdim windows mobile 2002 generic dosyası
    ve pili cok uzun sure gidiyor.
  • pil yane telve aksesuarı olduundan yasak yollamıyorlar..
    quote:

Orjinalden alıntı: kelkitli

Bi babayiğit çıkıp da toplu getirse daha uygun olur. (Kargo masrafı azalıyor.)
    İşlem şöyle olur:
    -Getirecek arkadaş adresi verir. Millet bakar beğenir (ulan bildiğin pil neyini... )
    -Sonra alacak olanlar bi listeye adlarını kaydederler.
    -Listedeki kişi sayısına göre fiyat biçilir.(Kişi başı 34.500.000 gibi)
    -Paralar arkadaşın hesap numarasına yatar. (Bundan önce güven gerektiği için o arkadaş cep tel., adres verir.)
    -Yatıran kişi sayısına göre kişi başı ücrette bi değişiklik olursa onlar da ürünü o arkadaştan teslim alırken elden verilir (1-2 milyon - Dekontu da unutmadan... :))
    -Bu iş olsa olsa İstanbul içi olur.

quote:

Orjinalden alıntı: CHATPATH

yaa bu telin bataryasının fiyatı amazonda 19$ getirtemezmiyizki acaba

• merhaba arkadaşlar,
    yazılanlardan sonra ben de 2 gün önce bir tane mpx200 aldım.ilk gün telefonu kurcalarken file manager ve ses kaydedici özelliğini sildiğimi farkedince master reset yaptım,master reset sonrası file manager i cd sinden yükledim ama bu sefer de mms ve ses etiketi( sesli arama özelliği galiba ) özelliğini kaybettim.mms i cd den yüklemeye çalıştıysam da başarılı olamadım.sesli arama özelliği ni d enereden yükleyeceğimi bulamadım,bu konularda fikri olan var mı?
    şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar ben telefonu aldım
    pilini bitirdim
    sabah saat 11.00 gibi şarja taktım ertesi gün sabah saat : 09:30-10 gibi çıkardım....
    şimdi o saatten beri ekran ışığı sönmüyor ve bekleme konumuna gelmiyor
    en yüksek seste polifonik melodileri dinliyorum

henuz pc bağlantı olayına girmedim...
    nedeni pili tamamen doldurup boşaltmak ve en sonunda
    %100 dolu ike master rest yapmak yada 2003 yüklemek için....
    şu an pilin %75'i bile bitmedi
    gösterge olark alttaki yazının "t" harfinin hizasında...
  • arkadaşlar benden önce cevap yazan aradaşın lafını okuduktan sonra aklıma takıldı....

Benim telefona alındığından beri bi veri yazılmadı sadece sms ve telefon görüşmesi yaptım birkaç tane numara ve ajandaya not ekledim....

şimdi master reset atarsam
    makina ilk aldığımdaki gibi mi olur
    yoksa bazı prgramlar silinir mi?
  • arkadaslar mmc kartına hicbisey yuklemedigim halde 30 mbı dolu gorunuyor sebebi ne olabilir nasıl duzeltilie bilen varmı?

yada bu mmcye format atmanın bi yolu var mı?
  • Arkadaslar çok kisa ve acele bi sorum var bu save sent message gibi bi seçenek vardi mesaj ayarlarinda onu isretledim faka daha sonra yolladigim mesajlarin kopyasini telefonda bulamiyorunm acaba nerede yer aliyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oliter

blutooth camera olayında telfon eksik kalmış gibi gözükebilir ama birkaç hile ile
    camera bt ve wireleess uyumlu hale gelebilir tabi sadece biri olacak aynı anda hepsi olmaz....

arkadaşlar ben bu olaya taktım ya
    resimde de açıkça görülüyo ki bu telefona (fiyatı ne kadardır veya türkiyede bulunur mu bilinmez ama) kamera veya bluetooth özellikleri kazandırılabiliyor.
    Gerçi telefonda kızılötesi var onun için harici bluetooth apartı ve gereksiz olur ama kamera fena olmaz. Tabi çok büyük bi dezavantajı var. Resimden de anlaşıldığı gibi bu aletler kart yuvasına takıldığından sadece iç hafizası kullanılabiliyo. onun için birkaç resim çektikten sonra tekrar kartı takıp resimleri karta aktarmak gerekecektir. Bu yüzden de eziyet olcaktır.
    Fakat resim çekilmese bile zaten 500-600 milyona hem kamera hemde bu telefon alınabilir. o zaman kamera telefonlarınkinden daha kalteli resim çekebilir.
    Zaten bu telefonu almak tam bir kumar. Bir yandan açıkça belli ki güncelliğini yitirmiş bir telefonken büyük fiyat avantajı ve yazılım desteği ile aslında alınabilecek bir telefon. Sonra tekrar düşününce bir kulaklığı veya yedek pili bile kullanıcılarını "nerden bulabilirim" diye düşündüren bir telefon. Yani aynı anda hem birçok avantajı ve dezavantajı çıkartılabilir.
    Son tavsiye: Bu telefonu alacak kişiler telefonunu sürekli değiştiren kişiler olmamalıdır. Çünkü telefon zaten ucuz ve türkçe değil. 2. el piyasasında sadece nokiaların değerini bulduğu da düşünülürse alındıktan bir süre sonra satmaya kalkan biri değerinin çoook altına vereceğinden bence telefonu antika veya yedek olarak bir kenara ayırın daha iyi (yaşlı bir akrabanıza veya anne babanıza da türkçe menü olayına kakalıyamazsınız). Çünkü 2. el olarak satmak istediğinizde bt ve kamera yok üstelik türkçe menü değil dediğinizde telefonu çok ucuza kapatmak isteyeceklerdir.
    Bu forumdaki profesyonel kullanıcılar için bt veya kameranın bir önemi olmayabilir ama güzel türkiyemde insanların %90ı telefon alırken (belki hiç kullanmayacak olsalarda) en başta bu özellikleri soruyo. Satarken de sizin ne düşündüğünüz değil piyasada neyin rabet gördüğü önemli olacaktır!
    saygılar!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.