Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar menulerde buldum master reseti ama bişi sorucam master resetin sonuçları nedir, mesela bissürü kayıt girdim telefona isimler falan silinirmi acaba bilen veya deneyen varmı
  • Tabii ki her şey silinir. Ayarlar başlangıca döner. Yedekle...
  • birşeyi belirtmek isterim

neden mpx200 forumları tek foruma indirgeniyor

burada insanlar çorbaya döndü

bizi burada birleştiren makine çok kapsamlı bir makine

bu sebeple birçok tartışılan konu olması normal

nasıl k700i veya başka gelişmiş bir telefon ileilgili diğerlerinden daha çok forum olması normalse bu mpx200 içinde geçerli

şu olabilir aynı konular tek forumda toplanabilir ama bütün mpx200 cüleri tek forumda toplamak bu sitenin veya yöneticisinin çok yanlış uygulamasıdır

bunun bir an önce düzeltilmesini ben bir haber alma özgürlüğü olan insan olarak istiyorum

tabiki bu belli kurallar çerçevesinde olmalı

şimdi birkaç küçük tavsiye

risk almadan gidebileceğin yer bellidir

wm2003 yükseltmek risktir korunmak için eskisini yükleyebilecek çözüm üretmek gerekir

pil konusu görecelidir bu telefonu 2 sene kullanırsın onun içinde normal insan 2 pil ile bunu halledebilir

kulaklık konusunda ise 2.5 lik jacklara uyumlu orjinal motorolası 10 milyon piyasada radyolu olan ise 60-70 mil sanırım

taskmanager programı gerekli

smart explorer güzel program

sd kart gerekli 512 liği 50-60 dolar arası hepsiburada da mevcut

tekrar söylüyorum alın bu telefonu en azından yaşlandığında elinde antika bir alet olur torunlarına göstereceğin

• Eee kullananlardan da telefonun güzel yanlarını dinleyelim degil mi ?
    Kullananlar biraz da anlatsın telefonu bakalım ..

Bir telefonu sitedeki özellikleri okuyarak anlayamıyorsunuz, ya az da olsa incelemeniz gerekiyor canlı olarak, yada kullanan bir kısım kitleden telefonu dinlemek gerekiyor ..
  • @corvette : Karar budur ve başlık bu şekilde gidecektir ..

Ayrıca şunu belirtmek isterim ki tek itiraz eden sendin ..
    Böylesi daha iyi oldu, bak mobil cihazlar bölümü sırf Mpx200 başlıkları ile dolmuyor ..

Ek olarak belirteyim, hep üst konu kalmayacak bu başlık, bu aralar başlık yogunlugunu tek başlıga azaltmak için böyle bir şekil çizdim, ilerde başka telefon için aynı durum olsa, onun için de aynı uygulama yapmayı uygun görüyorum artık ..

Saygılarımla..
  • arkadaşlarımla tanıştırırken laptopumun kardeşi diyorum...yalan da deil haniiiiiiiiiiii!!!!!
  • arkadaşlar bende ptesi alıyorum. peki aldığımda ilk olarak şunları yüklemen gerekir gibi önerileriniz var mı? daha doğrusu hangi progaramları kullanıyorsunuz bir tavsiye listesi yazabilir misiniz? iyi olur bence yazarsanız. rehber tadında bişi yani.
  • tek ititraz edenin benim olmam haklı veya haksızlığımı göstermez

ikincisi sırf kıllık olsun diye itiraz etmiyorum

itiraz sebebim şuydu diğer güncel linklerde batarya sorunu ve onunla ilgili ptch fixler veriliyor

bazı kısayollar anlatılıyordu

yeni girenler bunları göremez diye endişe ettim (ayrıca şu an bekleyip görmeyi tercih ediyorum uzatmayacağım yalakalık olark algılanmasın)

telin en büyük özelliği

tepeden tırnağa kadar değiştirilebilir

mesela s60 telefonu s70 yükseltemezsin

her türlü dosyayı açamazsın

ama bu tel sana bu şansları veriyor

şurası çelişki microsoftu bu konuda kodları vermiyor diye eleştiriyorduk

ama mobil teller üzerindeki en özgür yazılım

sanırım wireless mmc cardları kullanabilirsek bu telde çok daha özgür olabiliriz

ama şu bir gerçek bu tel türkiyede diğer tellerin pazarına çok büyük darbe

yeni özgür ve daha kapsamlı tel sürmek zorundalar

ben şahsen bundan sonra alacağım tel uygun fiyata indiğinde mpx220 olacak

• Bende bu gün aldım bu telefonu (dün oluyo aslında cumartesi günü yani) Teefonu Kozyatağı metrodan 330 milyona 4 taksitle aldım, saat öğle 11 sularında almıştım teli ve ben aldığımda stokta 4 tane daha var demişti oradaki arkadaş, biteceği belliydi :) Ayrıca büyükçekmece metro ile güneşli metroda da kalmamış, hatta onlarda kozyatağı metrodan bu teli istemişler onlarda göndermemiş falan dedi çocuk. Haberiniz olsun, metrodan alacak olanlar; telefonlar bitti şimdilik (istanbul için)
    Yorumlarıma gelince, kesinlikle aldığıma hiç pişman değilim, kullanımı bana rahat ve anlaşılır geldi, az çok windows kullanan biri için gayet kolay menüsü var. Fotoğraf makinasındaki sd kartımı çıkarıp takınca içindeki resimleri direkt gördü. Çok hoş bir durum. 330 milyona üstelik 4 taksitle böyle bir ürüne kavuşmak gerçekten sevindirici, umarıım ilerde başımızı ağrıtmaz motorola. Bu arada birkaç ay boyunca 2003'e geçmeyi düşünmüyorum, önce bir 2002 yi sökelim en incesine kadar, nasılsa tüm dosyalar elimde.
    Saygılarımla...

• Yaw Negative ustacım haklılık payın çok yüksek de walla en azında yine senin belirleyeceğin iki başlık daha açsan yeni alanlar almayanlar ve artık işin detayları ile uğraşanlar için çok iyi olacak ... yeni başlayanların , yeni alacakların benzer sorularını sürekli okumak inanki vakit kaybettiriyor... ama dediğin dooru herkes kafasına göre topic açıcaana böylesi de daha iyidir kim nereye ne yazıo belli diildi... yinede sen bilirsin ama şu aletin tanıtımı/özellikleri ile ilgili sorularla almış olanların dertlerini ayırsak çok iyi olacak kanaatindeyim.

Saygılar...

• bu telefonun SDIO slotu var mı?
  • d_net sende güzel demişin....

Negative olaya farklı bi açıdan bakmak durumunda çünkü bu forum çok büyük
    ve kontolü çok zor oluyor
    çünkü takip ettiğim kadarı ile söyleyüyorum negative her konuyu takip edip mesajları okuyor
    silme taraftarı değil editleme taraftarı anladığım kadarı ile
    ve bende bu uygulamada hak veriyorum iyi olmuş
    çünkü aynı yazılar 20 ayrı başlık altında açılıyor...
    arkadaş daha yeni almış teli ve 20 başlığın hiçbirini okumadan pil bitiyor 2003 nasıl yükleniyor diyorlar
    bazı arkadaşlar uyarıyor forumu oku iyor
    yok ben okudum diyor
    çok başlık oluyor okuyan okumayan kişilerin aklı karışıyor çok kirlilik yaratıyor....

Negative başlıkları silmek istemiyor o yüzden buraya yazın diyor....
    ama belirtmede yapmış gereksiz olarak açılan mpx200 başlıkarı silnecektir diye
    gerekli ve akıllı başlıkları silmez bence

ben negative'den bişey isteyecem bu konuda yardımcıda olabilirim....
    açılan konulardaki işe yarayan mesajları ayıklayıp bi konu altında toplamak
    işe yarayan mesajları bi yerde toplamak ta güzel olur....
    arada atılan greksiz mesajlar vakit kaybettirir...

• sonuçta karar negativeindir... bu konuyu kapatıp kararını bekleyelim... olmadı başka forumlarada takılmak zorunda kalıcaz en kötü ihtimalle (zira sanırım tek topic olduğundan beri toplam mesaj azaldı....(bi bakıma iyi de oldu ama bilmiyorum sanki konu spesifik olunca dah bi insanın dikkatini çekio)

Bu arada girmeden demin baktım da 4 tane Ngage bi sürü nokia 2 tane p800 falan var...
    aslında olabiliosa bazı yabancı forumlardaki gibi önceden belirlenmiş marka üst topicleri olsa onun içine girince onunla ilgili alt başlıklar olsa dahamı düzenli olur acaba ?...

Neyse Negative naaparsa dooru yapar ... bu konuyu kapatalım diorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_net -- 5 Aralık 2004, 2:38:45 >
  • Zaten eski başlıklar silinmedi ki ?
    Onlar kilitli vaziyette ilerleyen sayfalara dogru gidiyor ..
    Şimdilik ulaşmak isteyenelr yine ulaşabilir ama sadece okuyabilir.
    Cevap yazmak isteyenler, buraya yazsınlar..

Zaman bulunca bir ara tüm eski başlıklardaki faydalı bilgileri, ilk mesajımda belirticem ..
    Yer ayırdım merak etmeyin..

Saygılar ..
  • aliekmel
    SDIO yok deniyor resmi olarak ancak sandisk gibi bazı üreticiler bu gibi çalışmalar içinde aratırsan bununla ilgili bazı makalelere raslayabilirsin ...

Bana kalırsa da ; kamera takılabildiğine göre teknik olarak bi sorun olamaz ancak standartlar açısından sorun var sanırım
    hem usb girişinden bile bir iletişim sağlayabildiğine göre aslında herşey mümkün teknik olarak ... ama bunu yapacak firma ve bunu yaptıracak kitle lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_net -- 5 Aralık 2004, 2:40:05 >
  • Adam moderatör diil canavar chat tadında valla .. gecenin 2 sinde anında cevap yazmış......
    Helal diorum başka bişi demiorum...

Saygılar ...
  • alielmel <-

bu arada ilgini çekerse SDIO ile ilgili olarak http://www.msmobiles.com/news.php/3375.html ...net bişi göremedim ama ışık görünüyo...
  • çok sağol kardeş bir bakayım
  • yaa bu telin bataryasının fiyatı amazonda 19$ getirtemezmiyizki acaba
  • kardeş kolayca getirtirsin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.