d_net@ selam, sim manager yüklenmiyor, yüklü geliyor, telefonda kayitli tüm isimleri sim e yada tam tersini yapar, yada tüm sms leri karttan telefona, yada telefondan karta atar...
quote:
Orjinalden alıntı: cemoka
servise gitmeden önce 2003'ü kaldirip 2002 kurdum
Kurduğun 2002 de ispanyolca dil desteği varmıydı
Ya biri wm2002 için bir link falan atabilir mi..dahil olduğum ağda iMESH yasak...çaresizim bu yüzden...
Arkadaşlar telefonun ilk şarjını daha önce anlattığım gibi 24 saat tuttum ve şu an şardan sonraki 45inci saatteyim:) Tabi pilin kapasitesi daha henüz açılmadı:) pil seviyesi şu an %17 uyarı veriyo ama hala çalışıyor telefon görüşmesi bilem yaptım, sanırım bair kaç arkadaşımız pil seviyesinin %50 nin altında olduğu gören yok demişti:) Sanırım doğru yoldayım 2-3 tur daha düzgün bir şekilde şarj uygularsam büyük bi ihtimalle 3,5- 4 gün gider heralde(inşallah yani:) )
acrobat reader yüklemeye çalışıyorum ama yeterli alan yok diye kapanıyor kafayı yiyecem sd kartı da seçemiyorum. tabi yer olmaz telefonda.. hıyarlık bende tabi bilgisayar azmış gibi gittim bi de windows lu telefon buldum...bıktım bu windowstan...yaw biri bu işe bi çare söölesin...veya başka bir program varsa pdf okumak için.yardım lütfennnnnn
neden sordun d_net telefonu alali 10gun oldu, forumdaki 10.gunum
quote:
Orjinalden alıntı: d_net
cemoka > şu an kaçıncı gündesin bu arada
vardi, fakat ingilizceye cevirmistim.zaten servis telefona hic bakmadi bile 15 gun sonra gel dedi.
quote:
Orjinalden alıntı: error
quote:
ben .net ile smartphone sdk kullanamak için bu cihazı aldım. sanırım bu yüzden 2003 kurmak zorundayım(bildigim kadarıyla 2002 de .net çalışmıyor) hangi 2003 sürümünü kurmalı? tam olarak dosya adı verebilirmisiniz? elim de bir kaç dosya var. mümkünse tecrübelerinize dayanarak tavsiyede bulununuz. Forced charge nedir? nereden nasıl yapılır? açıklarsanız sevinirim? upgrade yapmadan önce nelere dikkat etmeli? ayrıca downgrade yapmak istersem img nerede bulabilirim?
İçinde ispanyolca olan 2002 hepimiz için çok önemli Lütfen bu firmware'i bir yerlere koyarmısın? Servise giderken herkeze lazım olabilir.
quote:
vardi, fakat ingilizceye cevirmistim.zaten servis telefona hic bakmadi bile 15 gun sonra gel dedi.
quote:
Orjinalden alıntı: error
quote:
Ya arkadaşlar üst başlıta gerekli linkler programlar indirilebilir öğeler falan bi ilgilenin be bi zahmet burda bir çok arkadaş vardır yeni ve acemi :( aldık bi mpx 200 sağolsun speed step ve fatihx sayesinde wm2003 ü kurduk ta hala eksikler var gülceksiniz ama orjinal 2002 deki melodiler bile gitmiş nerden bulup yüklücez şimdi:(
word formatındaki bir e-book'u bu telefonla rahat bir şekilde okuyabilirmiyim? en az 10 defa sordum ama cevap alamadım
full sarj 2003 kurdum, 2003 yüklü iken 24 saat sarj yaptim yinede banamisin demiyor, pil 8 saatte bitiyor. aksam force charge deniycem bakalim hayirlisi. birde forumlardan birinde sey okudum mantikli geldi tel full sarjken hardreset bunuda deniycez bakalim bunlarda olmazsa servis yolu gozukuyor bana
bende bu telefonu almayı düşündüm fiyatı düşünce forumları okudum ve pil olayı şevkimi kırdı:)
yabancı siteleri de okudum şöyle bi yazı okudum
solved the battery problem by performing a 'hard reset' im not condoning that this is the course of action you guys take but it solved the problem for me :)
to perform a 'hard reset' press and hold the blue select button and the power button (YOU LOOSE EVERYTHING DOING THIS BACKUP WHAT U WANT TO KEEP) until the hellomoto screen comes up and it says master reset ? yes / no. select yes, let it do its thing
PİL sorunu olanlar bunu deneyip sorunun çözülüp çözülmediğini bizle tekrar paylaşırlarsa sevinirim çözülürsede hem onlar adına hem potansiyel mpx200 alıcısı oalrak kendi adıma sevinicem!:)
2003'de mms ve infrarede çözüm bulan oldumu? yazicioglunda sagemin kulakligi satiliyor arkadaslar mpx200'e aynen uyuyor bizzat denedim. hatta stereo desem inanirmisiniz. fiyatida 5 YTL.
bu guzel haber
Soru sormadan önce lütfen sitedeki yaılmış yazıları okuyun lütfen....
bakın ben okudum bütü yazıları ama tam olarak bi cevap bulamadım kendime hatta hepsi burada.com'daki yorumları bile okudum orada turkcell gprs ayarları yazıyordu.... turkcell.com.tr adresine girdim oda yetmedi motorola.com.tr adresine girdim türkçe olarak ayarları motorolam.com.tr'den süper bi şekilde telefonuma yükledim ve önceki sayfalarda bunu yazdım başka bi ayar yapamya gerek yok diye ben ayar mayar yapmadım
ilk önce biraz okuyun sonra soru sorunu lütfen....
NEGATiVE senden ricam gereksiz mesajları silmen gereksiz yazıları okumak zaman kaybettiriyor....
diğer arkadaşlarda mobil cihazlarda ki kilitlenmiş yazıları ilk önce bi okusunlar.... başka mesaj başlık açmasınlar ama öncelikle bir kere okusunlar.... Lütfen...
word formatındaki bir e-book'u bu telefonla rahat bir şekilde okuyabilirmiyim? 11 defa sordum ama cevap alamadım
quote:
Orjinalden alıntı: mubumu
2003 ü yükledikten sonra kızlötei gitti, nasıl yükleyebilirim...?????
Dostum bunu nasıl becerdin benimde 2003 kurulu fakat infrared taş gibi bence doğru menuyu bulamadın... Activesync için IR zaten activesync in içinde send contacts contacts in içinde... internet data connections in içinde başka ne lazım?
Hocam zaten içinde dahili word yazılımı var, dosya biçimi word ise dogal olarak okuması lazım .. Telefonu kullanmadım, ama mantık yürüterek cevabı söyledim ..