Bendeki programların bir çoğunu emuleden indirdim. Orda arama yaparken orjinal 2002 rom die bir şey görmüştüm bi emulden arat istersen. Belki orjinaldir...
quote:
Orjinalden alıntı: mubumu
ben aldıgım gün ilk şarjı yaptım ve 2003 ü yükledim, bugun kız arkadaşıma aldıgım mpx200 geldi ve benim 2003 den hızlı artı bende sarj problemi ile karşı karşıyayım...
Şimdi yapmak gereken tek şey bence 2002 ye dönüş yapmak, ama orjinalini nasıl bılucaz......
arkadaşlar 2003 yüklerken sim kartı çıkardım fazla şarj gitmesin diye gece saat 00:30 da yükledim saat 01:00"da %90 idi şu an saat 15:15 ve hala %90 tahminen 10 dk. tel görüşmesi yaptım gece kapamadım.
arkadaşlar 2003 yüklerken sim kartı çıkardım fazla şarj gitmesin diye gece saat 00:30 da yükledim saat 01:00"da %90 idi şu an saat 15:15 ve hala %90 tahminen 10 dk. tel görüşmesi yaptım gece kapamadım.
Bendede buna benzer bi sorun var ben yanlışlıkla Application Data/Home klasöründeki bi dosyayı yanlışlıkla sildim geri getiremedim telefonu almış olan varsa bana bu klasörün içindekilerin hepsini maille gönderebilirmi emrahoz1985@yahoo.co.uk veya emrahoz1985@hotmail.com gönderirseniz çok sevinirim ayrıca bu telefonda hard reset tuşu yokmu?
arkadaşlar dış ekranda sinyal gücünün üstünde g harfi var.o ne demek acaba.acaba gprs e bağlımıyım.iç ekranda da karenin içinde oluyo bu g harfi .bunu nasıl kaldırabilirim.şuan gprs e bağlımıyım.nasıl iptal edebilirim
selam beyler
mpx200 hakkında ileri geri söylenen bir sürü konu var sizce bu telefon almaya yada denemeye değermi? bende alacam ama 6600 ile MPX200 arasında kaldım
Öncelikle herkese selam...
MPx200 elime geçeli 3 saat oldu hemen şarja takmıştım ve 2 saat sonunda pil full şarj gösteriyor. Henüz telefonu şarjdan almadım ve açmadım ve akşama kadar da birşeyler yapmayı düşünmüyorum. Öncelikle bu yaptığım mantıklı bir şey mi? İkinci olarak da telefon ile birlikte gelen ve activesync ve diğer ıvırzıvırı içeren "companion CD"si İspanyolca ve kurulumu da İspanyolca ile yapıyor; bu CD yi İngilizce' ye çevirmenin bir yolu ya da CD' nin içindeki programları kurduktan sonra İngilizce' ye çevirmenin bir yolu var mı? (eminim bu soru daha önce de sorulmuştur ama forumda o kadar çok şey yazıyor ki inanın bulamadım)
İlgilenenlere şimdiden çok teşekkürler.
arkadaşlar bu g harfini nasıl yok edeceğim.
hard reset için mavi tus+açma/kapma tusuna bas.
quote:
Orjinalden alıntı: emrahoz1985
Bendede buna benzer bi sorun var ben yanlışlıkla Application Data/Home klasöründeki bi dosyayı yanlışlıkla sildim geri getiremedim telefonu almış olan varsa bana bu klasörün içindekilerin hepsini maille gönderebilirmi emrahoz1985@yahoo.co.uk veya emrahoz1985@hotmail.com gönderirseniz çok sevinirim ayrıca bu telefonda hard reset tuşu yokmu?
sanırım g harfi gitmiyor ama bi sorun yok eger online isen bana Application data/home klasörünü maille atarmısın yukarıdaki yazımda mailim var
Arkadaşım sol taraftaki açma kapama tuşuna bas çıkan ekrandan telefonunu Flight mode durumuna getir G harfi gidecektir Daha Sonra tekrar flight mode off yap
onlineim fakat tel. pcye bagli degil maalesef
quote:
Orjinalden alıntı: emrahoz1985
sanırım g harfi gitmiyor ama bi sorun yok eger online isen bana Application data/home klasörünü maille atarmısın yukarıdaki yazımda mailim var
şimdi yaptım % 83 oldu
telefonu normal usb kablolarla bağlamak için çevirici falan var mı acaba? bilgisi olan yazsın lütfen. Yurt dışndaki sitelerde mini data kabloları var:(
nazif 74 flight modu diye bişey çıkmıyo. nasıl olacak bu. g harfini nasıl yok edeceğim.
arkadaşalar, netten çektiğimiz programların crackleri veya key lerini bulabileciğimiz bi site var mı ?
akşamı sabırsızlıkla bekliyorum teli patlatma pahasına türkçe yapmak için uğraşacam.
gayet iyi... ben gece yükledim, sabah 9.30'da actim tel. az önce battery alert verdi. %30 olmus.
şimdi yaptım % 83 oldu
quote:
Orjinalden alıntı: fataltin
gayet iyi... ben gece yükledim, sabah 9.30'da actim tel. az önce battery alert verdi. %30 olmus.
şimdi yaptım % 83 oldu
ama dediğim gibi uzun gitmesi sim kartı çıkardığım için yani şebeke zorlaması olmadığından kaynaklanmış olabilirmi.