Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: seragbaba

Arkadaşlar size bir sorum olacak ama mpx 200 ile telsimden tv seyretmek için ne yapmam gerekiyor belki daha önce işlenmiştir ama bana bir link verirseniz ilginize şimdiden teşekkür ediyorum....

Mpx200 ile telsimden tv seyretme imkanımız yok.En azından Mms üzerinden real player destekli olan yayını alamıyoruz.Birçok forumda tartışıldı konuşuldu.Telsim motorolaya bu konuda destek vermiyor.Gprs üzerinden ve ücretli izlenebiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue1972

Merhaba Arkadaslar,

MPX200 cilginligina 1 yil once katilmistim. Bu form sayesinde de bircok ayrintiyi ogrendim.
    Yorumlari okayarak 2002'den 2003 gecmistim. Gecen hafta da yeni cikan 2005 surumu telefona yukledim. Bircok guzel ozelllik ve makyajlama yapmislar. En bariz ozellik, hicbir islem yapmadan mp3 leri direk zil sesi olarak tanimasi. gercekten cok kullanisli. Ancak MMC kart ile calismiyor. Mutlaka SD kart istiyor. Zaten 2005 yukleyebilmeniz icin SD kart mutlaka olmali. 2 MB kadar da SD kartta dosya atiyor. Kafama takilan bir problem var. 2005 kurduktan sonra pil sadece 7-8 saat gidiyor. 7-8 saat sonra pil bitiyor. 2005 kurup ayni problemi yasayan varmi? veya pil omru icin ne yapilabilir.?

Kızılötesi açıkmı?? onu bi kontrol et. Açıksa kapat. Eğer kapalı olduğu halde yine 7-8 saat gidiyorsa

• nolacak bo mpx gen tr in hali, nezaman açılacağını bilen varmı?
  • server uydu server a taşınıyor. server sağlayıcımız arman a da ulaşamıyoruz.

yanlız en kötü en gereksiz siteler açıkken bizim sitemiz bizim türkiye de tek olan sitemiz kapalı. ben birşey söylemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4dn4n

server uydu server a taşınıyor. server sağlayıcımız arman a da ulaşamıyoruz.

yanlız en kötü en gereksiz siteler açıkken bizim sitemiz bizim türkiye de tek olan sitemiz kapalı. ben birşey söylemiyorum.

mpx gen tr nin yokluğu hemen belli oluyor
    umarım en kısa sürede eski haline döner
  • quote:

Orjinalden alıntı: musiclover

Arkadaşlar ben nasıl .exe dosyalı hafıza kartına kurabilirim?Birde hafıza kartımdaki mp3leri nasıl windows media player da açarım?Lütfen acil cevap verin..

exe uzantılı dosyaları kurmak için önce activesync programını yüklemen gerekiyor (microsofta arama yaparsan bulursun) sonra telefonu data kablosu ile bilgisayara bağlıyacaksın ve bilgisayardan .exe dosyasını çalıştıracaksın sihirbaz geisinde zaten yol gösterecektir

mp3 ler için the core media player i tek geçerim mpx gen tr de vardı ama şimdi kapalı googlede aratırsan bulursun
  • arkadasalar bu telee wriless card alsam olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak erdogdu

arkadasalar bu telee wriless card alsam olurmu

sanırım olmuyor çünkü mini usb sinde elektirik yok diye duymuştum ama hafıza kartı yerine takılabilen birşey bulabilirsen olur galiba
  • arkadaşlar mpx.gen.tr nin ne zaman açılacağını bilen var mı?

umarım yine arşivde ve mesajlarda kayıp yaşanmaz...
  • merhabalar.Bendeki Mpx200 2003 işletim sistemine sahip.Sorunum adsl routerin web arayüzüne düşüyorum fakat ayarlar menüsünü görüntüleyemiyorum.Acaba java ile ilgili bir problem nedeniylemidir.Cevaplarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
  • beyler selamlar uzun bir süredir sx1 formundaydım
    ama yarından itibaren bende bi mpx 200 cü luyorum

simdi ben bir cok sx1 e yuzden fazla fw yukledım ama bu rom olayını hiç denemedim 2005 romuu nerede temin ederiz
    mpx gen tr kapalı zaten

bana önerebileceginiz bi yer varmı

yaşasın bundan sonra mpx kardeslıgı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

beyler selamlar uzun bir süredir sx1 formundaydım
    ama yarından itibaren bende bi mpx 200 cü luyorum

simdi ben bir cok sx1 e yuzden fazla fw yukledım ama bu rom olayını hiç denemedim 2005 romuu nerede temin ederiz
    mpx gen tr kapalı zaten

bana önerebileceginiz bi yer varmı

yaşasın bundan sonra mpx kardeslıgı

Öncelikle aramıza hoşgeldin.
    Telefonun benim için pilinin az gitmesinden 1,5 gün başka bir sıkıntısı yok, gayet kullanışlı ve esnek bir telefon. Ama bu benim için çok büyük bir sıkıntı. Sır bu yüzden telefonu değiştirmeme ramak kaldı.

Bu telefon ile ilgili en zengin içerik s m a r t t u r k . i n f o dur. Her ne kadar bir grup densiz siteye sürekli saldırı halinde olsa da mukavemeti fazla bir site.

• smart turk.info çok sağlam bir kaynak.fakat türkçeleştirme kısmı biraz zayıf.2005 romunu ve turkçesini mpx. gen. tr açılınca bulabilirsin.açılmasına çok az kaldı merak etmeyin
  • açıcaz arkadaşlar siteyi server problemimizi aşmaya az kaldı

mpx.gen.tr yeniden yayında olacak merak etmeyin 13000 üyeyi heder etmeyiz
  • arkadaslar bursada mpx200 e orj kapak nerede bulşabilirim?bilen varmı
  • yeni bir bellek alacaktım m p x. g e n kapalı soramadım kimseye

dv rc mobil kart mı
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=86796&productid=bd46158

sd mi
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=436&productid=bd13800

yoksa hiç birimi

• sd ye hiç bir sekılde program kuramıyorum yardım arkadaslar yardıım
  • Merhaba arkadaşlar..
    biraz geç oldu aranıza katılmak .....
    en kısa zamanda forumun ilk sayfasından itibaren okumaya başlayacağım....

ikinci el MPX200 arıyordum....
    200 YTL ön görüyorlar....nedersiniz?
    Piyasası bu mu?
    Alırken nelere dikkat etmeliyim?

Teşekkürler...
  • @ozoknar

Her ne kadar MPx200 ün yapabilecekleri çok fazla olsada pilden çok çektirir bu saatten sonra sana önermem pek mantıklı deil.Üstüne biraz daha koyup yeni nesil bir sp alman daha yararına olur.

@hakanlevent

sd ye program kuramamanın birkaç sebebi olabilir.Bilgisayar üzerinden uygun exeleri telde ise cab dosyaları yüklemeyi başlatır.Sen yüklemeyi sd yönlendirince program yüklenmiyorsa yüklü halini(forumlarda mevcut olabiilir) tele atmayı yada son versiyonunu dene.Bazı programlar bu tür ufak sorunlar çıkarabilir.Benim bildiğim zor bir yol var. önce telin kendi hafızasına yüke.Yüklü halini yedekle sd ye at.Sonrada tele kurduğunu sil.Bunun başka bir yolu muhakkak vardır ama ben bilmiyorum.

@ehckelem

dv rc kart ı mpxler desteklemez diye biliyorum.Düz sd lerde okuma-yazma hızı yavaştır ama fiyatı uygundur.Hangi telefon için düşünyorsan açıkla belki o zaman daha yardımcı olabilirim.

• ben mpx200 alıcam temiz buldum. ama samartphone larda acemiyim. bana yardım edrsenz sevinirm.

bide gçnde arkdaşa söledim bu teli blmiorum dedi. nasıl tel olduğunu çıkaramadı. ya ş telefonu kullananlardan rica ediorum alaha aşkına resmlerinden çaekin buraya koyun yarına kadr acill lazımm. mpx200uğruna....
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.