Şimdi Ara

Motorola MPX200 Hakkında Sorular / Detaylar | Sadece Buraya!! (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.410
Cevap
3
Favori
426.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Juggernaut

@ehckelem

dv rc kart ı mpxler desteklemez diye biliyorum.Düz sd lerde okuma-yazma hızı yavaştır ama fiyatı uygundur.Hangi telefon için düşünyorsan açıkla belki o zaman daha yardımcı olabilirim.

mpx200 için düşünüyordum.
    yorumun için ayrıca teşekkür ederim
  • mpx200

SD-MicroSD (aparatla)-Mini SD (aparatla)-MMC-RS-MMC ve DV-RS-MMC lerle sorunsuz çalışır
  • saol lordum beni de aydınlattın
  • ARKADASLAR SİZDEN RİCAM MPX200 Ü NASIL TÜRKÇELEŞTİRE BİLİRİM BİR SİTE YADA BİR LİNK BİR BİLGİ VERİRMİSİNİZ LÜTFEN RİCAM ZAHMET OLACAK AMA PM ATARSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞK LER
  • cebimdekipc.com
  • sx1 ile takas isteyen varsa mpx200 ile
    http://forum.donanimhaber.com/m_7889909/tm.htm
  • mpx200 şarj omuyor sigortası atmış bununla ilgili elide resimi olup yayınlarsa sevinirim
  • LENG isimli dosya turkcelestirme dosyasidir.
    isteyen bana bir mail atsin
    yst51@hotmail.com
    gonderirim.
    simdi basitce turkcelestirme soyle yapiliyor
    1. mpx icinde stroge/windows dizinine LEng isimli bi klasor acin
    2. benim gondercegim LENG isimli klasoru sizin actiginiz LEng klasoru icine kopyalayin.
    3. sonra mpx icinde start/file manager/storage/windows/LEng/LENG/ icine girin ve UPTADESP dosyasini calistirin ekrandaki yonergeleri izleyin
    sadece iki kez OK. dencek. once ruscaya ordanda turkceye cevireck
    en sonunda FINISH ekrani ciktiginda OK basin telefonu acip kapayin
    turkce olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 3 Temmuz 2006; 12:56:32 >
  • Merhabalar Turkiyeye MPX icin ilk kez yedek pil getiren benim.
    Yedek pil isteyenlere yardimci oluruz.
    bu arada kapak isteyenler icin criptex isimli bi arkadas var
    ona mail atin yardimci olur mail adresini asagida verdim.
    criptex@gmail.com
  • MPX 200 SAR ORANI EN DÜŞÜK TELEFON.ACABA MPX 200 ŞEBEKE ÇEKİMİ NASIL Bİ AKSAKLIĞI VARMI
  • voice notes'un dosya kayıt yerini hafıza kartı olarak değiştirebiliyor muyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSaFeL

voice notes'un dosya kayıt yerini hafıza kartı olarak değiştirebiliyor muyuz?

bildigim kadarıyla registry ayarlarını degiştirerek mumkun oluyor.
  • HAYIR. yaklaşık 2 senedir MPX kullanıcısıyım. Başka bir telefonumun çekipte MPX imin çekmediği bir sorun olmadı. Bu konuda için rahat olabilir.
  • HAYIR. yaklaşık 2 senedir MPX kullanıcısıyım. Başka bir telefonumun çekipte MPX imin çekmediği bir sorun olmadı. Bu konuda için rahat olabilir.
  • Bişey sormak istiyorum bazı programlar ve oyunlar daki setup dosyalarını PC de çalıştıramıyorum (telefona atıp çalıştırıyorum orda da internete girmeye çalışıyo) Yardımcı olursanız çok sevinirim....Ya forumda baktım ama bulamadım kusura bakmayın eğer konu bir yerlerde geçiyorsa....
    Bu arada uzantıları xml...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timsah82 -- 7 Temmuz 2006; 11:49:33 >
  • mp3 dosyalarini Cagri melodisi yapmak. Mp3 leri wma Ya çevirirsen Wma ya çevirdiğin sesleri telefonda melodi olarak kullanabilirsin. Windows XP (bilgisayarda) de Başlat/Programlar/MoviMaker dosyasini açtıktan sonra İstediğin bir mp3 dosyasını MoviMaker açıldığında büyük bir bölüm var Koleksiyon yazısının Hemen altında oraya atıp ordanda en alttaki şeritte ses yazan yere sürükle bırak Bundan sonra movi maker içinde yken Dosya/FilmDosyasınıKaydet/ bundan sonra Çıkan menü senin tercihine göre istediiğin yere kayıt etmek olacak. Ama örnek vereyim Seç: Bilgisayarım/ileri/dosyana isimver örnek good Gözat menüsündende kayıt yerini seç örnek: Masaüstü ileri, çıkan menüde dikkat edilecek yer Dahafazla seçenek göster/ Diğer ayarlar/ CD Kalitesinde ses 64/kbs yi seç. Ve ileri de çok kisa sürede wma dosyasina Dönüşmüş halde masa üstünde good.wma dosyasini görürsün.Dogru yapip yapmadigini test etmenin en iyi yolu MP3 ken 4 mb olan bir ses dosyasi wma olduğunda 2mb kadar duser. Simdi buraya kadar hersey yolunda ise Wma yaptigin dosyalari ya direk Mounted Wolume yani kart içine atacaksin Veya Storage/my documents klasorune atacaksin. Bu iki yerden herhangi birine Attigin wma lari Başlat/Diğer/Ayarlar/Ses dizininde MPX içinde görürsün ve gorduklerinide melodi olarak ayarlayabilirsin. My documents içine atarsan cihazin hafizasini isgal eder. Mounted wolume atarsan Daha iyi kart içinde kalır.

• selamlar arkadaşlar, geçen ay forumdan bi arkadaştan aldım bu telefonu ben de. ama telefonda alarm die birşey bulamadım. k700 ün alarmını kuruyorum bi yardımcı olursanız sevinirim.
    ayrıca 2kez başıma geldi ama, telefon full çekio görünürken arayanlar ulaşamıyor. kapatıp açınca düzeliyor.bi bilgisi olan var mı? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1204 -- 11 Temmuz 2006; 0:18:26 >
  • baslat/start 9.diger/other 1.ayarlar/settings 9.diger/other 2.Tarih/date asagiya dogru 3ncu sirada Alarm var on/of on secili olsun hemen altinda alarm time var dilediginiz saati girin
    tamam/done tamam/done tamam/done giris/home yaparak cikin
    alarminiz hazir.
  • hocam sağol, tahmin etmeliydim. ben teli alırken arkadaş hard reset atmıştı.o zaman düzgün çalışırken şimdi "tarih ve saat" e girmek istediğim zaman "hata-ayarlar açılamadı" die uyarı gelio ve açmıyo ayarları. türkçe yama yükledikten sonra oldu die düşünüyorum. tekrar hard reset atarsam düzelir mi acaba.bi de şu şebeke olayı bi kez daha başıma geldi. garantiye götürmeyi düşünüyorum ama 2003 yüklü.tekrar 2002ye dönüp öyle mi götürsem.garanti dışı kalmasın cihaz
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.