Şimdi Ara

!!!!! MOTOROLA MPX200 İLE ÇALIŞAN HATLAR !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baktım herkes aynı soruyu soruyo. bende bu konuyu açayım dedim. Telefonu alanlar hangi hattı kullandıklarını ve çalışıp çalışmadığını yazarlarsa herşey netleşmiş olur.

WM2002 turkcell' de sorunsuz çalışıyor.
    WM2003 turkcell' de sorunsuz çalışıyor.

• ya bu telefon dandik bir telefon bu avea ile bile zor çalışıyor çalışsa bile sinyal gücü çok zayıf öyle her yerden çekmez bir de kartın avea olunca ooooo hiç alma daha iyi.
  • yahu asinehir seni çözemedim bi telefon bu kadar eleştirilirmi arkadaş soru sormuş sen telefonu kötülüyorsun.her topic de anlamsız anlamsız direk karalama yapıyorsun.sen beğenmediğin özelliklerini yaz biz beğendiklerimizi yazalım.
    yoksa sen bu telefonu 1200000000 tl yemi aldın şimdi düşünce intikam almaya çalışıyorsun
    ben aldım sim emulu sim kartım var telsim aria ve turkcelle mükemmel kullanıyorum.kartıma şimdilik üç hat yüklü
  • ya sizde bu telefonu öyle bir met ettinizki az kalsın alacaktım telefonun dahili bellegi 10 mb falan 1gb falan çıkartmak için 120 dolar verilmesi gerektgini biliyormuydun.
  • YAW CAHİL CAHİL KONUŞMAYIN
    HEPSİ İLE HER OPARETÖRDE SORUNSUZ ÇALIŞIYOR
    BOK ATMAYIN ALAMIYORSUNUZ DİYE
    AKSİNİ İSPATLIYANA P910 SIFIR GARANTİLİ VERİLİR
    İSPATLIYAMAYANDAN ALINIR....
  • doğru söylüyorsun asinehir işi gücü bırakmış topic topic bok atmak için dolaşıyor
  • 2003 te turkcell çalışmaz çalışsa bile her telde çalışmaz özelliklede ispanyadan gelenlerle?????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çalışıyor bugun kart takıp denedik aslan gibi sinyal falanda zayıf değil 1200 luk telefon 360 inerse boyle olur herkes birşey der
  • yokmu bunun sahibi neymiş motorollayla alıp veremediği adam bir türlü susmuyor habire çamur atıyor yok şöyle yok böyle kes arkadaşım kes
  • Hocam 2003 ü nasıl kurdunuz?
  • gerekli konu var arastırırsan bulursun 2003 konusunda, arkadaşlar lutfen arastırmadan gereksız yazılar yazmayalım herturlu bilgi forumda mevcut
  • --------------------------------------------------------------------------------

gerekli konu var arastırırsan bulursun 2003 konusunda, arkadaşlar lutfen arastırmadan gereksız yazılar yazmayalım herturlu bilgi forumda mevcut

--------------------------------------------------------------------------------

bilgi mevcut yalnız doğru dosyaları nerden indireceğiz.?
  • buna bir şey inmez inse inse 2001 iner... 2001 de turkçe var ama o zamanda sadece starceple çalışıyor bneden söylemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: banderaslı

--------------------------------------------------------------------------------

gerekli konu var arastırırsan bulursun 2003 konusunda, arkadaşlar lutfen arastırmadan gereksız yazılar yazmayalım herturlu bilgi forumda mevcut

bilgi mevcut yalnız doğru dosyaları nerden indireceğiz.?

emuleden indirebilirsin
  • anlayana anladığı dilden
    shut the fuck your mouth up or get the fuck out of here
    adrese teslim asin misin neyin haltıysan
  • quote:

Orjinalden alıntı: asinehir

buna bir şey inmez inse inse 2001 iner... 2001 de turkçe var ama o zamanda sadece starceple çalışıyor bneden söylemesi

Şaka gibisin..

ne zaman vazgeçeceksin bilmiyorum ...
  • kendımden bılıyorum calısıyor, cok da guzel calısıyor....
  • Bazı faydasızlar .ok atarak yüzbaşı olmaya falan çalışıyor.Kompleksli insanlar... Biz topicten öğreneceğimizi öğrendik sağolun beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: MecHANic©

Bazı faydasızlar .ok atarak yüzbaşı olmaya falan çalışıyor.Kompleksli insanlar... Biz topicten öğreneceğimizi öğrendik sağolun beyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.