Şimdi Ara

Motorola Mpx220 Alsam İyi Olur mu?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peki tuş takımı geldimi servise verenlere değiştirebiliyorlarmı tuş takımını acaba?
  • mpx220 ii güzel de, kamerası bu kdr kötü, bluetooth u bu kdr yavaş, malzemesi de bu kdr dandikken, mpx200 almak daha mantıklıca olmaz mı, bn sattım mpx200 ümü ama iice ucuzlasın elden düşme bi tane alcam, windows mobile çok farklı bişiy
  • iyide kötü bir kamera ve yavaş bir b.tooth yinede hiç olmamasından daha iyidir.
  • tuş takımını servis değiştiriyor sanırım.

mpx.gen.tr de gümüş kasasını söküp siyah yapan, tuş takımı değiştiren vb. bir sürü değişiklik yapanlar var. hastalık herhalde. ben şimdilik sadece ekran takozlarını yükselttim
  • 1 yılı aşkın bir süredir 220 kullanıyorum. bendeki koyu kahve (siyah denen yani). ekrandaki izler sadece bende oluyor sanıyordum, demek genel bir problemmiş.

tasarımı şık, tuşlar kullanışlı, hız gayet iyi. windows mobile işletim sistemi kullanması büyük avantaj. oyun ve program konusunda sıkıntı çekmiyorsunuz.
    hoparlor kalitesi kesinlikle kötü, yüksek ama kalitesiz. mp3'leri kulaklıkla dinlerken mükemmel ama dışarı ses verince kesinlikle kötü. mpx200 bu konuda çok daha iyiydi. ekran konusunda da mpx200'ün ve piyasadaki pek çok telefonun gerisinde. kamera ise berbat, keşke hiç koymasalardı.

windows moible işletim sistemine alıştıktan sonra diğer bütün telefonlar oyuncak gibi gelmeye başladı. bilgiasayarda yapabildiğim pek çok şeyi telefondan da yapabilmek çok hoş. alışınca vazgeçilemeyecek bir luks. motorola keşke bu işletim sisteminin hakkını verecek daha iyi bir telefon yapsaydı diyorum, hele mpx200 gibi bir efsaneden sonra çok daha iyi bir telefon bekliyordum.

• bence mpx220 nin ekranı mpx200 ve birçok 262.000 renk ekrandan daha kaliteli.
  • Ekran değerlendirmene katılmıyorum. Son bir yıldır gördüğüm telefonlar içinde en kötü ekran MPX220 ye ait. Örneğin SE K750i, Samsung X700 ve N 6230i çok çok daha kaliteli ekranlara sahip.

İkincisi ben telefonumu çok dikkatli kullanan biriyim, kesinlikle cebimde taşımam ya da yavaş da olsa masaya vs.. atmam. Benim tuş takımımın kararmamış olması o yüzden olabilir.

Amaaaaaaaa iş performansa gelince tekrar tekrar söylüyorum telefonuma laf söyletmem. MPX220 derim başka birşey demem.
  • bu kapaklı bir telefon cepte taşımakla yada masaya atmakla tuş takımı karamaz ama kapağı açık cepte taşıyıp kullanıyorsan orasını bilemem ben suan N70 kullanıyorum N70 in 262 bin renk ekranı mpx in 65 bin renk ekranını yanında çok sönük kalıyor.
  • bu söledğimin konuşulanlarla bir alakası olmadığını biliyorum ama sormak istedim mpx220 yi teni aldım içinde hiç program yok bi oyun indirdim 6th gear . bunu telefona nasıl aktarıp kuracam???
    Lutfen cevap verin
  • .cab dosyaları telefona veya sd karta kopyalayıp oradan çalıştırman ve kurulumu başlatman gerek. setup dosyası olan programlarda exe dosyasını bilgisayardan çalıştırman yeterli. kendisi gerekli işlemleri otomatik yapar. sen sadece telefondan kurmak istediğin yeri seçersin (sd kart veya telefon) tabi öncelikle microsoft activesync'yi PC'ne kurmuş olman gerekiyor.

bu arada, mpx220'in hayırlı olsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 8 Haziran 2006; 17:43:16 >
  • ben mpx220 kullanıyorum gümüş yaklaşık 10 ay oldu VBasic rahatlığıyla üstüne program bile yazdım bence kullanması çok keyifli bi telefon şu tuşların kararması meselesine gelince bende hiç böyle bi sorun olmadı ki ben çok hor kullanırım kamerası felaket nadiren güzel kareler yakalayıp beni çok ediyo ama yinede kkötü berbat :D symbian WMobile karşılaştırması yaprsak symbian da iyi bi sistem ama daha çok telefon özelliklerini kullanmak isteyenler için uygun ben şuan cebimde bir bilgisayar taşıyo gibi hissediyorum kendimi zaten işlem gücü olarak rakibi çok az. Windows Mobile olmasının en güzel yanı Registery nin bu windowstada olmaı ve ordan ince ayarları yapabiliyorsunuz mesela "baba" yazmak normalde işkencedir 'b' yazdıktan sonra baya bi beklemeniz gerekir ama bu süreyi Registery sayesinde kısaltabiliyosunuz ki ben buna çok alıştım bunu symbian da yapamassınız ve daha bunun gibi bi çok şey... bide arkadaşımın biri söylemiş WLAN gibi yeni teknolojiler çıkyo uzun kullanılmaz diye ama telefondaki miniSD girişine WLAN kartı takabiliyosunuz tabi içinde Windows olmasıda bunu destekliyo tabi bu kartların Türkiyede bulunduğunu pek sanmıyorum ama isteyen yurt dışından getirtebilir... sonuçta çok esnek kullanım koşulları sağlayan bi telefon ekranı ise tam bi fiyasko parlaklık değil ama koyu renklerde bazen bozulma yapıyo tabi bi eksiside motorola olması bence bi türlü güvenemiyorum şu markaya Windowsun hatrına aldım ve şuanda memnunum

almak isteyenler içinde önerim şu; etrafında bu telefondan olan varsa önce alıp iyice inceleyin çünkü bu kadar özelliği herkes kaldıramaz

• Öncelikle cevabın için teşekkürler hece .
    programların setup dosyası var. soylediğin gibi telefonu bilgisayara bağladım ve setup u calıştırdım destination folder normalde c\program files\...... onu değiştirip telefon yapmam gerekiyor galiba fakat telefon bağlı olduğu haldedestination folder ı değiştirme yerinde telefon görünmüyor. ilk pc ye kurup ordan mı aktaracağım yoksa ?
  • hece çok teşekkürler yardımın için ikinciye gerek kalmadı hallettim ayrıca biraz telefondan bahsedeyim aslında mpx220 yi yaklasık 2 ay önce almıştım ama içinde hiç program yoqtu bn de kullanmıyıor sayıyordum kendimi. benimkinde de takozlar işe yaramıyor tuştakımı ekranı çiziyor, ekranın ustundeki metal şey de tuştakımının kenarını ayrıca benimkinde de ses kapağı actıktan 2 sn sonra geliyor, bluettoth yavaş flaş ve kamerenın fotoğraf cekme zamanları uyumsuz, ilk flaş patlıyor sonra fotoğrafı çekiyor. herşey için teşekkurler hece cok yardım ettin oyunu oynıyabilitorum şimdi 2. programı da yukluycem. teşkkürler.
  • Tekrar ben 2. programı yuklerken yine kaldım. 2. program smart gprs programı ilk olarak bir zip dosyasıydı içinden 3 rar dosyası çıktı biri benim yüklemek istediğim smart gprs diğeri sun gprs diğeri de globe gprs sanırım hepsi aynı işlevi gören başka programlar zaten hepsinin içinden aynı xml dosyası çıkıyor. xml dosyasının adı setup. tıkladığımda birsürü kod çıktı. galiba bunu telefona aktarıp çalıştırmam gerekiyor storage card a aktardım çalıştırdım boş bir sayfa acıldı ne yapacağımı bilemiyorum . yardım ederseniz sevinirim.
  • bence al mütiş bi telefon
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.