Şimdi Ara

Motorola Mpx220 Alsam İyi Olur mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim sizce bu teli alsam pişman olurmuyum en güzel özellikleri nedir bide uygun fiyata nerden kaça alabilirim??

• çok güzel bir tel ama camera için sakın alma çünki oldukça kötü ayrıca tuş takımı 2 ay içinde aşınıyor matlaşıyor.
  • artık alınmaz bence,
    modası geçti.

tam olarak nasıl bi tel arıyorsun,
    yani ne önemli senin için,
    ses,
    kamera,
    pil,
    ekran,
    işletim sistemi...
  • modasının geçtiği pek solenemez zira windows işletim sistemiyle çalışan başka bir cep telefonu yok suan türkiyede.
  • iyi olur bence o telefonu hep kullanmak istemişimdir, telefonumdan memnun olmasam ondan alabilirdim.
    kameraya önem veriliyorsa yanlış seçim ama zaten bu telefonu almak isteyenler bu konudaki eksikliğini bilerek alıyorlar...
    ayrıca fiyatı çok uygun bu aralar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr_Asli -- 11 Mayıs 2006; 22:35:11 >
  • dostum ben bu teli 2 ay kullandım gayet güzel bir tel ancak çabuk sıkılan biri olduğum için değiştirdim çeşitli sitelerde "mpx.gen.tr" gibi "smartturk" gibi sitelerde yarayışlı birçok program bulabilirsin
    eksileri __bence__:
    1-şarz az gidiyor
    2-mp3 leri zil sesi yapamıyorsun
    3-kamera çekimi iyi değil
    4-bazen hat var gözüktüğü halde sana ulaşılamıyormuş arkadaşlarımın dediklerine göre
  • mp3lerin zilsesi yapılamıyor olması çok ilginç
    mpx. gen tr den ayrıntılı bilgi alabilirsin arkadaşım
    işte bi örnek
    quote:

Mpx220de Mp3 leri telefon hafızasından my documents e attığımızda telefon görüyo mp3ü Normal zil sesi seçer gibi seçiyoruz...
    1.28de de 1.47de de oluyor...
    Mpx200 olduğunu geç farkettim Mpx200 hiç kullanmadım bilmiyorum..
  • kamera ve video iğrenç olduğunu göre 150ytlye mpx200 alsan daha mantıklı olur
  • mpx200 alman daha mantıklı hem tasarımı daha güzel hem fiyat olarak çok ucuz
  • şarzı diğer işletim sistemli teller ile karşılaştırıldığında aynı hatta daha bile ii 1000 mah lık pil var alette yav mpx200 sıfırı satılmıyor bildiğim kadarıyla 2. elde bulmak çok zordur.
  • 0 (1. el) MPx200 nereden bulabiliriz peki?
    Benim ki çalındı da, yenisine bakıyorum...
  • Sakın alma kardeşim. Öncelikle servisi rezalet. Teknik destek felaket. Telefondan da yeterli performansı alabileceğini sanmıyorum. Git onun yerine ikinci el bir symbianlı nokia al rahat et. Dost tavsiyesi. Ben ve benim gibi üzülen birçok motorolazadenin hislerine tercüman oluyorumdur umarım.
  • forumda 2. el mpx200 satılıyor, gerçi arkadaş 1. el demiş ama belki bu içine sinerhttp://forum.donanimhaber.com/m_7176701/tm.htm
  • hızlı bi alet ama tuşları 1 ayda sim siyah oluyor ve tuşları ekranı çizmeye başlıyor kamerasıda berbat ama sesi çok iyi ve hızlı telefon
  • ses olarak güzel bendeki bi senesini doldurmuş bi cihaz tuşlarda en küçük aşınma veya deforme olma yok. şarjı günlük 3 saat konuşmada akşamı rahat ediyor. servis olayını bilmiyorum çünkü hiç servise götürmedim ikinci el aldım garantisi devam ediyomuş galiba. bu arada mp3 leri zil sesi yapabiliyoruz kim yapılamıyo dese becerememiştir çünkü oluyor. şu an kullanıyorum. telefon çok hızlı. açılır açılmaz menüde gezmeye başlayabiliyosun. kamera güneşli havalarda dışarda idare eder ama kapalı mekanda çalıştırmaya gerek yok. yarayışlı bir sürü proğram var ve hemen hepside kullanışlı şeyler. üstünde 512 kart var full dolu hatta tel hafızasıda dolu ama en ufak bi yavaşlama yok telefonda. performans iyi yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShenLong

0 (1. el) MPx200 nereden bulabiliriz peki?
    Benim ki çalındı da, yenisine bakıyorum...

bende genpa kutulu full sıfır gibi mpx200 var..
    dusunursen pm at.
  • kamera sı senı tatmın etmez ama ozellıklerı bakımından ıyı bı tel sonucta wındows mobıle kullanıor ozellık arıosan vede telefonla cok konusmuyorsan bı bak derım
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpkan

hızlı bi alet ama tuşları 1 ayda sim siyah oluyor ve tuşları ekranı çizmeye başlıyor kamerasıda berbat ama sesi çok iyi ve hızlı telefon

atmayin abicigim yok öyle tuşlarin simsiyah olmasi falan ben 8 aydir kullaniyorum tuş takiminda en ufak bir cizik yok. 1 ayda kararması söz konusu dahi olamaz. kamerasida 6600 dan az iyidir kadardir karanlik ortamlari pek saymassak tabi. zaten s.e ler gibi, bir kamera telefonu degil daha cok performans telefonudur.
  • Sorunsuz müzik keyfinin yanında kaliteli vidyo ve film izlemek isteyenler için bu telefondan daha iyisi yok, hemde bu fiyata. Ancak foto ve vidyo olaylarına girmek isteyen bu aletten uzak dursun. Dediğim gibi taşınabilir medya merkezi olarak görmek lazım. Neredeyse her türlü ses ve vidyo formatını destekliyor.
  • ben gecen sene nisan ayında almıştım mpx220 yi 2 ay geçmeden tuşları karardı servise gittiğimde ise telefonun parçalarının türkiyede olmadığını soylediler karardı işte yalanmı soylüyoruz atmayın falan diyorsun .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.