Şimdi Ara

Motorola'nın 4.65-inç HD ekranlı akıllı telefonu XT912A görüntülendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su kamerayıda adam gibi yapsalar çok güzel olacak..çok hoş görünüyor...
  • İşte alınası bir telefon. Türkiye'ye gelirse almayı düşünebilirim.

• Motorola tasarımlarının ayrı bir cazibesi var,her zaman böyleydi fakat hiç motorola cihazım olmadı orası ayrı..

• Merhaba arkadaşlar,

Motorola XT912A'yı araştırdığımızda ilginç şekilde internette iki farklı bilgi var. Maalesef ekran 4-inç değil, 4.65-inç büyüklüğündeymiş. Batarya kapasitesi ise 2.000 değil, 2.200 mAh olarak geçiyor. İçerik güncellenmiştir.
  • Tip olarak cok guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full HD olmaması performans anlamında daha iyi bir olay aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captor34

atrixe guncelleme vermedigi gun bitti gozumde motorola

500 liraya 1 gb ram li tegra 2 li cihaz alırken ,yeah motorola, iş versiyona gelince lanet olsun motorola oluyor? ne kadar ekmek o kadar köfte

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: captor34

atrixe guncelleme vermedigi gun bitti gozumde motorola

500 liraya 1 gb ram li tegra 2 li cihaz alırken ,yeah motorola, iş versiyona gelince lanet olsun motorola oluyor? ne kadar ekmek o kadar köfte

kac ay önceden demişlerdi güncellemenin gelecegini.. son anda yan cizdi.. problem ?
  • Bu telefon umarım Türkiye'ye gelir. Ben de FHD ekranın çok gerekli olduğunu düşünmüyorum, teknolojinin ilerlemesi açısından güzel olabilir ama benim için telefonda olmazsa olmaz özelliklerden biri değil.

• cihaz güzel de, yakında motorola telefonlara düğme koymayı unutacak diye korkuyorum. normal olması gereken bence 4 düğmedir, atrix de tuş kilidi yok bunda ise sadece 1 tuş görebildim ve işlevsel tuşlar da yok bence bu çok can sıkıcı olur.
  • Tip olarak gayet sade ve güzel olmuş. HD ekran kullanılması da artısı!

• Ekran özellikleri : 4.3" Super AMOLED 256ppi 540x960 piksel, 16M renk

• önden görunum guzelde ama arka tarafi iyi degil bana gore tasarim olarak iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet 0534 -- 16 Mart 2013; 21:46:46 >
  • Ekranin boyutu ne beyler, baslikta 4.65 yaziyor, icerde herkez 4 diyor, sonlara dogru 4.3 yazilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİVERPOOLYWNA -- 16 Mart 2013; 22:02:11 >
  • Motorola akıllı davranıyor ama pazarlamada kaybediyor. Telefon çok sağlam. Umarım global alanda başarı yakalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

Ekranin boyutu ne beyler, baslikta 4.65 yaziyor, icerde herkez 4 diyor, sonlara dogru 4.3 yazilmis

kararsızlar köyüne hoş geldin:D

• Tasarımı çok hoşuma gitti motorolayı tasarım + batarya konusunda hep desteklemişimdir ama atrixe ıcs bile vermemeleri gözümden düşürmüşdür bundan sonraki telefonum büyük ihtimalle nexus 4 veya 5 olabilir.
  • Tasarım güzel ama atrix teki yazılım güncellemesi ile gözümden düştüler
  • Yazılımsal sorunlara halletseler iyi bi yazılım yapsalar bir de reklam yapsalar Kral kral!!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.