Şimdi Ara

Motorola Razr i video inceleme 'Intel 2GHz İşlemcili İlk Telefon' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim yorumum neden silindi doğruyu yazdığım için mi ? 38 mplik telefon satılırken iphone aldı başını gitti demek mi yanlış ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aceleciburak

kısacası intel in biraz daha yolu var ancak 64 bit destekli bir işlemci olduğu düşünülürse Android in 2-3 seneye kadar 64 bit sürümünun yaynlanacağı varsayıldığında şu cihaz tek çekirdek olsa bile bir çok android sürümü modlanır diye düşünüyorum ...

Telefonu root/ hacklenmeden tam detayını bilemeyebiliriz de, Linux de x32 ABI diye bişey var. 32bit Application Binary Interface, kabaca 64 bit üstünde native 32bit modu gibi bişey bu. İşletim sistemi kerneli 64 bit üstünde çalışırken, Programlar x32 ABI kullanıp biraz daha yüksek perf. alabiliyorlar. Ender / uç durumlarda, x32 ABI de çalışan 32bit kod, native 32bit kernele göre %17 lere kadar daha hızlı çalışabiliyor. Yani 64bit kernel ütsündeki x32ABI ve 32bit program, 32bit kernel ve 32bit program'a göre daha hızlı olabiliyor. Linux'e x32 ABI geldiğinden beri söylüyoruz bunu da, bundan yararlanma ihtimali bulunan bi tek Intel Medfield var şu an. Tabi Intel / Motorola bu tür bişey peşinden gitmeyi düşünmüşlermidir bilemiyoruz tabii ki.

• atom ismi geçdimi direk antipati duyuyorum ya

• quote:

Orijinalden alıntı: EM4

Bir konu dışı yorumu yapayım;

"iPhone zaten aldı başını gitti fotoğraf kalitesi konusunda" yorumundan sonrasını izlemedim.

Yalan mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim hayalim i3 i5 işlemcili bi telefon full hd ekran 2 gb ram gt 205m ekran kartı android 4 işte o zaman motorola işi götürürdü

• sevmemişlerdir...

quote:

Orijinalden alıntı: bafbaf

Benim yorumum neden silindi doğruyu yazdığım için mi ? 38 mplik telefon satılırken iphone aldı başını gitti demek mi yanlış ?

• illa diğer kalburüstü telefonlarla yarıştıracaksanız razr hd yi alıp getirteceksiniz. yoksa adamların amacı zaten çift çekirdek yerine tek çekirdekle hızlı ama ucuz bir çözüm sunmak...

• X86 İşlemci değil be bu?Ben W8 yüklerim buna be :)

• ekran çözünürlüğü ile zaten orta segment için çıktığı belli.

• ne kadar iddialı olursa olsunlar, kötü kötüdür. kullanıcılar paralarını kötü amaçları olan ülke firmalarına vermemelidir.

• Gördüğüm en şekilli cihaz bu olsa gerek zaten motorola kalitesinide biliyorum şuan atrixim var. galaxi s3 gibi takozlara verilen paraya acıyorum
  • bu telefonu kullanan var m?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.