Şimdi Ara

Motorola Razr i video inceleme 'Intel 2GHz İşlemcili İlk Telefon' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ATOM ANT

2gb olsa nolurdu ki

win7 yüklerdik :D

• Bu x86 işlemcili telefonların ben bir avantajını göremedim.Yani ne katabilirki platforma?Videodan da anlaşıldığı üzere 2ghz ve ht ye rağmen x86 bir performans göremedim.intelin meegodan beri en çok istediği şey heralde mobil platforma girebilmekti.Oldumu derseniz evet olmuş ama bize pek bir getirisi yok şuanda.Hele fiyat yüksek olursa (satılırsa tabi)intel büyük bir hüsran yaşayabilir...

Diğer yandan amd bence daha etkili olacak bu platformda.İntel bu platformda da otorite kazanırsa fahiş fiyatıyla vuracak kırbacı vuracak kırbacı :)

Bu arada Ender beyi dinlerken nefesim kesiliyor.Psikoloijik olarak uzuuuun cümleleri beni nefessiz bırakıyor.Psikolojimi bozdunuz Ender bey.bana borçlusunuz :)

• Hangi quadrant ile S3 5400 puan alıyor merak ettim açıkçası...
    Standart ile 5200 küsür alıyor advanced ilede 5800 6200 arası değişiyor.
    Note 2'de advanced ile 6500 falan alıyor ?

• Platformdan çok ümitliyim. Tek çekirdekli bir işlemcinin 4 çekirdekli rakiplerine karşı aldığı puanlar çok olumlu. 2013 ile intel sektöre sağlam adım atacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafercap -- 7 Kasım 2012; 11:32:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparta1903

Kusura bakmayın bir apple değil.

tabii ki değil de işine gelip kabul etmek zor gelir, soda lazım :)

• Apple değil diyenler armut mu arıyor buralarda?
  • motorola mpx200 vakti zamanında ilk türkiyeye geldiğinde 1200 lerde flndı sonra 2003 sonu 2004 gibi bir indirim oldu tıpkı şuan Motorola Atrix gibi o zamanlarda mpx200 kapışılmıştı ...

motoroladan mpx200 den sonra adam akıllı efsane cihaz göremedik umarım bu tarz cihazlar gelir yeniden motorola adına çünkü motoroladan ister istemez bir mpx200 çılgınlığı bekliyor meraklıları ...

Razr i ye gelince gelişmesi lazım eğer türkiyeye gelirse ki şuan gelmez ama çift çekirdek medfield lar yaygınlaşırsa fazla olan stokları Türkiyede eritmeye başlarlar o zaman belki yeni bir efsane gelebilir ve modlanır zamanla windows yada diğer sürümler kurulabilir ....

kısacası intel in biraz daha yolu var ancak 64 bit destekli bir işlemci olduğu düşünülürse Android in 2-3 seneye kadar 64 bit sürümünun yaynlanacağı varsayıldığında şu cihaz tek çekirdek olsa bile bir çok android sürümü modlanır diye düşünüyorum ...

• Off be harika. Tam da atrix aldık :D

• Atom yine olmadı be gülüm.

• bir ayfon olamaz

• note2 incelemesi bekliyoruz

• başlangıç için güzel. rekabet her zaman iyidir. daha iyilerini bekliyoruz intel

• "Ben sizden bişey anlamadım optimus 4X incelemesinde telefonun tarayıcısını öve öve bitiremediniz, şimdi de Ender Yıldız optimus 4X'in tarayıcısında sıkıntılar var diyor. Bu konuda aydınlatır mısınız bizi?"

Bu yoruma bi yorum yazdım silinmiş donanimhaber eleştiriye bu kadar mı tahammülsüz hani yukarda yazılan yorumda son derece doğru arkadaş kibarda yazmış aydınlatırmısınız demiş aydınlatılacak bir durum yok bu dengesiz yorumlar donanimhaberin karakterinde var inceleme için mi inceleme yapılıyor yoksa firmalara göremi yorum yapılıyor anlamak mümkün değil gerci anlaşılıyoda :)) daha öncede bi telefonun 512 ramine yetersiz 3 gün sonra başka markanın teline 512 mb günümüz için yeterli denmişti :)))
    bunuda silebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: urzais

"Ben sizden bişey anlamadım optimus 4X incelemesinde telefonun tarayıcısını öve öve bitiremediniz, şimdi de Ender Yıldız optimus 4X'in tarayıcısında sıkıntılar var diyor. Bu konuda aydınlatır mısınız bizi?"

Bu yoruma bi yorum yazdım silinmiş donanimhaber eleştiriye bu kadar mı tahammülsüz hani yukarda yazılan yorumda son derece doğru arkadaş kibarda yazmış aydınlatırmısınız demiş aydınlatılacak bir durum yok bu dengesiz yorumlar donanimhaberin karakterinde var inceleme için mi inceleme yapılıyor yoksa firmalara göremi yorum yapılıyor anlamak mümkün değil gerci anlaşılıyoda :)) daha öncede bi telefonun 512 ramine yetersiz 3 gün sonra başka markanın teline 512 mb günümüz için yeterli denmişti :)))
    bunuda silebilirsiniz

Merhaba,

Mesajınızın neden silindiğini siz çok iyi biliyorsunuz. Daha önceki yorumlarınıza da baktım, hakkımızda eleştri sınırlarını aşan iftira ve karalamaya yönelik yorumlarınız var, durumunuzu yöneticiler incelemekte.

LG Optimus 4X HD hakkındaki yorumlara gelirsek, videoyu izlemediğiniz ortada. Biz o videoda sentetik testlerde kötü skor alan cihazın kullanım deneyimi olarak daha başarılı bir portre çizdiğini dile getirmiştik. Yani test sonucu olarak o videodan bu videoya değişen bir şey yok.

Teşekkür ederim,

İyi forumlar.

• Ender abi ARM tabanlı diyeceğine android diyip durdu :D

• Intel optimizasyon sorunu yaşamazsa piyasada rekabeti artırır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone'un kamerası almış başını gitmiş demişsiniz ama benim bildiğim hala Nokia en iyi mobil telefon kamerasına sahip Purewiev 808 ile. Ki iPhone Nokia ile yarışamaz bu konuda. Yanlış isem düzeltin.

• grafik işlemci konusunda sınıfta kalmış ben cep telefonumda daha üstün segmentte güçlü oyunlar oyunrken elimde donmasını istemem. tarayıcı yoğunlukta kulananlar için ideal bir telefon olucaktır. bir çok marka android de birleşti, her marka kendine has farklı özell,ik sunmak peşimde . bunlar samsung da donanım gücü ,sony de kamera su geçirmezlik , lg de gecici hafıza ram hızı + grafik performans ,htc beats audio ses sistemi,motorolada sağlamlık. önemli olan kullanıcını ne istediği çok güzel videoydu teşşekür ederim her zaman ki gibi yine ilk leri sundunuz için.

• para tuzağı
  • Note 2 incelemesi ne zaman gelecek ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.