Şimdi Ara

Motorola Razr i video inceleme 'Intel 2GHz İşlemcili İlk Telefon'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motorola bir ilki gerçekleştirdi ve Intel'in 2GHz'de çalışan Atom Z2460 işlemcisini kullanan ilk akıllı telefonu Razr i'yi kısa bir süre önce yurt dışında piyasaya sürdü. Aynı zamanda 2GHz'de çalışan ilk telefon olan Razar i'yi, Intel yetkilileri Türkiye'ye getirdi. Biz de bugün yapılan etkinlik çerçevesinde Razr i'yi sizler için deneme ve test etme şansı yakaladık. Bakalım 2GHz'de çalışan Atom Z2460 işlemcisi, ARM tabanlı çözümlere karşı neler yapabiliyor ?

• Intel'i bu konuda tebrik etmek isterim zira Erdi'ninde dediği gibi yanar tutuşur geride kaldığı gibi tek çekirdekle neler yapabildiğini gördük. İyi kötü fiyat konusunda rekabet ederse iş yapacak bir mimari sunmuş.

Imagination gibi sektörün en gelişmiş GPU firmasının çözümlerini kullanıyor. Eğer üst seviye GPU'ları katarsa daha güzel sonuçlar elde edebilir. Esas merak edilen çift çekirdek ve yüksek güçlü GPU'yu kaldırabilecek seviyede güç optimizasyonu yapıp yapmadıkları.

Şimdilik bu konuda yeterli olmadıklarını düşünüyorlar sanırım ilerde daha düşük nm'lere indiklerinde bunuda yapacaklarına inanıyorum. Ayrıca Intel dünyanın en iyi optimizasyon yapan yazılım tarafınada sahip firmalardan biri. Sırf bu yüzden ilerde daha da acaip artışlar olabilir belli olmaz.

Diğer yandan yine Intel çok iyi adapte olan bir firma o yüzden ben çok ümitliyim.

• Bu tasarıma bu donanımlar olmamış
  • ppi değeri kötü değil mi?

• motorola hayrola :)

• Inter everywhere
  • Allah aşkına The Verge'e benzemeye çalışmayın artık. Kamera kaydırma tekniğini uygulayamıyorsunuz!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola nexus 6 incelemelerim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • umarım yılbaşında bir razr i ye sahip olacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explore The Universe

Allah aşkına The Vergee benzemeye çalışmayın artık. Kamera kaydırma tekniğini uygulayamıyorsunuz!

Nedemek istediğinizi açar mısınız ?

• Kusura bakmayın bir apple değil.

• Uyum konusunda sorun yoksa sıkıntı yok. Beğenmeyen bakmaz zaten. sgx540 yüzünden performansı dudak bükücü oalbilir bazılarına biraz. Xolo900 , k800 de mesela adam bi banka uygulaması kuruyor, sorun çıkartıyordu. Uyum açısından sorun yoksa fiyatı da burda uygun olursa alınır niye alınmasın.

• 2gb olsa nolurdu ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

ppi değeri kötü değil mi?

kötü. ekran çözünürlüğü kötü genelde. o işlemciden daha iyi ekran da çıkardı. ayrıca GPU daha iyi olabilirdi. Yani sanki intel'in gövde gösterisi ile 2Ghz'i ilk kez piyasayı sürmeyi aceleye getirmişler. Benchmark sonuçları da çok iyi değil. Olmamış gibi bence

• Güzel bir ön inceleme olmuş emeğinize sağlık. 3 şey çok hoşuma gitti. Sade Motoblur arayüzü, malzeme kalitesi ve kenardan kenara ekran tasarımı. Umarım Motorola Türkiyeden çekilme kararını bir kez daha gözden geçirir ve biz de sağlam motorolaları kullanmaya devam ederiz.
  • Ben sizden bişey anlamadım optimus 4X incelemesinde telefonun tarayıcısını öve öve bitiremediniz, şimdi de Ender Yıldız optimus 4X'in tarayıcısında sıkıntılar var diyor. Bu konuda aydınlatır mısınız bizi?

• Tek çekirdekli işlemcisi olan iki telefondan sonra çift çekirdekli bir telefona geçince gördüğüm değişim o kadar büyüktü ki artık tek çekirdek işlemcisi olan cihazları almak isteyeceğimi zannetmiyorum. Çok önemli artılarla gelse bile işin psikolojik boyutu da çok önemli. bilinçli tüketici mantıklı şeyleri terazinin iki kefesine koyar ve alabilir, geri kalan ezici çoğunluk için iyi reklam şart yoksa zor...

• Amd de gelsin arm piyasasına da telefonlarda oc nin dibine vuralım

• vay arkadaş ne biçim telefonlar çıktı Lg olsun Glaxy note 2 falan bi ton telefon var ben hale xperia ile takiliyom :)

• Bence atom ismini değiştirmeli intel atom denince aklıma çok düşük performans geliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: petronas06

Bence atom ismini değiştirmeli intel atom denince aklıma çok düşük performans geliyor...

+1
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.