Şimdi Ara

Motorola Razr Maxx için ön sipariş alımları başladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
11.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ironman

SAR değeri?

gsmarena ya göre [1.45 W/kg (head) , 0.71 W/kg (body)]
  • Ben de bu telefonu almak istiyorum ama bize gelene kadar çok zaman geçti ve yakında motorola droid fighter ı çıkaracak ve fiyatı düşecek diye düşünüyorum
  • Telefon gercekten hem özellik bakımından yeterli düzeyde birde böyle bir batarya performansı varken baska telefon düşünmeye gerek yok kanımca fiyati 1500 tl lerde olsada bence hakediyor param olsa beklemem eh ne yapalim biraz bekleyip ikinci ele talim olacağız artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon gercekten hem özellik bakımından yeterli düzeyde birde böyle bir batarya performansı varken baska telefon düşünmeye gerek yok kanımca fiyati 1500 tl lerde olsada bence hakediyor param olsa beklemem eh ne yapalim biraz bekleyip ikinci ele talim olacağız artik

• Arkadaşlar merhaba ... şimdi bir şey sorucam telefonu Almanyadan getirtme gibi bir durumum var ... ancak garanti konusu ve telefonun alman telefonu olması yüzünden türkiyede problem yaratırmı .. dil konusu mesela türkçe içinde var mıdır .. ne diyorsunuz arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzahir

quote:

SAR değeri?

afedersiniz ama OHAAAAAAAA

kafanızın yanında baz istasyonuyla dolaşmak isterseniz alın diyosun yani.

kaç kaç kaçç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This is it -- 30 Temmuz 2012; 3:13:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: This is it

quote:

Orijinalden alıntı: buzahir

quote:

SAR değeri?

afedersiniz ama OHAAAAAAAA

kafanızın yanında baz istasyonuyla dolaşmak isterseniz alın diyosun yani.

kaç kaç kaçç

yanlis bilgi...

o bahsedilen 4g li amerikan versiyonu droid razr maxx...

sar değerine gelince hem wifi hem bluetooth hem 3g(UMTS 2100 frekansında )açıkken vücut sar değerini 0.37 kafa sar değerini 1.17 vermişler. tabi telefonla konuşurken bunların kapalı olduğunu ya da aynı anda açık olmadığını ve UMTS değil de GSM üzerinden konuştuğunuzu düşünürsek SAR değeri de bu ölçüde düşer...

Motorola Razr Maxx için ön sipariş alımları başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 30 Temmuz 2012; 8:32:45 >

• Bu Cıhazı alkıp kullanan yok mu_?

• quote:

Orijinalden alıntı: soghan

quote:

Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

Kevlar, gorilla glass alın fırlatın diyolar resmen :) , en sonunda bir üretici bataryaya önem verdi.

Kasa kevlar ile güçlendirilmiş.Bilmeyenler için yazıyım kevlar kurşun geçirmez yeleklerin yapıldığı madde, oldukça pahalı bir madde..Cam da ise gorillaglass kullanılmış.Telefonun içi nanopartüküller sayesinde suya karşı da korumadaymış...Bu telefona dışarıdan donanım özelliklerine bakarak pahalı demek yanlış olur.Bende pahalı diyodum, senin yazındaki kevlar, gorillaglass gibi şeyleri görünce ve biraz daha araştırınca aletin 1. sınıf bir cihaz olduğunu anladım. Kullanılan kevlar miktarı yeterli ise duvara tüm gücünüzle kapağı fırlatsanız dahi kırılmaz... Uyarıcı yazın için saol nasılda gözümden kaçmış...Türkiyeye gelen s2 lerde gorillaglas korumanın dahi olmadığını göz önüne alarak bu cihazla aynı fiyata satılması cihaza haksızlık olur. Bu cihazı bir kılıf kullanmadan rahatlıkla cebinizde bozuk paraların, anahtarların yanında taşıyabilirsiniz. Kapak yada camı cizmek bu şekilde mümkün değil.

Hocam s2 lerde nasıi gorilla glass yok.benim bildigim var yainız yazıyı dikkatli okursanız razr maxx taki gorilla glass farklı bir versiyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: suhatuna

Bu Cıhazı alkıp kullanan yok mu_?

Ana konuya bakmalisiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: soghan

quote:

Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

Kevlar, gorilla glass alın fırlatın diyolar resmen :) , en sonunda bir üretici bataryaya önem verdi.

Kasa kevlar ile güçlendirilmiş.Bilmeyenler için yazıyım kevlar kurşun geçirmez yeleklerin yapıldığı madde, oldukça pahalı bir madde..Cam da ise gorillaglass kullanılmış.Telefonun içi nanopartüküller sayesinde suya karşı da korumadaymış...Bu telefona dışarıdan donanım özelliklerine bakarak pahalı demek yanlış olur.Bende pahalı diyodum, senin yazındaki kevlar, gorillaglass gibi şeyleri görünce ve biraz daha araştırınca aletin 1. sınıf bir cihaz olduğunu anladım. Kullanılan kevlar miktarı yeterli ise duvara tüm gücünüzle kapağı fırlatsanız dahi kırılmaz... Uyarıcı yazın için saol nasılda gözümden kaçmış...Türkiyeye gelen s2 lerde gorillaglas korumanın dahi olmadığını göz önüne alarak bu cihazla aynı fiyata satılması cihaza haksızlık olur. Bu cihazı bir kılıf kullanmadan rahatlıkla cebinizde bozuk paraların, anahtarların yanında taşıyabilirsiniz. Kapak yada camı cizmek bu şekilde mümkün değil.

Hocam s2 lerde nasıi gorilla glass yok.benim bildigim var yainız yazıyı dikkatli okursanız razr maxx taki gorilla glass farklı bir versiyon.

hocam
    türkiyeye gelen s2 ler gorilla glass olarak gelmedi diye biliyorum.
    sanırım daha önce forumda yazıldı.
    kontrol edebilirsiniz.
    yurtdışında satılan bazı sürümlerde gorilla glass mevcut

• Ya 2013 yılına geldik ne kadar uzun zaman önce söz edilmiş bu telefondan hala niye satışa çıkmadı Türkiye'de bu telefon?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.