Şimdi Ara

Motorola Razr Maxx için ön sipariş alımları başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
11.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_guney
    quote:

Orijinalden alıntı: emreee85 1200 lira civarı fiyatı olursa iyi satar bence. şahsen almayı düşünürüm.
    ilk olarak türkiyeye gelmesi çok zor ilk model de gelmedi bunun da gelceğini sanmıyorum ikinci olarak da o fiyattan satsalar stok kalmaz emin olun s2 ve sensation ın en az dengi bir telefon hem de piyasadaki en yüksek batarya çözümlerinden biriyle geliyo
    hazirana gelir bence artık türkiyeye geliyor geç olsada

Nisan sonu mayıs başı Türkiye'ye geleceğine yönelik haberler yapıldı .

• Pili piyasadaki sanırım en güçlü pil,özellikleri de yabana atılacak tarzda değil.Umarım burada uçuk fiyatlarla satılmaz.
  • özellikler ve batarya harika fiyat türkiyede iyi ayarlanırsa gerçekten çok satar diye düşünüyorum
  • yalnız haberde Expansys sitesi olarak belirtiliyor ama ilk resimde gösterilen arayüz Clove sitesinin arayüzü. Expansys sitesinde de satılıyor gerçi vergi dahil 429,99 pounda 20 poundluk speaker hariç
  • süper telefon samsung un hoşuna gitmicek..
  • şu motorola ya, bir türlü ısınamadım gitti..
  • telefon 10 numara ama androidi sevmiyorum ama telefonun takipçiyim windows kurulabilirse buna almayı düşünürüm... fiyatıda güzel...
  • Ne olursa olsun, fiziksel orta tuş olsun isterim =)

Galaxy serisi gibi olsa tuşları daha hoş dururdu
  • tr fiyatı 1500den aşağı asla olmaz ki iphone 4s in 16gblik modelinin tr fiyatının 2500 lira olduğu dönemlerde ingiltere fiyatı tl'ye çevirince 1300 tl falan oluyordu yaklaşık. aradaki bu farkı düşününce 1500 lira bile azdır belki. atrix almamış olsaydım ilk tercihim olurdu.belki erken gelir ve fiyatı iyi olursa atrixi satarım
  • Donanım olarak en iyisine gerek duymayan ve şarjım yetecek mi derdi olmadan gün boyu kullanmak isteyenler için harika bir seçenek. Yalnız fiyatı çok pahalı. Bataryaya çok önem verenler bu parayı verir diye düşünmüş olmalı ama donanıma bakınca daha ucuz olmalıydı.
  • 1600 olur en az türkiyede
  • Batarya hoş ama yani yoğun kullanımda 1 gün giden 1650 mah bir androidle kıyaslarsak bu cihaz aynı yoğun kullanımda 2 gün gidecek, atrix ile kıyaslayalım, atrix 4" 1930 mah : 850-900 tl ,bu cihaz ülkemize en ucuz TR garantili 1600 tl civarı olur ,sizce aradaki ekran ve batarya fiyat farkına değer mi?
  • Atrix fiyatına göre mükemmel bir cihaz. Bu cihaz da fiyat olarak uygun girerse çok modelin tahtını sallar. Zira motorola kalitesi bir çok güncel markadan daha iyidir. Kullananlar bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

Batarya hoş ama yani yoğun kullanımda 1 gün giden 1650 mah bir androidle kıyaslarsak bu cihaz aynı yoğun kullanımda 2 gün gidecek, atrix ile kıyaslayalım, atrix 4" 1930 mah : 850-900 tl ,bu cihaz ülkemize en ucuz TR garantili 1600 tl civarı olur ,sizce aradaki ekran ve batarya fiyat farkına değer mi?

İnşallah ülkemize 1600'den daha ucuza girer, benim de pek ümidim yok ama temennim o yönde. Yalnız, Atrix ile aralarındaki farklar sadece ekran ve bataryadan ibaret değil. Kasa kalitesi, donanım ve yazılım farkı da var. Razr Maxx mükkemmel bir cihaz bana kalırsa, tek soru işareti ise fiyatı şuan için.
  • Farklı tasarımı (zaten Motorola'dan olduğu için hiç şaşırmadım :) )
    Estetik duruşu v ealbenisi yüksek bir model ilk olarak zaten bu göze çarpıyor Teknik özelliklerdde zzaten gayet teyecek düzeyde her uygulamaya.. Hayırlısı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Donanımı hariç ideal, hatta mükemmel görünüyor. Keşke OMAP yerine Qualcomm S4 ile gelseydi.. (S4= 28 nm, Cortex A15, adreno 225, çift kanal 500 mhz bellek...)

not: kullanılan omap çift kanal bellek yolu sunuyor. atrix2,razr,razr max çift kanal bellek teknolojisine sahip.
    omap'ın çalıştıramadığı belirttiğiniz işlemcilerin özellikle çalıştırdığı yazılım yada oyun varmı? bilgi için yazabilirmisiniz?
    teşekkürler!
  • fm radyo yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu akıllı telefonlardan nefret etmemnin nedeni pil ömrü idi. ama motorola bunu değiştirebilirse artık 6700 dan kurtulup akıllı telefona geçiş yapabilirim
  • fiyatı uygun olursa en mantıklı telefon çizilmez cam hasar görmez kasa ve 21.5 saat konuşma süresi sunuyor üzerindeki bataryayla piyasadaki en iyi karışımı yapmış motorola.
    yabancılarla konuşurken nokia türkiyede en iyi telefonken nokia yı hiç beğenmiyorlardı motorola en iyi diyorlardı özellikle şarj dayanma süresine dikkat çekiyorlardı boşuna değilmiş gene yaptı yapacağını.
  • şarjı 1 hafta gider.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.