Şimdi Ara

Motorola Razr Maxx, mayıs ayında Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine geliyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
10.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav arkadaş telefon çok iyi çok güzel de android kullanmak zorunda mıyım yahu akıllı cihaz adı üzerinde keşke billu çözünürlüklerde ekranlar çıkarsalar anlaşıp işletim sistemlerini de buna göre ayarlasalar herkes kasayı alsa işletim sistemleri de ayrıca satılsa isteyen dilediğini kurabilse telefonuna bence asıl o zaman akıllı cihaz olur bunlar...
  • 3300 mah telefon nasıl bu incelikte olabilir bende şaşırdım.tasarım diye bataryadan kısanlar bunu örenek alsa iyi olur.
  • bekliyoruz bir ihtimal gelirsin diye dalda kiraz sensiz bu yaz olmaz canım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Videoda iPhone 4S kullanılmış. Sizce videomda benim cihazımı kullandınız diye patent davası gelir mi Bide OMAP4430 değilde başka SoC kullansalar daha iyi olmaz mı ? Grafik işlemcisi olan SGX540 eskidi gibi. 2007 yılında çıkmış bir grafik işlemcisi. Bu SoC'un en büyük avantajı çift kanal bellek kontrolcüsü olması(Bu cümlenin doğruluğundan tam emin değilim).

OMAP4430 işlemci bazında en güçlü SoC. Sadece GPU olarak bir jenerasyon eski. Ama çift kanal bellek kontrolcüsü olması daha yüksek bant genişliği sunmasını sağlıyor. Bu da GPU'nun tam anlamıyla performans vermesini sağlıyor. Dolayısıyla Adreno 220'den de ULP GeForce'dan da daha güçlü durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Videoda iPhone 4S kullanılmış. Sizce videomda benim cihazımı kullandınız diye patent davası gelir mi Bide OMAP4430 değilde başka SoC kullansalar daha iyi olmaz mı ? Grafik işlemcisi olan SGX540 eskidi gibi. 2007 yılında çıkmış bir grafik işlemcisi. Bu SoC'un en büyük avantajı çift kanal bellek kontrolcüsü olması(Bu cümlenin doğruluğundan tam emin değilim).

OMAP4430 işlemci bazında en güçlü SoC. Sadece GPU olarak bir jenerasyon eski. Ama çift kanal bellek kontrolcüsü olması daha yüksek bant genişliği sunmasını sağlıyor. Bu da GPU'nun tam anlamıyla performans vermesini sağlıyor. Dolayısıyla Adreno 220'den de ULP GeForce'dan da daha güçlü durumda.

Hocam ben ne zaman SoC hakkında yorum yazsam cevabını senden alıyorum Dediğin ULP GeForce Tegra 2'de olan mı yoksa Tegra 3'te olan mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan 1 hafta sonra xperia s alıyordum yapılır mı lan bu bana ha yapılır mı
  • Şu gelecek bu gelecek derken ömrümüz tükendi
  • Muhtemel fiyatı konusunda bilgi edinebilenler var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Hocam ben ne zaman SoC hakkında yorum yazsam cevabını senden alıyorum Dediğin ULP GeForce Tegra 2'de olan mı yoksa Tegra 3'te olan mı ?

Bilmiyordum tesadüf işte :) Tegra 2'deki ULP GeForce'u kastettim.

• Batarya gercekten göz dolduruyor. Ama çıkış tarihi geç kaldı ne yazık ki.
  • Büyük bir ihtimal ülkemizede gelecek gibi piyasada bıktık artık şarjı az giden cihazları görmekten en önemli eksik zaten pildi onuda bu model ile aşmışlar
  • Keşke Atrix almayıp bunu bekleseydim yav :(
  • üzülme dostum daha gelmez lanet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellino

1000 TL seviyesinden girerse satış yapabilir.

Burası Türkiye, 1500 e gelirse yatıp kalkıp dua edeceğiz
  • Arastirdim 649 dolar kontratsiz fiyati.eger 1100 gibi gelirse super olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran659

Arastirdim 649 dolar kontratsiz fiyati.eger 1100 gibi gelirse super olur.

649 dolar 1100 den bile fazla ediyor.TR de o fiyata satışı rüyamızda bile göremeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Orijinalden alıntı: baran659

Arastirdim 649 dolar kontratsiz fiyati.eger 1100 gibi gelirse super olur.

649 dolar 1100 den bile fazla ediyor.TR de o fiyata satışı rüyamızda bile göremeyiz

Aynen, 1170 lira yapıyor Amerika fiyatı. Ülkemizde buna bir de ÖTV ve TRT pul vergisi binecek. Üstüne distribütörler insanlık dışı karlar elde edecekler vs. vs. derken en iyimser tahminle 1500 liradan giriş yapar ülkemiz pazarına. 1100 lirayı cidden rüyamızda bile göremeyiz, çok kasarsak belki hayal edebiliriz ama

• quote:

Orijinalden alıntı: *Whisky

Ulan 1 hafta sonra xperia s alıyordum yapılır mı lan bu bana ha yapılır mı

Kardeş yapılan ne sana anlamadım bu kadar kasma kendini sony xperia s i gönül
    rahatlığı ile alabilirsin bu cihaz dan kat kat daha iyi bir cihaz motorola nın
    tek büyük farkı bataryası çok iyi gerisi standart yeni çıkan çoğu modelle aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick1907

quote:

Orijinalden alıntı: *Whisky

Ulan 1 hafta sonra xperia s alıyordum yapılır mı lan bu bana ha yapılır mı

Kardeş yapılan ne sana anlamadım bu kadar kasma kendini sony xperia s i gönül
    rahatlığı ile alabilirsin bu cihaz dan kat kat daha iyi bir cihaz motorola nın
    tek büyük farkı bataryası çok iyi gerisi standart yeni çıkan çoğu modelle aynı

Yani Xperia Arc S de kullanılan işlemci grafik işlemcisi ekran kalitesi kasa kalitesi falanı filanı herşeyi aynı diyorsun öyle mi?
    Ne zamandan beri tek çekirdekli işlemciler çift çekirdekliler ile, 1gb çift kanal ramler tek kanal 512mb ile, kevlar kasalar geri dönüşüm plastik kasa ile, Gorilla glass camlar çizilmeye dayanıklı sert cam ile aynı oldu? Biz mi uyuyoruz yoksa sen mi çok fazla şey biliyorsun?
    Yazdığım şeyler Droid Razr Maxx ve Xperia Arc S in özellikleridir. Bilip bilmeden konuşmayalım yanlış bilgi vermeyelim.
    Tamam Bu telefon henüz Ülkemizde beklenecek kadar çabuk gelmeyecek fakat fiyat olarak da Xperia Arc S den çok pahalı olmayacak en fazla 100-200 lira pahalı olacak fakat bence bu telefon için değer. Adam kevlar kullanmış ya kasada bu incelik bu sağlamlıkta bence muazzam olmuş.

• Şuana kadar gördüğüm en iyi akıllı telefon diyebilirim.Bu telefon gelirse ülkemize ne Samsung ne İphone bunun yanında hiç birşey yapamaz.Telefonda çok oyun oynar , film izlerseniz kesinlikle bu telefonu almalısınız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.