Şimdi Ara

Motorola Razr Maxx, mayıs ayında Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine geliyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
10.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Yani Xperia Arc S de kullanılan işlemci grafik işlemcisi ekran kalitesi kasa kalitesi falanı filanı herşeyi aynı diyorsun öyle mi?
    Ne zamandan beri tek çekirdekli işlemciler çift çekirdekliler ile, 1gb çift kanal ramler tek kanal 512mb ile, kevlar kasalar geri dönüşüm plastik kasa ile, Gorilla glass camlar çizilmeye dayanıklı sert cam ile aynı oldu? Biz mi uyuyoruz yoksa sen mi çok fazla şey biliyorsun?
    Yazdığım şeyler Droid Razr Maxx ve Xperia Arc S in özellikleridir. Bilip bilmeden konuşmayalım yanlış bilgi vermeyelim.
    Tamam Bu telefon henüz Ülkemizde beklenecek kadar çabuk gelmeyecek fakat fiyat olarak da Xperia Arc S den çok pahalı olmayacak en fazla 100-200 lira pahalı olacak fakat bence bu telefon için değer. Adam kevlar kullanmış ya kasada bu incelik bu sağlamlıkta bence muazzam olmuş.

Adam Xperia S demiş. Xperia Arc S dememiş. Tamamen farklı cihazlar bunlar, celallenmeye lüzum yok.

Sony Ericsson Xperia Arc S :http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_arc_s-4134.php

Sony Xperia S :http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-4369.php

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maverick1907

quote:

Orijinalden alıntı: *Whisky

Ulan 1 hafta sonra xperia s alıyordum yapılır mı lan bu bana ha yapılır mı

Kardeş yapılan ne sana anlamadım bu kadar kasma kendini sony xperia s i gönül
    rahatlığı ile alabilirsin bu cihaz dan kat kat daha iyi bir cihaz motorola nın
    tek büyük farkı bataryası çok iyi gerisi standart yeni çıkan çoğu modelle aynı

Yani Xperia Arc S de kullanılan işlemci grafik işlemcisi ekran kalitesi kasa kalitesi falanı filanı herşeyi aynı diyorsun öyle mi?
    Ne zamandan beri tek çekirdekli işlemciler çift çekirdekliler ile, 1gb çift kanal ramler tek kanal 512mb ile, kevlar kasalar geri dönüşüm plastik kasa ile, Gorilla glass camlar çizilmeye dayanıklı sert cam ile aynı oldu? Biz mi uyuyoruz yoksa sen mi çok fazla şey biliyorsun?
    Yazdığım şeyler Droid Razr Maxx ve Xperia Arc S in özellikleridir. Bilip bilmeden konuşmayalım yanlış bilgi vermeyelim.
    Tamam Bu telefon henüz Ülkemizde beklenecek kadar çabuk gelmeyecek fakat fiyat olarak da Xperia Arc S den çok pahalı olmayacak en fazla 100-200 lira pahalı olacak fakat bence bu telefon için değer. Adam kevlar kullanmış ya kasada bu incelik bu sağlamlıkta bence muazzam olmuş.

Arc S'in rami cift kanal. LPDDR2 333 Mhz.

Zaten konu Xperia Arc S degil her neyse.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *Whisky Ulan 1 hafta sonra xperia s alıyordum yapılır mı lan bu bana ha yapılır mı
    Kardeş yapılan ne sana anlamadım bu kadar kasma kendini sony xperia s i gönül rahatlığı ile alabilirsin bu cihaz dan kat kat daha iyi bir cihaz motorola nın tek büyük farkı bataryası çok iyi gerisi standart yeni çıkan çoğu modelle aynı
    Yani Xperia Arc S de kullanılan işlemci grafik işlemcisi ekran kalitesi kasa kalitesi falanı filanı herşeyi aynı diyorsun öyle mi? Ne zamandan beri tek çekirdekli işlemciler çift çekirdekliler ile, 1gb çift kanal ramler tek kanal 512mb ile, kevlar kasalar geri dönüşüm plastik kasa ile, Gorilla glass camlar çizilmeye dayanıklı sert cam ile aynı oldu? Biz mi uyuyoruz yoksa sen mi çok fazla şey biliyorsun? Yazdığım şeyler Droid Razr Maxx ve Xperia Arc S in özellikleridir. Bilip bilmeden konuşmayalım yanlış bilgi vermeyelim. Tamam Bu telefon henüz Ülkemizde beklenecek kadar çabuk gelmeyecek fakat fiyat olarak da Xperia Arc S den çok pahalı olmayacak en fazla 100-200 lira pahalı olacak fakat bence bu telefon için değer. Adam kevlar kullanmış ya kasada bu incelik bu sağlamlıkta bence muazzam olmuş.

Senden çok fazla bildiğimi iddia etmedim kardeş bilgide iki özellik yazdın diye olmaz bunlaı amatörlerde okur yazarlar buraya yorumuna gelince önce yazıları okurken süzgeçden geçir ondan sonra cevap yaz ben xperia s dedim xperia arc s demedim ve o cihazında iyi yönünüde söyledim çok istiyorsan gider alırsın neyse espiri ile bitirelim . seni yaramaz bakır

• Batarya sadece bu telefona özel bişey mi? Firmalar üretemiyor mu yani yani 3300 miliamperlik batarya başka telefonlar için?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *Whisky Ulan 1 hafta sonra xperia s alıyordum yapılır mı lan bu bana ha yapılır mı
    Kardeş yapılan ne sana anlamadım bu kadar kasma kendini sony xperia s i gönül rahatlığı ile alabilirsin bu cihaz dan kat kat daha iyi bir cihaz motorola nın tek büyük farkı bataryası çok iyi gerisi standart yeni çıkan çoğu modelle aynı
    Yani Xperia Arc S de kullanılan işlemci grafik işlemcisi ekran kalitesi kasa kalitesi falanı filanı herşeyi aynı diyorsun öyle mi? Ne zamandan beri tek çekirdekli işlemciler çift çekirdekliler ile, 1gb çift kanal ramler tek kanal 512mb ile, kevlar kasalar geri dönüşüm plastik kasa ile, Gorilla glass camlar çizilmeye dayanıklı sert cam ile aynı oldu? Biz mi uyuyoruz yoksa sen mi çok fazla şey biliyorsun? Yazdığım şeyler Droid Razr Maxx ve Xperia Arc S in özellikleridir. Bilip bilmeden konuşmayalım yanlış bilgi vermeyelim. Tamam Bu telefon henüz Ülkemizde beklenecek kadar çabuk gelmeyecek fakat fiyat olarak da Xperia Arc S den çok pahalı olmayacak en fazla 100-200 lira pahalı olacak fakat bence bu telefon için değer. Adam kevlar kullanmış ya kasada bu incelik bu sağlamlıkta bence muazzam olmuş.

Senden çok fazla bildiğimi iddia etmedim kardeş bilgide iki özellik yazdın diye olmaz bunlaı amatörlerde okur yazarlar buraya yorumuna gelince önce yazıları okurken süzgeçden geçir ondan sonra cevap yaz ben xperia s dedim xperia arc s demedim ve o cihazında iyi yönünüde söyledim çok istiyorsan gider alırsın neyse espiri ile bitirelim . seni yaramaz bakır

Evet orada yazan Xperia S ismini Arc S olarak okudum sanırım burada bir hatam var. Fakat Xperia S için de bu telefondan kat kat daha üstün bir cihaz olduğunu söyleyebilmek de ne kadar doğru? Sonuçta iki telefonu da henüz kullanmış insanlar değiliz.
    Kağıt üzerinde Razr iyi görünüyor ama iş yine pratikte biteceği için telefonlar gelip incelenmeden, şu telefon çok daha iyi gibi bir ibare pek doğru olmaz değil mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet orada yazan Xperia S ismini Arc S olarak okudum sanırım burada bir hatam var. Fakat Xperia S için de bu telefondan kat kat daha üstün bir cihaz olduğunu söyleyebilmek de ne kadar doğru? Sonuçta iki telefonu da henüz kullanmış insanlar değiliz. Kağıt üzerinde Razr iyi görünüyor ama iş yine pratikte biteceği için telefonlar gelip incelenmeden, şu telefon çok daha iyi gibi bir ibare pek doğru olmaz değil mi

Kardeşim yurt dışında yaşıyorum ve iki telefonuda görüp test ettğimiz için ben o yorumu yaptım sitelere bakıp şu özelliği iyi şu özelliği kötü diyecek ve burada şu cihazı alın diyecek amatörde değilim ülkemizde para nın ne emeklerle kazanıldığınıda iyi bilen bir insanım mesleğimde ( IT ) ama bu senden üstün olduğumu anlamına gelmiyor benim şansım senden daha önce bu cihazları görüp test edip almak isteyen biri varsa da onu yönlendirmek tir yinede iddialıyım xperia s daha iyi ve daha kaliteli bir cihaz gelsin ikiside türkiye ye o zaman görüp test edersin kamera kalitesini ekran kalitesini internet hızını ses kalitesini ve ücretsiz film ve albümleri kullanmayı ve her ne kadar işlemcisi yeni olmadığı halde ve android 2.3.7 sürümü dezavantajına rağmen ne kadar stabil çalışıyor görürsün ondan sonra motorola dersin ve alırsın 2 yıl bile elinde dayanmayan ve her yeni çıkan modelde iştahı kabaran insanlar olarak çoğumuz böyleyiz inşaatda kullanmıcağımıza göre bu kadar kasa sağlamlığı deyip diğer şeyleri görmeden ne kadar mantıklı bir seçim yapabilirizki iş kağıt üstünde yazanlarla olmuyor görüp karar vermek lazım.Batarya ve kasayla iş bitseydi o zaman dünyada motorola zirvede olurdu demek ki öyle değil bende sağlam olsun isterim alıcağım cihazın ama sony in bu cihazıda gayet şık ve sağlam olduğunu göricektir alıcak arkadaşlar ama keşke sony ve diğerleride motorola yı örnek alsalardı batarya konusunda o zaman herkez mutlu olmuş olurdu motorola herşeyi yapıyor ama iş diğer şeylere gelince bu iki cihaz anlamında söylüyorum geride kalıyor ve sony cide değilim bu ve farklı bir modelinin dışında da beğendiğim bir telefonu yok sadece o arkadaşı yönlendirmek istedim kararsız kaldığı için ama bu cihazın kalitesini tarafsız olarak görmek istersende aldığı reytinglere testlere ve iki telefonun karşılaştırmalarına girersin Gsmarena ya ana sayfada görürsün benim dediğim gibi olduğunu ama en güzeli canlı görmek tir ikisi gelince buraya dürüstçe yorumunu bekliyorum ve yine söylüyorum bu iki cihaz muadil değil bu kadar basit he sen muadil diyebilirsin saygıda duyarız herkez in fikrine ...

• Benim şahsi fikrim sony'de motorola'da aynı kapasitede cihazlar hız ve özellik açısından...

Sony'nin kamerası daha iyidir.
    Motorola'nın kasası işçiliği ki motorola'nın çoğu cihazını kullanmış biri olarak söylüyorum adamlar sağlam cihaz yapıyolar.
    Hatta bağımlılık yapıyor diyebilirim Motorola Defy'den sonra S2 ve LG O3D kullandım hiç biri o hazzı vermiyor şimdiki hedefimde Motorola XT910 eğer temiz ve uygun fiyata bulursam alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 6 Nisan 2012; 8:34:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

Benim şahsi fikrim sonyde motorolada aynı kapasitede cihazlar hız ve özellik açısından... Sonynin kamerası daha iyidir. Motorolanın kasası işçiliği ki motorolanın çoğu cihazını kullanmış biri olarak söylüyorum adamlar sağlam cihaz yapıyolar. Hatta bağımlılık yapıyor diyebilirim Motorola Defyden sonra S2 ve LG O3D kullandım hiç biri o hazzı vermiyor şimdiki hedefimde Motorola XT910 eğer temiz ve uygun fiyata bulursam alıcam.

İnşallah en kısa zamanda alırsın istediğin cihazı arkadaşada dediğim gibi herkezin fikrine saygı duyarım
  • artık bu şarj olayı için başka pil üretmeliler.
  • Çok radyasyon yaymasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

Benim şahsi fikrim sony'de motorola'da aynı kapasitede cihazlar hız ve özellik açısından...

Sony'nin kamerası daha iyidir.
    Motorola'nın kasası işçiliği ki motorola'nın çoğu cihazını kullanmış biri olarak söylüyorum adamlar sağlam cihaz yapıyolar.
    Hatta bağımlılık yapıyor diyebilirim Motorola Defy'den sonra S2 ve LG O3D kullandım hiç biri o hazzı vermiyor şimdiki hedefimde Motorola XT910 eğer temiz ve uygun fiyata bulursam alıcam.

xt910 gerçekten çok şık bir cihaz.
    yurtdışında gittiğim mağazalarda muhakkak elime alıp kurcalıyorum her seferinde.
    geçen hafta dubai havaalınında xt910 + beats kulaklık ile 700 $ civarına satıyorlardı. (gerçi beats kulaklık diğer motorolalardada kampanyalıydı) kulaklığa sadece 250 $ istiyorlardı.

• Türkcell getirecekmişş miş sözde bakalım getirsinde diğer firmalarda getirmeye başlar, geç bile kaldı!!
  • İşletim sistemi tercihlerini Windows Phone'dan yana yapsalarmış bence daha iyi olabilirmiş. Türkiye'ye gelmesini merakla bekliyorum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran659

Arastirdim 649 dolar kontratsiz fiyati.eger 1100 gibi gelirse super olur.

649 vergisiz fiyatı USA için. Sepete ekleyince 720 $ falan yapıyor vergiyle. Bu da demekki Türkiye fiyatı 1700 TL olur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdicigerim

quote:

Orijinalden alıntı: baran659

Arastirdim 649 dolar kontratsiz fiyati.eger 1100 gibi gelirse super olur.

649 vergisiz fiyatı USA için. Sepete ekleyince 720 $ falan yapıyor vergiyle. Bu da demekki Türkiye fiyatı 1700 TL olur:)

Normal Razr 1600 lira bu telefon 1700 civarı olabilir belki biraz daha pahalı olabilir ama çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riprap

hepsiburada 1598 tl'den satılıyor :)http://www.hepsiburada.com/Liste/motorola-razr-xt910/productDetails.aspx?productId=telcepmotxt910&categoryId=371946

Fakat bu Razr.
    Habderdeki Razr Maxx batayası 3300mAh olan.
  • Turkcell dışında getiren olursa bunu alacağım sanırım. Araştırdıkça kararım değişiyor. Önce "Samsung Galaxy Ace 2" almaya niyetlendim. Sonra "Motorola Atrix" modelini farkettim. Şimdi de "Motorola Razr Maxx" bekliyorum.
  • xt910 ile maxx ın farkı sadece batarya mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

xt910 ile maxx ın farkı sadece batarya mı ?

Ben fark sadece batarya diye biliyorum. Farklı bir bilgisi olan arkadaşım belirtir ise sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.