Şimdi Ara

MOTOROLA ROKR E2 Simlock açabilen beri gelsin :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 5 aydır elimde olan ve simlock olayını bi türlü halledemediğim e2 'm var.. çok beğeniyorum kullanmak istiyorum ama sorduğum bi kaç yerde yapılmaz dediler..( S.E w910i bi telefonum vardı simlock sorunu olan 3-4 yerde olmaz yapılmaz dediler başka bi adam 5 dakikada halletti o yüzden inanmak istemiyorum böyle diyenlere ) eğer ben yaparım diyen varsa ( büyük ihtimalle yaparım dese de yeter) ücretide dahil olarak özel mesaj atarsa sevinirim. eski telefonumun e-meisini bile feda etmeye hazırım bunun için ( son çarem.. bu dediğim illegalmi bilmiyorum gerçekten ) istanbulda oturuyorum bu sebeple istten olması tercihimdir. ilgilenenlere şimdiden teşekkürler..

• cihaz başka kart takılınca contack service yazıyor mu

ve bu cihaz baya oldu yapılıyor usta :)
  • Özel mesajlardan baya bi fikir geldi saolsunlar. Contact service yazmıyo türkçe benim cihaz. servis yok yazıyodu. ya gezmediğim yer kalmadı. yapan vadır ama bana denk gelmedi bi türlü. zaten Ö.m atan arkadaşın biriyle anlaştık satacam cihazı.
  • istersen yapabilirim hocam cihazını :

http://resim.donanimhaber.com/m_27958430/tm.htm
  • Arkadaşım teşekkürler motorolayı sattım gitti. ama başka bi cihazım olabilir hani kayıt işi hallolur demişsin ya Ö.M yoluyla hallolan. hah onunla ilgili bağlantıya geçebilirim seninle. ama haftaya, tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.