Şimdi Ara

<<MOTOROLA ROKR E2 ve E6 Müzik Telefonu >> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
0
Favori
38.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam tamam pes.. ben vazgeçtim bu sevdadan. WM ile devam..
  • Amacım küçümsemek değil kesinlikle dostum. Ancak şöyle birşey var ki denemelerde başarıda sorun çıkmış ve pazarlara açılmamış örnekler varken,hele hele aletleri kullanmadan bundan bir mucize gibi bahsedemeyecek olmamız.

Belki de çok iyi olacak, çok hızlı olacak, ama nasıl. Dediğin gibi sınırlar ortada.. Ama ultra hızlı modülle ve zehir gibi bir kernel de yok ki ortada.

Ki Amiga gibi taş sertliğinde (rocksteady) sistemler dahi işin içine yüksek çözünürlüklü grafikler, emulasyon, grafik apileri, LAN uygulamaları, tcp-ip içerikleri girince en az aynı gereksinimlerde Windows 98 kadar RAM tüketiyorlardı.

Amiga da lightwave kullanırken kendisindne seneler sonra çıkmış olan ppc kartları,ram kartları kullanmama rağmen deliler gibi ram yemesi vardı ki o senelerde 64MB SDRAM e sahip olmama rağmen + o dönemlerde 32MB lık bir Stick in 400 dolar olduğu, neredeyse RAM in Megabyte ının bir gram kana denk geldiği o zamanda dahi Ekonomikliği hafif olması ve disketle dahi 8 saniyede açılabilen Workbench 3.0 e rağmen
    (yani 30MHz işlemci 4MB RAM ve disket sürücüyle 8 saniyede Windows95 açabilmek gibi birşeydir bu)

o hantallaşma bana işin o kadar kolay olmadığını göstermişti..

Yani mucizelerin müspet anahtarı donanımda başlayıp donanımda bitiyor yine..

• vallaha bu telefona inancım sonsuz. bu telefon tutar..
  • bu elefonun hoperlörleri nerede*

Yanlarında, arkasında ya da önünde yok
  • ooğğo artık hoparlörü kanara köşeye koyma devri bitti. böyle olunca telefonun hoparlör olan tarafını açıkda tutmak gerekiyor. bu sorunu aşmak için hoparlör telefonun merkezine yerleştiriliyor. samsung x200 dede aynı mantık kullanılıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

ooğğo artık hoparlörü kanara köşeye koyma devri bitti. böyle olunca telefonun hoparlör olan tarafını açıkda tutmak gerekiyor. bu sorunu aşmak için hoparlör telefonun merkezine yerleştiriliyor. samsung x200 dede aynı mantık kullanılıyor..

Dışa sesi nasıl veriyor peki?

+Merkezi içi oluyo sanırım
  • bu sorunun muhattabı benmiyim.. elin gavuru yapmış işte bi yolunu bulmuştur. yani sonuçta telefonu nasıl tutarsan tut ses eşit dağılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

bu sorunun muhattabı benmiyim.. elin gavuru yapmış işte bi yolunu bulmuştur. yani sonuçta telefonu nasıl tutarsan tut ses eşit dağılıyor.

tamam yaws kızma

ne bilim ben, alışmışım telefonun orasında burasında hoperlör olmasına...

Bunun sesi W550'den iyi mi acaba?

+Pm'den muhabet edlim, özlemişim seni

• moto e398 ilk çıktığında tartışmasız piyasadaki en güçlü sese sahip cep telefonuydu. motorola uzun ar-ge çalışmaları sonucunda ilk kez bir cep telefonuna 3d ses dediğimiz teknolojiyi entegre etmeyi başarmıştı. sesteki kalite e398 ardından gelen modellerlede hep devam etti ve gelişti. ROKR e2 motorola ve apple ın ortaklaşa yütüttüğü bir proje sonucunda doğdu. içinde apple ın geliştirdiği kullanımı kolay ve kanıtlanmış ipod arayüzüne benzer bir uygulama ve fazlası var. 3,5 mm standart ses girişi var. yaw kardeşim konuşturma beni işte. böyle bi telefondan düşük kalitede ses beklemek mümkünmü ? telefon müzik telefonu olarak tanıtıldı daha ne olsun !?!?!
  • n91 ipod a rakip olarak cikmayi dusunuyodu ki motorola darbe vurdu
  • müzik telefonu olarak ele alındığında n91 den aşağı kalır yanı yok ?!?! hatta mobilinux sayesinde n91 den daha iyi bir kullanım sunuyor.
  • ben bi shit e benzetemedim sahsen...saat gec olmus ondan mi acaba
  • ondan olsa gerek sen bi yat uyu. sabah çayını içerken gel bi bidaha bak..
  • tipi şık olmamış
  • sende uyu öyle gel..
  • face ellerine sağlık dostum

tasarımı çok farklı ve bence çok şeker bir alet.ses kaliteside iyi olur kesin.orta seviye bir model olarak hoş duruyor ama tasarımı herkese güzel gelmeyebilir (bence hoş) tel her ne kadr kendi segmenine göre başarılı olsada(genel özlelikler) pek tutulacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 28 Ocak 2006 22:27:38 >
  • bu ekran boyutuna 240x320 piksel çözünürlük harika olmuş

<<MOTOROLA ROKR E2 ve E6 Müzik Telefonu >>

• hee hep ben hep ben olmaz ki uşağım. sizde ekleyin siz canlandurun topiği da.. teknode fotolar güzel eeğğ telefon güzl da
  • facem bomba gibi konularla farkını koydun gene ortayagif]
  • ellerine saglık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.