Şimdi Ara

<<MOTOROLA ROKR E2 ve E6 Müzik Telefonu >> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
0
Favori
38.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Linux işletim sistemiyle çalışan Motorola ROKR E2 ve Motorola A1200 temmuz ayı içerisinde ülkemizde satışa sunulmuş olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

Beklenen açıklama

Linux işletim sistemiyle çalışan Motorola ROKR E2 ve Motorola A1200 temmuz ayı içerisinde ülkemizde satışa sunulmuş olacak

fiyattan haber ver sen

• onuda yazacaz inşallah zaman
  • ciddi bi cihaz deil muhtemelen 18 yas altı gruba hitap ediyor.
  • yaw bu ne 6600 misali telefonlar üretmezdi motorola allah allah neler oluyo :D ROKR e3 çıkıyodu sanırım bunlar fazla satamadı
  • şahane telefonmuş. k750 alıyım diyodum ama.. fiyatı ne olcak acaba bunun? bide uçak modu varmı
  • öncelikle s.a
    benden size nacizane tavsiyeler
    1 bu telefon muhtemelen w800 ün fiyatı civarında olacak
    bence o kadar para verceğinize
    1 e398 alın abicim modifiye edin itunesden uçak moduna kadar zaten ses hem merkezi hem stereo zaten bide sesi%400
    arttırıyoruz yani tabiki bunun kamerası kadar olmaz ama sınırsız video ekliyoruz teli bayağı hızlandırıyoruz bi düşünün derim detaylı konuşmak ve sorularınız için buyrun msn im günün çoğu vakti açık
    dj_ysn_msn@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolen -- 21 Haziran 2006; 1:42:44 >
  • Klasik Eski motorola tasarimlarinin izlerini tasiyor bu telefon fakat sekli hosuma gitmedi
    Duru el sabununa benzemis
  • quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

şahane telefonmuş. k750 alıyım diyodum ama.. fiyatı ne olcak acaba bunun? bide uçak modu varmı

foto kalitesi konusunda sanmıyorum k750 kadar iyi olsun, fakat müzik konusunda dünyadaki en iyi ses..vs şeklinde yorumlar okudum bazı forumlarda.. en iyi müzik telefonu budur diyor herkes, müzik konusunda arkasında i-pod var, sistem desen linux donanım da güzel, boyutda iyi ee daha ne olsun. motorola nokya gibi yüksek fiyattan da sokmayacağına göre ??! bence düşünülmesi gereken bi alternatif.
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

şahane telefonmuş. k750 alıyım diyodum ama.. fiyatı ne olcak acaba bunun? bide uçak modu varmı

foto kalitesi konusunda sanmıyorum k750 kadar iyi olsun, fakat müzik konusunda dünyadaki en iyi ses..vs şeklinde yorumlar okudum bazı forumlarda.. en iyi müzik telefonu budur diyor herkes, müzik konusunda arkasında i-pod var, sistem desen linux donanım da güzel, boyutda iyi ee daha ne olsun. motorola nokya gibi yüksek fiyattan da sokmayacağına göre ??! bence düşünülmesi gereken bi alternatif.

bence bu tel k750 nin deil k750 bunun alternatifibence böle teller pahalı olur w800 ornek verelim 900 küsür milton en azından bı tel 700 750 milyon olur yani sonuçta v3iden pahalıdır heralde ayrıca fiyatı düşük olsa varya kapış kapış gider şöle 400-450 arası olsa piyasada bulamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolen -- 21 Haziran 2006; 13:04:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ugurmad

ciddi bi cihaz deil muhtemelen 18 yas altı gruba hitap ediyor.

2 gündür senin şu cümleyi düşünüyorum, hgene bi anlam çıkaramıyorum. ?!? genç dinamik der insan, 18 yaş aştı çok garip oldu
  • hocam resimler coook guzel olmus tesekkur ederiz
  • razr ve slvr ı görünce o kadar da şık değil bence
  • telefon süper.kim ne derse desin.tipi bana hoş geldi.mesela ben u6 modelini de resimlerde hiç beğenmemiştim ama elime alıp bektığımda tel elde süper düruyor.bunun da tipi ona benziyor.keşke kamerasıda 2 mp olsaydı.
  • quote:

keşke kamerasıda 2 mp olsaydı.

öyle yapacağına 100-200 ytl ye dijital fotograf makinesi al daha iyi.zaten telefonda aranan ilk şeyin kamera olduğuna hiçbir zaman kanmadım.telefonun en önemli özelliği kamerası mıdır sizce?
  • @drmmr

sağolasıni resim önemli değil, önemli olan telefonun kendinin güzel olması. bana itici gelen bi tarafı yok ama nedense büyük çoğunluk beyenmedi gibi ?!?

@nomnsecreteam
    razr ve slvr ince tarz sahibi telefonlar. bende çok beyendiğimi itiraf edeyim, ama özellik yoksunu oldukları ortada. bu telefona baktığımızda:

*3,5mm standar kulaklık girişi
    bu desteği veren telefonlar ortada, tuğladan bozma boyutları var..

*güçlü 3D hoparlör
    özel tasarım sayesinde sesi telefonun çevresine eşit ölçüde dağıtabiliyor. Ayrıca piyasadaki en güçlü 3d hoparlörleri motorola telefonları kullanıyor, yanlış hatırlamıyorsam 3d hoparlörlerin lisansıda motorolanın. 3d fikrini moto geliştirmişti. e398 ve sonrasında çıkan modeller buna en güzel örnek. son model bu, dolayısıyla en iyisi da bu(çok çok büyük bi ihtimalle).

*linux altyapısı
    Aslında şuanda hepiniz bi bakıma telefonlarınızda linux kullanıyoruz. realplayer, agila messenger, opera mini web tarayıcı...vs daha adını sayamayacağım, telefonunuz için olmazsa olmaz çoğu program linux tabanlı/arkasında linux var. peki ya kendinize mobil linux ile çalışan bir pda aldığınızda bunların mobil linux için versiyonları varmı sorusuna cvp ise gayet açık: tüm bu programlar ve fazlası zaten mobil linuxun kendisini oluşturuyor. bugün bir WM kullanıcısı telefonundaki internet explorer'ı hiç kullanmaz; hemen opera yükler, oysa mobillinux cihazlarla gelen standart web browser zaten operadır. yada bir symbian kullanıcısı, telefonuna real player yükler, oysa real player tüm codec ve plugin leriyle mobil linux telefonunuzda yüklü olarak gelir. yada agila messenger... liste uzayıp gider

*SD Kart Desteği
    unutmayın 1 GB SD kartın fiyatı 60 liraya kadar düştü, üstelik sd halen daha en hızlı kartlar arsında , tüm foto makinaları sd kart kullanıyor.

*Müzik Telefonu:
    özel tuşşlar, özel medya oynatıcı yazılım, i-tunes ve fazlası..

*Radyo
    halkayı tamamlayan önemli bileşenlerden, müzik telefonunda olmazsa olmaz.

sayabileceğim daha pek çok hem donanımsal hemde yazılımsal özelliğe sahip, mini usb, piyasadaki en yüksek çözünürlüklü ekran, flaşlı kamera..vss...

• tamam da bu yeni çıktı daha.razr ve slvr eski teknoloji oluyo biraz.

rokr e2 ye karşılık
    V3x
     <<MOTOROLA ROKR E2 ve E6 Müzik Telefonu >>

ve l8(daha çıkmadı ama)
  • gerçi biraz farklı segmentlerde oluyor ama...
  • bu telefonu deneme fırsatım oldu (nerde diye sormayın :)))))) E1 den ses kalitesi tarafında pek bi farkı yok..Farklılığını linux te gösterir sadece
  • özür dilerim ama nerdeeee???
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.