Şimdi Ara

)) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu (( (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
0
Favori
38.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap için teşekkürler.Dediğiniz gibi ebuddy yükledim.Tarayıcı bilgisine de baktım.
  • Rica ederim, Z6'ın hayırlı olsun.
  • Aslında hediye olarak almıştım ama yazıları okuyamadığı için kendi telefonumu anneme verip bunu ben aldım.Alışmaya çalışıyorum.İlk defa motorola kullanıyorum.
    Tekrar teşekkür ederim
  • beyler telefonu yeni aldım 2 yıl garantili ama ÇİN malı
    acaba normal mi? yani ç,n malı ama çakma değil değil mi?
  • beyler telefonu yeni aldım 2 yıl garantili ama ÇİN malı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hıdır

beyler telefonu yeni aldım 2 yıl garantili ama ÇİN malı

cevap bekliyorum teşekkürler
  • ben motorola rokr z6 almak istiyorum ama sormak istediğim bişey var.
    Motorola rızr z6 ile rokr z6 aynı mı?
    google da aratınca aynı resim çıkıyor.
    bi de rokr z6m ve z6w versiyonları var.
    ben düz rokr z6 almak istiyorum,
    rokr z6 yı diğerlerinden ayıran bi dış görünüş özelliği vs.. bişey var mı?
    çünkü telefoncu z6 deyince hangisini bulursa onu verir.
    istemediğim tel.u almış olmayayım.
    teşekkürler
  • türkiyede tek tip z6 var. hangisini alırsan olur

z6w wireless lı modeldir TR de yok. (keşke olsa)

z3 ile benzeşir, z6 parlak renktir.

tavsiye ederim yalnız üstüne sıvı dökmemeye bak. anahtarlı ceptede taşıma ayrıca alınca güzel bir modlu firmware atıver.

• arkadaslar bu gün bende aldım bu telefonu. fiyat cok güzel.

MotoROLA Z6 cep telefonu + H350 bluetooth KULAKLIK DARTY de 199 tl .

Hatta 200 tl yi gecince braun mr 400 blendir da 9 tl

211tl ye----- motorola z6 + motorola H350 Kulaklık + braun mr400 blendir + 8 adet philips 4AAA pil
  • Z6 da otomatik kapanma ve açılma özelliği varmı ?

saygılar...
  • darty de iki z6 var. sanırım renkleri farklı. ama belli omluyor bişi de yazmıyor sitede. hangi renk hangi link acaba. birde hangi rengini alsam acaba hanıma alıcam da. bi de kutudan neler çıkıyor hafıza kartı kaçlık acaba kablolul kulaklık falan da çıkıyor mu
  • had,i yaaa telefonun içinde hafuıza kartı da mı yok acaba.
  • bildiğiniz üzere ben motorola z6 almayı planlıyordum. almam için gereken süre biraz arttığından biraz daha araştırayım istedim.
    Sizden bu konuda fikir almak istedim;
    önerebileceğiniz motorola marka başka bir telefon var mı?

aradğım özellikler:
    iyi modlanabilmesi;
    bar tipi olmaması (yani kayar kapak ya da açılan -istiridye tipi diolar sanırım-)
    ve tercihen hızlı olması.

z6 da kafamı kurcalayan, tuşlarının söküldüğünü söylüyolar bir de kulaklık sanırım sorunmuş.

şimdiden teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hb8

bildiğiniz üzere ben motorola z6 almayı planlıyordum. almam için gereken süre biraz arttığından biraz daha araştırayım istedim.
    Sizden bu konuda fikir almak istedim;
    önerebileceğiniz motorola marka başka bir telefon var mı?

aradğım özellikler:
    iyi modlanabilmesi;
    bar tipi olmaması (yani kayar kapak ya da açılan -istiridye tipi diolar sanırım-)
    ve tercihen hızlı olması.

z6 da kafamı kurcalayan, tuşlarının söküldüğünü söylüyolar bir de kulaklık sanırım sorunmuş.

şimdiden teşekkürler :)

öncelikle moto tercihinden dolayı seni kutluyorum kaliteden anlayan bir arkadaşımızmışsın, bar tipi olmayan moto modelleri bellidir v8 z6 z3 v9 ve u serisi gibi ama en hızlıları z6 ile v8 linux modelleridir bu iki cihazada overclock yaptırılabilmektedir. sanırım aradığın cihaz v8 olacaktır. ayrıca z6 nın tuş takımını sökebilen adam mübarek adamdır, sadece yön tuşları "ıslandığında" açılan bir şekilde yapılmış, yön tuşlarına bişey damlamaması gerekiyor sadece. süper modlanmış z6 ları youtube dan bakabilirsin.

-hafıza kartının çıkması gerekir

-kulaklık çıkmaz

-a2dp destekli olduğu için bluetooth headset almanızı tavsiye ederim (stereo olanlardan mono değil)

-otomatik kapanma açılma yok. sadece alarm kuruluysa kapalı olsa bile cihaz açılır. (modlu FW)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 17 Aralık 2009; 4:02:17 >

• bende keyfi olarak sadece ve sadece 3 yıldır arkadaşların MOD gazıyla bugün Z6 siparişi verdim geldiği gibi mod lamaka için artı ebay uzakdoğudan Z6W için wireles module bakıyorum
  • z6 ya wireless module dediğiniz nedir ? hiç duymadım .
  • z6 SDIO desteklemiyor. belki onun açığını kapatmaya yarayan bir aygıt diyeceğim ama bu da mümkün değil...
  • bu arada linux cihazlı motoları MOD layan arkadaşım en son V8 modlamış ve dediği şu seslerin olduğu satırlardaki değerleri değiştirilebiliyor buda demek oluyorki kendi çıkışlarını patlatacak kadar yükseltilebiliyor.
  • v8 i evire çevire modlamış biri olarak o değerlerle fazla oynamamasını tavsiye ederim veya oynasın orjinalinin yedeğini alsın, işin ehli değilse ses kulaklıktan patlaya patlaya gelecektir, mod dan sonra ek equalizer ayarlarına cihaz zaten sahip oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

v8 i evire çevire modlamış biri olarak o değerlerle fazla oynamamasını tavsiye ederim veya oynasın orjinalinin yedeğini alsın, işin ehli değilse ses kulaklıktan patlaya patlaya gelecektir, mod dan sonra ek equalizer ayarlarına cihaz zaten sahip oluyor.

bu noktaları şantiyedeyken yaşadığını söylemişti sonra modu normale çevirmiş evet abartıldığında patlamalar sesin anlaşılmasını engelliyebilecek seviyeye ulaşıyormuş. Z6 gelsin bakalım önerdiğiniz linklerdeki yazılımlarla modlamayı deneyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.