Şimdi Ara

)) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu (( (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
0
Favori
38.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun bir süre motorola mpx200 kullandıktan sonra nokiaya geçmiştim 5310xm ancak babamın ince olduğu için beğenip benden alması üzerine dartyden 200tl ye Z6 aldım.....telefonu uzun süre incelediğimde mod olayının kesinlikle yapılması gerektiğini ancak mod olayı olsa bile garip motorola menülerinin devam ettiği görülüyor ekranı 5310 gibi 320x240 ancak hiçte verimli kullanılmıyor alttan üstten kalın bar ve menü içindeki büyük font ekranın yüksek çözünürlüğünü boşa harcıyor :)

ayrıca kulaklık olayınıda kıl oldum mpx200 varken 2.5 to 3.5 çevirici ile bu işi haletmiştik ancak şimdi usb yapmışlar...bakalım ne kadar süre dayanabilicem :) umarım kısa zamanda şu linux için güzel bir işletim sistemi çıkar linuxmod3.0 filan komple ekran görüntüsü değişir :)

Ancak telefonun kasası oldukça kaliteli geldi mpx200ü uzun süre kullanmama rağmen oda çok kaliteliydi zar zor eskidi 5310 ise nedense hemen kendinden geçti kapağı tuşları oynamaya başladı belkide ince olduğu için dayanıksızdı....ama Z6 güzel geldi motorola kalitesi....bunun dışında kablo olarak nokia gibi cins usb den ziyade mini usb olayı güzel mpx200 dede mini usb takılıyordu arkadaşa eşe dosta gidildiğinde pc başında takılırken hemen kabloyu şarja takardım :)

• bende darty den bir z6 alarak bu işlere girmeye, bir bakıma tel olaylarına geri dönmye karar verdim.

kutusunda 2gb kart takılabilceği yazıyor ancak piyasada 8 hatta 16 gb sdhc micro sd kartlar mevcut? bu konuda ne diyorsunuz, ben henüz bir hafıza kartı almadım ve eğer oluyorsa 8 gb olanından bir tane almak istiyorum.

ebay da motorola s9 un hd versiyonu 60 küsür dolara satılıyor. sipariş vererek bir kumar oynasak mı ne dersiniz? normal s9 ile s9HD nin ne farkı var, bu konuda bilgisi olan var mı?

**dh mobil sürüme telefonun taryıcısından girdim, sadece konuya ait ilk sayfayı okuyabiliyorum, 2. ya da diğer bir sayfaya gitmesini söylediğimde/bastığımda gene ilk sayfa açılıyor !?!?!

saygılar sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 23 Aralık 2009; 2:40:15 >
  • Bende S9 dan 2 adet vardı tavsiye ederim.

S9 Hd yi daha çok tavsiye ederim çünkü görüşmeler stereo olarak yapılıyor. S9 da tek taraftan ses geliyordu çünkü mikrofon sağ kulakçıktaydı ordan gelen karşı tarafın sesini emip geri yollamasın diye sağ taraf kesilmişti görüşmeye. (teorik olarak) Şimdi bu olayı motorola aştı.
    piyasada başka noise cancellation özelliği olan stereo BT kulaklık var mı bilmiyorum. Ben duymadım, zaten başka markadan böyle bişey duysam çok şaşırırdım.

iki S9 arasındaki farklar :

)) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu ((

• quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

bende darty den bir z6 alarak bu işlere girmeye, bir bakıma tel olaylarına geri dönmye karar verdim.

kutusunda 2gb kart takılabilceği yazıyor ancak piyasada 8 hatta 16 gb sdhc micro sd kartlar mevcut? bu konuda ne diyorsunuz, ben henüz bir hafıza kartı almadım ve eğer oluyorsa 8 gb olanından bir tane almak istiyorum.

ebay da motorola s9 un hd versiyonu 60 küsür dolara satılıyor. sipariş vererek bir kumar oynasak mı ne dersiniz? normal s9 ile s9HD nin ne farkı var, bu konuda bilgisi olan var mı?

**dh mobil sürüme telefonun taryıcısından girdim, sadece konuya ait ilk sayfayı okuyabiliyorum, 2. ya da diğer bir sayfaya gitmesini söylediğimde/bastığımda gene ilk sayfa açılıyor !?!?!

saygılar sevgiler

üzülerek söylüyoorumki Micro sd lerin HC lerini çalıştırmıyor eğer HC olmayan 4-8-16 bulabilirsen çalışır ben HC olmayan 2gb ve 4gb lık taktımçalıştı fakat HC olnları taktığımda çalışmadı HC 4gb 8gb ve 16gb lık denedim onlar çalışmadı. hatta böldğm bi srü dnemede bulundum fat16 fat 32 yaptım yine olmadı.

• ya arkadaslar bendede var z6 ancak teli sert kapatigimda sak ediyo ya cihaz bazen donuyo kaliyo pili sokmek zorunda kaliyorum belki benim cihazim arizali ama eskiden yoktu yeni basladi bole bi sorunu olan varmidir? servis cozermi bole bi sorunu garantisi var cunku saygilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perperek

quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

bende darty den bir z6 alarak bu işlere girmeye, bir bakıma tel olaylarına geri dönmye karar verdim.

saygılar sevgiler

üzülerek söylüyoorumki Micro sd lerin HC lerini çalıştırmıyor eğer HC olmayan 4-8-16 bulabilirsen çalışır ben HC olmayan 2gb ve 4gb lık taktımçalıştı fakat HC olnları taktığımda çalışmadı HC 4gb 8gb ve 16gb lık denedim onlar çalışmadı. hatta böldğm bi srü dnemede bulundum fat16 fat 32 yaptım yine olmadı.

mediamarkt da 2 gb micro sd kartların TARKAN ÖZEL sürümleri var(mış) 19 liraya. o zaman bi tane onlardan almak farz oldu. hem zaten yıllardır tarkan dinlemiyordum, iyi olacak bu :)

• darty den cep telefonu alıpta sorun yaşayanlar veya sorunlarını fark edenler oldumu,
    ben ilk haftamı doldurdum ve size yaşadığım sorunları yazıyorum.
    1.Data kablosuyla bağlandığında keyfe keder bağlanıyor-bazen update programı telefonu tanıyor bazen tanımıyor.
    2.Bluetooth ışığı hiç bir data transferinde yanmıyor açık moddada olsa ayarlar fak etmiyor.
    3. Görüşme bittiğinde veya manuel bitirdiğinizde kapak açık konumda ekran kararıyor led ışıklar açık tüm ışıklar titriyor ambulans gibi titreye titreye yanıyor.
    4. sms gönderdiğnizde size gönderildi raporu geliyor fakat karşı tarafa sms ulaşmıyor bile.
    5. sms aldığınızdada slider kapağı açtığınızda daha çabuk alıyor,kapalıysa epey gecikiyor veya 2 bir sms göndermek gerekiyor.
    6. çok yüksek ve şiddetli çıkan zil seviyesi bir hafta sonunda azaldı.

bir kaç probleme daha rastladım fakat tekrar etmesini sürekli hale gelmesini bekliyorum-bu yüzden MOD olayına girmiyorum çünkü motorolada bu tarz problem ilk defa karşılaşıyorum. Darty yi veya cihazın ithalatcısını daha aramadım üzerinde tüm sticker larıda duruyor cihazın.tabii düşündürüyor ilk çıkış fiyatı 1000tl ye yakın olan bir cihaz 200tl ye satılıyorsa bir durum vardır diye evet varmış. bu mesajı yazaqrken fark ettimde 3 tuşunun olduğu kısım daha derine giriyor basınca ve bastıktan sonra iki defa plastik geri atma sesi oluşuyor. Bu arada motorola düz Z6 ABD den gelme bir-2sene olcak kullnmıştım tuş takımı ve malzeme kesinlikle farklı bu cihazın dışı nerdeyse komple plastik.

• quote:

darty den cep telefonu alıpta sorun yaşayanlar veya sorunlarını fark edenler oldumu,
    ben ilk haftamı doldurdum ve size yaşadığım sorunları yazıyorum.
    1.Data kablosuyla bağlandığında keyfe keder bağlanıyor-bazen update programı telefonu tanıyor bazen tanımıyor.
    2.Bluetooth ışığı hiç bir data transferinde yanmıyor açık moddada olsa ayarlar fak etmiyor.
    3. Görüşme bittiğinde veya manuel bitirdiğinizde kapak açık konumda ekran kararıyor led ışıklar açık tüm ışıklar titriyor ambulans gibi titreye titreye yanıyor.
    4. sms gönderdiğnizde size gönderildi raporu geliyor fakat karşı tarafa sms ulaşmıyor bile.
    5. sms aldığınızdada slider kapağı açtığınızda daha çabuk alıyor,kapalıysa epey gecikiyor veya 2 bir sms göndermek gerekiyor.
    6. çok yüksek ve şiddetli çıkan zil seviyesi bir hafta sonunda azaldı.

bir kaç probleme daha rastladım fakat tekrar etmesini sürekli hale gelmesini bekliyorum-bu yüzden MOD olayına girmiyorum çünkü motorolada bu tarz problem ilk defa karşılaşıyorum. Darty yi veya cihazın ithalatcısını daha aramadım üzerinde tüm sticker larıda duruyor cihazın.tabii düşündürüyor ilk çıkış fiyatı 1000tl ye yakın olan bir cihaz 200tl ye satılıyorsa bir durum vardır diye evet varmış. bu mesajı yazaqrken fark ettimde 3 tuşunun olduğu kısım daha derine giriyor basınca ve bastıktan sonra iki defa plastik geri atma sesi oluşuyor. Bu arada motorola düz Z6 ABD den gelme bir-2sene olcak kullnmıştım tuş takımı ve malzeme kesinlikle farklı bu cihazın dışı nerdeyse komple plastik.

Ben daha aldığım gibi doğrudan linux mod2'ye güncelledim cihazı ve bahsettiğiniz sorunların hiç biri ile karşılaşmadım. Muhtemelen bir servis yolu gözüküyor gibi.

• kaç kere söyleyecez daha bilemiyorum

cihazı alınca güzel bir modlu fw ile cihazı doğru düzgün modlayın !!!

Orjinal yazılımı SORUNLU GELİYOR

ben anlamam moDdan diyorsanız SERVİSE YOLLAYIN
  • Arkadaşlar bu Motorola Z6'nın Flaşını Fener Gibi Kullanabiliyor muyuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkRaeP

Arkadaşlar bu Motorola Z6'nın Flaşını Fener Gibi Kullanabiliyor muyuz acaba ?

ohohohoooo gece lambası olarka bile kullanırsın
  • quote:

quote:

Tamamdır teşekkürler :)
  • Peki Sizce Siyah mı Daha Şık Gümüş Rengi Mi ? İnternette renkler pek belli olmuyorda...
  • quote:

quote:

Fener olarak nasıl kullanıyoruz fotoğraf modundan çıkınca hemen kapanıyor
    modlamak mı gerekiyor acaba?
  • aslında kişiden kişiye değişir ben gümüş rengi aldım. gümüş rengi daha albenili.
  • 1 hafta önce gümüş renkli olanını kız arkadaşıma aldım. Daha önceden siyahını 1 ay kullanmıştım ancak gümüş renklisi çok daha güzelmiş.
  • Z6 için playstation emulatörü çıkmış. hadi bakalım

http://motomodtr.forumcommunity.net/
  • arkadaşlar selamlar.ben de yaklaşık 1 ay önce z6 aldım ve şarjının max 48 saat gitmesinden şikayetçiyim .merak ediyorum sadece benim telefondamı sorun bu yoksa hepsinin şarj bu kadarmı dayanıyor .önerisi ve katkısı olanlara şimdiden tşk .
  • arkadşlar bende bugun hepsiburaadan sipariş verecem.ilk defa motorala bı telefon kullnacam.mod lama olayını ilk defa duydum.forumu bıraz okudum ama modlamayı pek anlyamdım inasllah yardım edersınz yada bu modlamanın nasıl yaapıldıgını bastan sona anlatan bı kaynak gösterırsenız cok sevınırm
    bbırde benı uzen tarafı kulaklık olmayısı.yanı ben telden pek muzuk dınlemem ama yınde bı kulaklık olsa guzel olurdu.kulaklık işini nasıl çözerim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: as1000

arkadaşlar selamlar.ben de yaklaşık 1 ay önce z6 aldım ve şarjının max 48 saat gitmesinden şikayetçiyim .merak ediyorum sadece benim telefondamı sorun bu yoksa hepsinin şarj bu kadarmı dayanıyor .önerisi ve katkısı olanlara şimdiden tşk .

evet o kadar gider aşşa yukarı anormal bi durum yok.

sd hc kart ben denemedim eğer z6 slotu hc kart destekliyorsa class 2 clsass 4-6 olmuş farketmez.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.